Ja kontam neko potpiso bruku raje online.
Ja iskreno ne vjerujem da su obustavljeni radovi, ovo sto je larss postavio slike i video sam snimio oko 3 sata danas. Sve regularno se radilo.
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:36 pmJa kontam neko potpiso bruku raje online.
Ja iskreno ne vjerujem da su obustavljeni radovi, ovo sto je larss postavio slike i video sam snimio oko 3 sata danas. Sve regularno se radilo.
Pisi **** te jel se moramo svi sloziti u necemu, pa nije ti niko mater psovao...nikad_izvini je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:32 pmIako sam rekao da ne pišem ovdje, ipak je visa sila u pitanju.
Da ne ispadne da neko namjerno unosi nemir ( gluho bilo ) oko kluba.
Ja sam to napisao na klixu, isto je napisano na orgu ( nisam ja ), a informaciju imam od prije nekoliko sati. Znači barem dvojica imaju istu informaciju, ja konto da me zajebavaju.
Nadam se da nije tacna i da je neka glupost u pitanju. Al ko se o mlijeko opeče i u jogurt puše.
Pozdrav svima
Pa bgm dobro se koprcao u 2016. KM nam nije daostorm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:41 pmMi ova sredstva od opstine dobijamo 100%, koliko god se nacelnik koprcao.