Imate svi pravo na Ajzeino mišljenje! I da, Ajzea druže, post ti je odličan, samo da si napisao *posljednje, bio bi perfektan

Općenito kod nas vlada mišljenje da ako, npr. ja napišem da je mlijeko crno i odmah 6 forumaša napiše suprotno da je to "napad" ili "ugnjetavanje". Od tih 6 ljudi tri napišu da je mlijeko bijelo, jedan se fino potrudi napisati elaborat da je mlijeko bijelo i da potvrdi svoju konstataciju dok dvojica ironično ili u sarkazmu odgovore na post. Zbog toga neko misli da ovdje vlada jednoumlje, a iskreno ja ga ovdje nisam primijetio. Druga je stvar ako oko neke teme skoro svi imamo isto mišljenje, a onda par neistomišljenika to doživi kao atak na ego...
Glavna stvar, po meni, oko Mire je što ga toliko volimo i cijenimo. Pa i Đelmić je bio u istoj situaciji kao i on, igrali istu poziciju i kad timu nije išlo bilo je daj Đelmi/Miri. Obojica su odskakali od ostalih. Ali, Ogi nam nije prirastao srcu kao Miro, pa smo njegov odlazak lako "preboljeli", dok oko Mire pišemo stranice i stranice. Toliko od mene

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice