cikazubo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 5:22 pm
Ovaj portal je jedini zvanični medijski partner kluba a na istom najmanje informacija o Želji, eventualno se preuzmu slike sa zvanične i to je to. Po meni je za to krivac i klub, marketing je u globalu 0, a to nisu neke neizvodive stvari, jel problem napraviti stream a postoji milion načina danas da se to uradi, jel problem kupit profesionalni aparat pa da gledamo slike u normalnoj kvaliteti na zvaničnoj a ne da se kamerom mobitela sumnjivog kvaliteta slika , jel problem praviti neke zajebancije s igračima, kvizovi, izazovi, igre na treninzima, problem uzet ponekad izjavu od strane struke, to su sve stvari koje skoro ništa ne koštaju a mnogo znači navijačima pogotovu onim koji i nisu baš bolesnici, na taj način simpatizerima približiš igrače, približiš im klub jednostavno. Marketing je jednostavno ostao na istom nivou kao i prije par godina, fan shop kao sastavni dio tog segmenta je nikad gori, na onoj emisiji na hayatu me stid bilo kad snimiše police fan shopa, samo bokalići za rakiju, 2 vrste šalova, poneka baby flašica, i nekoliko starih garnitura joma dresova, i par ovih novh diadora, dok sve napreduje u tom dijelu smo baš zaostali, a i medijski partner samim tim se uklapa u sve to..
Još jednom hvala Larsu i jaranu št su nam omogućili da koliko toliko ispratimo današnji meč.
Mislim da se ova baš mlađa raja općenito najviše žali na ove ovakve stvari, ovi što su se maltene rodili sa smartfonom u ruci. Ja evo imam 30, još mlad čovjek

, a jako dobro se sjećam vremena kad nisam imao ni mobitel, ni računar, ni internet; kad sam Želju slušao preko radija ili gledao preko teleteksta, kad sam čekao sportski dodatak poslije dnevnika da bih uopće saznao rezultat sa neke gostujuće utakmice. Danas kada imaš pristup svemu i svačemu, čovjeku začas zine guzica. (Ne govorim ovo, naravno za tebe, samo sam uzeo tvoj post da se nadovežem sa ovim svojim.) Naravno da smo zaostali, kao država ćemo uvijek i biti zaostali u svemu, takva nam nafaka. Doći će i ovo što bismo mi već sad željeli, kroz par godina ispunit će se većina ovih naših današnjih zahtjeva i želja, pa ćemo i tad željeti nešto drugo što drugi odavno imaju. Ali ima i neku posebnu draž ova naša zaostalost.

Vrhunski evropski fudbal je odavno jedna ogromna industrija, haman pa neljudska ekonomska mašinerija, sa svim ovim o čemu ti pišeš, uzdignuto na razinu do koje se mi nikad nećemo ni približiti. Ali zato, kod nas zaostalih još uvijek imamo posla sa ljudima. Ovo danas je fantastičan primjer, kako se pravio stream.

Treba napraviti dokumentarac o ovome.