Koliko se on takvih komentara naslušao za sve sfere života
Nisam siguran, ali čini mi se da je bio neki sudija "iz" Ilidže koji je zbog te činjenice mogao suditi tekme između sarajevskih i nesarajevskih klubova?ChWilla je napisao/la:migracije su teška i izlizana tema. od '91 do danas, promijenilo se sigurno 2/3 stanovništva, i naravno da to nije zaobišlo niti može zaobići ijedan dio grada.
jel ilidža sarajevo ili nije isto tako, prije sto pedeset godina nije bila a danas jeste, isto kao beograd i zemun ili novi sad i petrovaradin...
Leon_Professional je napisao/la:
Vidim Dinamo ima neke zanimljive fore s igracima. Mozemo i mi nesto probati, da se priblize igraci navijacima, da bude zanimljivije ili sta znam vec. Uglavnom meni se svidjaju ovakve stvari.
@1921 baci se na posao, ti bi da lezis i da primas pare od Misketa
KulovićMorzhy je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 4:01 pmNisam siguran, ali čini mi se da je bio neki sudija "iz" Ilidže koji je zbog te činjenice mogao suditi tekme između sarajevskih i nesarajevskih klubova?ChWilla je napisao/la:migracije su teška i izlizana tema. od '91 do danas, promijenilo se sigurno 2/3 stanovništva, i naravno da to nije zaobišlo niti može zaobići ijedan dio grada.
jel ilidža sarajevo ili nije isto tako, prije sto pedeset godina nije bila a danas jeste, isto kao beograd i zemun ili novi sad i petrovaradin...