Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 28, 2017 6:04 pm

ChWilla je napisao/la:
sub jan 28, 2017 5:30 pm
nikad ovdje niko nije banovan što je pisao drukčije. a ja sam tamo banovan što sam napisao da je članak o želji kao prvom favoritu za titulu naručen da se stvori pritisak. dok danas novinarov jaran može i da postavlja montaže prijava inspekciji a da ne bude banovan.

a jebe se njemu i za senada i za nenada, ne zanima njega ni klub ni ko upravlja klubom, on hoće ono što smatra svojim...
Jeste brate,banovan je Neandertalac milion puta jer je pisao i mislio drugačije. Zadnji put je jedino opravdano banovan ali mu je dopizdilo. Čovjek 1/1 Zeljovac od glave do pete. Prvi sam mu se izvinuo za sve sto sam rekao protiv njega al nećemo pravit neko savršenstvo kad ono to nije. Bolje je Jer nema Aldina a jedna od loših stvari jeste kad frajer glumi pametnicu koristeći ofucane fraze studenta Komparativne književnosti s onog tamo foruma :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:08 pm

zamolicu vas da ne pisete o govnarima tamo... neka se tamo ujedaju sto nas nema, sto je najveca baza zeljinih navijaca ovde, ili na themaniacs, a ne tamo na forumu gdje moraju da manipulisu ankete gdje kobajagi glasa 120 navijaca, a zna se dobro da svako tam ima barem po 2-3 nicka... o aci necu govoriti, neka to govno sam sa sobom rijesi neke stvari... mi smo ovde, mi smo navijacka snaga zelje, tamo se grizu i prave vjestacke rasprave na temi da bi je odrzali zivom... ovaj forum je novi, i treba da se razvije, i razvice se... ali ne po necijoj direktivni sportskog portala kako da pise, sta se da se tolerise a sta ne...

zato molim vas ne pisite vise o njima na ovoj temi... jer ne zasluzuju ni trunke nase paznje... neka umru u svojoj muci...
100/94/37/34 - i to je to!

hardwell
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:09 pm

Zašto bi radili stream ako neće imati profita? Dati 400KM, a dobiti ništa? Mi kao klub bi trebali obezbijediti stream. Tako rade svi ozbiljni klubovi, sem ovih vecih za koje su TV kuce spremne platiti i nebitnu prijateljsku utakmicu.

Jedina greška je što nisu izvještavali sa priprema, ali i to im opraštam jer su prošlu polusezonu uvijek bili tu i radili dosta opširnije tekst. prenose, izvještaje..
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:11 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:04 pm
ChWilla je napisao/la:
sub jan 28, 2017 5:30 pm
nikad ovdje niko nije banovan što je pisao drukčije. a ja sam tamo banovan što sam napisao da je članak o želji kao prvom favoritu za titulu naručen da se stvori pritisak. dok danas novinarov jaran može i da postavlja montaže prijava inspekciji a da ne bude banovan.

a jebe se njemu i za senada i za nenada, ne zanima njega ni klub ni ko upravlja klubom, on hoće ono što smatra svojim...
Jeste brate,banovan je Neandertalac milion puta jer je pisao i mislio drugačije. Zadnji put je jedino opravdano banovan ali mu je dopizdilo. Čovjek 1/1 Zeljovac od glave do pete. Prvi sam mu se izvinuo za sve sto sam rekao protiv njega al nećemo pravit neko savršenstvo kad ono to nije. Bolje je Jer nema Aldina a jedna od loših stvari jeste kad frajer glumi pametnicu koristeći ofucane fraze studenta Komparativne književnosti s onog tamo foruma :)
Ne mogu da vjerujem da otvaras tu temu opet... znas ti dobro zasto je on banovan... nije sigurno jer je imao drugacije misljenje... nego ga je nametao drugima, kao da je pripadnik jehovinih svjedoka, ali na speedu...

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:11 pm

Ako neko ima neku kritiku o moderaciji, neka se meni licno javi. Ova tema nije za to. Idemo o Zelji malo pricati, postavljena je anketa!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:12 pm

hardwell je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:09 pm
Zašto bi radili stream ako neće imati profita? Dati 400KM, a dobiti ništa? Mi kao klub bi trebali obezbijediti stream. Tako rade svi ozbiljni klubovi, sem ovih vecih za koje su TV kuce spremne platiti i nebitnu prijateljsku utakmicu.

Jedina greška je što nisu izvještavali sa priprema, ali i to im opraštam jer su prošlu polusezonu uvijek bili tu i radili dosta opširnije tekst. prenose, izvještaje..
:pljesak:
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:15 pm

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1224990

evo zvijezda trazi priznavanje titule iz 1946. godine, hajduku je priznata takodjer... jesmo li mi predali zahtjev za to?

Ajzea
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:16 pm

Izvinite ali .. Jesu li nasa dva gola "namjestena" sa lijeve strane ili???

Stop pravu na misljenje !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:17 pm

Drugi gol je Mirina asistencija sa desne strane..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:19 pm

@Neandertalac je banovan zbog konstantnog vrijedjanja svakoga ko ne misli kao on. Cim napises nesto drugacije ide vrijedjanje, da se ne lazemo @Jaozinho. Da je kritikovao bilo sta bez vrijedjanja drugih forumasa, ne bi bio banovan. I onda se nakon toga cudi sto je banovan. Zamisli samo ti ili bilo ko drugi meni replicira na post i napise mi da se ne slaze sa mojim misljenjem, ja te izvrijedjam, administracija me banuje i onda odem na drugi forum i kazem tamo je jednoumlje, lobotomija itd..

Evo ja kritikujem konstantno fan shop, pa me niko nije ni upozorio da cu dobiti ban ili slicno. Stalno pisem da su nam tu potrebne promjene i unapredjenje fan shopa. Nije mi se post obrisao i nece se nijedan post obrisati ako ne vrijedja direktno nekoga. Ovo je moj zadnji post na ovu temu..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub jan 28, 2017 6:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ISB87
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:19 pm

Klub bi trebao dignuti ljestvicu po tom pitanju.Uz sve pripremne utakmice, trebalo bi da rade i stream utakmica koje nisu na tvu (tipa uskog) na svom zvanicnom yt kanalu.
Klub ce uvijek nafatat neke sponzore lakse od s1.ba.I to je jedan dio marketinga.Nadam se da ce to iz kluba odraditi u skorije vrijeme.
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:21 pm

Dok god se bavite realnim stvarima, a ne jedni drugima, naravno da niko nece brisati. Dok god je vasa kritika konstruktivna, a ne destruktivna, naravno da niko nece brisati. Dok god je vase misljenje definisano zdravim razumom (pa i pogresnim informacijama), a ne bolesnim pobudama, naravno da niko nece brisati.

Sto se tice fan shopa, nisam zadovoljan! I ova anketa i njen rezultat mnogo toga govori. Ovo je crveni alarm sto se tice fan shopa i marketinga.

ChWilla
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:33 pm

banovan je bio kad pretjera i počne vrijeđati ljude. a njegovi eseji drukčijeg mišljenja i dalje stoje, i dalje se mogu pročitati, tako da...

ja mu se nemam za šta izvinjavati jer mu nikad ništa ružno nisam ni rekao iako o mnogim stvarima mislimo drukčije. zna i gdje me može naći a nije nikad došao na kafu... :D
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:34 pm

Misljenja sam da sam klub treba da vodi fan shop.Dosta ljudi bi moglo slati dizjn majice, sala itd na mail odredjen za fan shop.Dosta bolje bi i radio, u to sam siguran.
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:35 pm

ISB87 je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:34 pm
Misljenja sam da sam klub treba da vodi fan shop.Dosta ljudi bi moglo slati dizjn majice, sala itd na mail odredjen za fan shop.Dosta bolje bi i radio, u to sam siguran.
Slazem se sa tobom. Pa samo ovdje ima jako dosta talentovanih ljudi.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:35 pm

Vidite da je lijepo diskutovati kad svako obrazlaže svoje mišljenje. U ova 2 sata se svašta napisalo i bilo je jako konstruktivno. Naravno, to nije prvi put. Treba znati uputiti kritiku a da to ne bude psovanje i takve kritike će 90% biti uvažene.
Fan Shop - mora bolje!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Roberto Baggio
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:36 pm

cikazubo je napisao/la:
sub jan 28, 2017 5:22 pm
Ovaj portal je jedini zvanični medijski partner kluba a na istom najmanje informacija o Želji, eventualno se preuzmu slike sa zvanične i to je to. Po meni je za to krivac i klub, marketing je u globalu 0, a to nisu neke neizvodive stvari, jel problem napraviti stream a postoji milion načina danas da se to uradi, jel problem kupit profesionalni aparat pa da gledamo slike u normalnoj kvaliteti na zvaničnoj a ne da se kamerom mobitela sumnjivog kvaliteta slika , jel problem praviti neke zajebancije s igračima, kvizovi, izazovi, igre na treninzima, problem uzet ponekad izjavu od strane struke, to su sve stvari koje skoro ništa ne koštaju a mnogo znači navijačima pogotovu onim koji i nisu baš bolesnici, na taj način simpatizerima približiš igrače, približiš im klub jednostavno. Marketing je jednostavno ostao na istom nivou kao i prije par godina, fan shop kao sastavni dio tog segmenta je nikad gori, na onoj emisiji na hayatu me stid bilo kad snimiše police fan shopa, samo bokalići za rakiju, 2 vrste šalova, poneka baby flašica, i nekoliko starih garnitura joma dresova, i par ovih novh diadora, dok sve napreduje u tom dijelu smo baš zaostali, a i medijski partner samim tim se uklapa u sve to..

Još jednom hvala Larsu i jaranu št su nam omogućili da koliko toliko ispratimo današnji meč.
Mislim da se ova baš mlađa raja općenito najviše žali na ove ovakve stvari, ovi što su se maltene rodili sa smartfonom u ruci. Ja evo imam 30, još mlad čovjek :D , a jako dobro se sjećam vremena kad nisam imao ni mobitel, ni računar, ni internet; kad sam Želju slušao preko radija ili gledao preko teleteksta, kad sam čekao sportski dodatak poslije dnevnika da bih uopće saznao rezultat sa neke gostujuće utakmice. Danas kada imaš pristup svemu i svačemu, čovjeku začas zine guzica. (Ne govorim ovo, naravno za tebe, samo sam uzeo tvoj post da se nadovežem sa ovim svojim.) Naravno da smo zaostali, kao država ćemo uvijek i biti zaostali u svemu, takva nam nafaka. Doći će i ovo što bismo mi već sad željeli, kroz par godina ispunit će se većina ovih naših današnjih zahtjeva i želja, pa ćemo i tad željeti nešto drugo što drugi odavno imaju. Ali ima i neku posebnu draž ova naša zaostalost. :D Vrhunski evropski fudbal je odavno jedna ogromna industrija, haman pa neljudska ekonomska mašinerija, sa svim ovim o čemu ti pišeš, uzdignuto na razinu do koje se mi nikad nećemo ni približiti. Ali zato, kod nas zaostalih još uvijek imamo posla sa ljudima. Ovo danas je fantastičan primjer, kako se pravio stream. :palacgore: Treba napraviti dokumentarac o ovome. :D
FK Željezničar 1921

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:38 pm

Šta fali, nije bio stream danas ni na crystal palace man city pa je momak telefonom radio :D

ChWilla
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:39 pm

ma ne bi ja to nazvao razmaženošću...iako sam i ja skoro pa srednju završio bez mobitela. to je napredak tehnologije i standardi koji idu sa tim. lako je to vala i klub mogao odraditi...
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:40 pm

Pljunimo na fan shop, jednoumno. :kafa:
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava