Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 01, 2017 12:06 am

Dobrodosao @Vipla1921!

Gledam ovaj klip sa Memijom... koliko je samo obecavao. Steta zbog te povrede, nakon nje vise nije nikad bio isti. Na momente je pokazivao koliko moze i to je to. Neka ovo shvati kao novi pocetak i da se vrati u reprezentativnu formu. Ti to mozes Kerime!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:11 am

ćao ja sam novi dugo vas čitam, životna želja mi je bila da se prijavim, pozzz
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:15 am

1921.ba je napisao/la:
sri feb 01, 2017 12:11 am
ćao ja sam novi dugo vas čitam, životna želja mi je bila da se prijavim, pozzz
vidi mu glave :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:19 am

storm_raider je napisao/la:
uto jan 31, 2017 11:40 pm
:kafa: :kafa:

slika
Sva prava pridrzana. :kafa:

Avion ima turbulencije zbog Benzeme, pa se okrenuo i vratio, njeg iskrcali. :D

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 01, 2017 12:22 am

storm_raider je napisao/la:Dobrodosao @Vipla1921!

Gledam ovaj klip sa Memijom... koliko je samo obecavao. Steta zbog te povrede, nakon nje vise nije nikad bio isti. Na momente je pokazivao koliko moze i to je to. Neka ovo shvati kao novi pocetak i da se vrati u reprezentativnu formu. Ti to mozes Kerime!
A i da je imao trenera kao Slavka svo vrijeme siguran sam da bi danas citali kako srusio rekord kluba po visini obestecenja, ovako nek mu je sa srecom i nek pokaze sta moze. Sigurno je da je klub dobio sto je zelio i sto mu je potrebno jer treba od neceg i zivjeti.

Sent from my C5303 using Tapatalk

dimitrijevic

sri feb 01, 2017 12:25 am

Nelogicno prebačen na lijevo krilo.To je po meni glavni razlog slabijih igara.
Mirza Rascic !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:35 am

dimitrijevic je napisao/la:
Definitivno. Osjecat cemo mi jos posljedice gresaka iz proslosti, ali sta je tu je. Cut cemo na skupstini za koliko je otisao Memija. Zelim mu da povrati staru formu i da ode u neki jak klub.

Ovo sa stoperom se trebalo prije zavrsiti, ali ako nista, utjesna je da ova prva cetiri 'laksa' kola bi mogla odraditi ova tri stopera, pod uslovom da ne bude povreda na pripremama. Taman neka dodje za heftu jos jedan stoper i uigrat ce se vec do lige za prvaka. Imamo jake igrace u napadu i prelomna utakmica ce biti protiv Krupe. Ako tu pobijedimo, na krilima euforije cemo da jurisamo na tih 12 poena iz cetiri utakmice. Da ne pricam kako ce biti paklena atmosfera na domacim utakmicama zbog otvaranja istocne tribine.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sri feb 01, 2017 12:39 am

Igrao je i u juniorima lijevo krilo ponekad. To je vjerovatno bio razlog što ga je Sablja tamo stavio.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

MrRiccoli
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:42 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Igrao je i u juniorima lijevo krilo ponekad. To je vjerovatno bio razlog što ga je Sablja tamo stavio.
Sablja je bio toliko ocajan da ga je stavio i na lijevog beka. Sve u svemu ako je klub zadovoljan i ja sam.

Sent from my C5303 using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

sri feb 01, 2017 12:43 am

Kad sam ga u osnovnoj nekad pitao sta igra, on mi rekao sve. Ma ja kontam nema od njega nista, ne mozes sve igrat.. I malo po malo, primarno desni bek poceo u juniorima igrat stopera, za prvi tim debitovao na desnom krilu, pa ga vrate na beka i konacno prebace na lijevo krilo. Ispade da fakat sve igra. Sretno druze, da napravis veliku karjeru.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Zvaka72
Kontakt:

sri feb 01, 2017 1:53 am

Joj koji prelaz ili bolje reći koji pad. Juče dupla i najjači smo a danas kmekme. Ljudi nije sve crno ili bijelo ima malo i sive. Administracija bi trebala da objavi visinu transfera Kere i ako je neko ponovno zajebao treba da se zna. Kera sine puno sreće i da uspiješ jer znam koliko si se trudio da nešto postigneš. Nadam se da ćeš kritičarima začepiti gubicu.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 01, 2017 5:17 am

Dobro jutro. Ko nam danas odlazi :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 01, 2017 7:01 am

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jan 31, 2017 11:37 pm
Dok zvanicna ne objavi mozemo samo nagadjati.. E sad sto nisu objavili to je drugi par cipela s obzirom da su do sada jasno izlazili sa informacijama ovog karaktera..
A kako da objave kada jos nista nije gotovo,odnosno nije jos potpisano.Kerim danas leti za Dansku na potpis ugovora.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Kospicar
Kontakt:

sri feb 01, 2017 7:36 am

slika

Kako je Sinisa najludji hahhah

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

shzna
Kontakt:

sri feb 01, 2017 7:59 am

SS je brat!
1987

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 01, 2017 8:38 am

Dokaz kako je dobra atnisfera u ekipi....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

KrajPrice
Kontakt:

sri feb 01, 2017 9:10 am

Jebes ti nas, 150 hiljada eura, mizerija!
Memija vrijedi minimalno 700 hiljada eura!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

sri feb 01, 2017 9:11 am

1000 zašto 1000 zato

Tako bi otprilike mogao opisati jučerašnje-sinoćnje "naglabanje" vezano za Memijin transfer. Momak bi trebao danas otići u Dansku i potpisati ugovor. Klub i Memija su izašli sa informacijama, a one su; Klub će dobiti adekvatno obeštećenje, a Memija je zadovoljan uslovima pod kojima odlazi u novi klub. Memija je naše dijete i želim mu svu sreću i da aBd završi u ligi petice.Navijače najviše interesuje visina obeštećenja, što je normalno, te će se ta visina obeštećenja i objaviti, a ja se nadam, u onom momentu kada igrač potpiše za novi klub.

Pišemo (određen broj ljudi), kako je ova transfer politika nakaradna, a ne znamo pojedinosti. I ja bih volio da sada u ekipi zajedno igraju Zolotić, Hajradinović, Ara Hodžić, Gojak, Bajić, Hadžiahmetović, Memija...ovi igrači su mi prvi pali na pamet...i gle čuda, od 7 pobrojanih, mi smo 4 (Zola, Baja, Amir i Memija) prodali, a 3 su otišli džaba (Hajradinović, Ara, Gojak) i ne računam, pravilima propisane cifre, koje mora klub dobiti zbog igranja u omladincima. Očito da je neko nekada postavio pravila, pa kazao, igrač iz OP, kada potpisuje za prvi tim i imat će platu toliko i toliko (a svi znamo da su niske). Zašto je to tako? Valjda trebamo pitati one koji su uveli ta pravila. Možda bi nam sada umjesto "polovnjaka" igrala pobrojana djeca.

Mnogi pišu, kako nam je rad Kluba dobar, ali nešto ne valja u sportskom segmentu. Dok smo titule osvajali svi su govorili ili bar većina da smo na pravom putu. Taj put i sada možemo izabrati. Umjeto što ćemo milione plaćati Državi, na ime poreza i zakonitog poslovanja, taj novac ćemo preusmjeriti na igrače i dalje se zaduživati, dok jednog dana ne dotaknemo dno. Jesmo li, za takvo što? Većina, sigurno, nije. Rad Kluba može biti dobar samo, ako su svi segmenti u Klubu dobri. Logika mi govori, da sada idemo pravim putem, a na tom puta nas, ponekada zaustavlja MILIONSKI DUG, koji je neko napravio. Na tom putu nas ponekada zaustavlja i sređivanje stadiona. Na tom putu nas ponekada zaustavlja i igrač (Kerla), koji kaže vratite mi bar dio duga iz perioda dok sam igrao i pristat ću na novi ugovor. Niko me ne može ubijediti da smo onda radili pravilno, a sada to ne činimo, naprotiv. Onda smo štancali titule, a paralelno varali Državu, igrače, dobavljače i sve koga ne i na taj način štancali milione novih dugova. Sada ne štancamo titule i ne pravimo dugove, ali pravimo Stadion (milionski iznosi), vraćamo dugove (milionski iznosi), plaćamo poreze (milionski iznosi)...

Linija između dobrog i lošeg je nevidljiva, jer da je tako nikada ne bi prihvatili da ostanemo dužni Kerli, a taj Kerla dobar momak nikada ne tuži Klub, ali znamo reći kako je guzicom vrata zatvarao. Jesmo li baš sigurni da je tako?

Ovim postom nikoga ne želim da optužujem, a ni, da bilo koga veličam. Mnogi su govorili, napravite Stadion, halalit ćemo pet godina. Tribinu počeli praviti, nema ni dva mjeseca, a već su od halala odustali. Onoga dana, kada nam naša djeca budu prelazila u prvi tim, za pristojne cifre i kada budu imala veća primanja od "polovnjaka" sa vana, ja ću biti siguran, da smo se kutarisali negativnog balasta prošlosti i da smo zajahali na zelenu granu.

Uskoro će Skupština, te se nadam da će se imenom i prezimenom izgovoritio imena, koja su nas svojim nesavjesnim poslovanjem uvalili u finansijsku dubiozu iz koje se pokušavamo izbatrgati.

Oprostite na dužem postu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

reks1
Kontakt:

sri feb 01, 2017 9:11 am

DANAN je napisao/la:
sri feb 01, 2017 8:38 am
Dokaz kako je dobra atnisfera u ekipi....
Strasno vazno da je atmosfera unutar ekipe kako treba da bude.Sjecam se kad je Mulalic sklapao tim pao je komentar jednog od uvazenih forumasa da je mozda najveci problem uklopiti i napraviti timski duh sa tolikim 'legionarima'.ovakve stvari i medjusobna podrska mogu samo da raduju.Vjerujem da je i razlaz sa Krizmanom jedna od kockica koja se na tom fonu morala posloziti i da Petrovic ocito nije levat koji ima neograniceno strpljenje.

exbabilon
Kontakt:

sri feb 01, 2017 9:21 am

KrajPrice je napisao/la:Jebes ti nas, 150 hiljada eura, mizerija!
Memija vrijedi minimalno 700 hiljada eura!
Lyngby?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava