Naravno da nećemo, nismo blesavi. Doce na ljeto ako ništa besplatno.Ajzea je napisao/la:Nadam se da marke necemo platiti, bolje ga ne dovesti.
Platili smo Bogdanovica 20 000 KM Zvijezdi.Leon_Professional je napisao/la:Ma kakvo placanje, kad nismo do sad placali necemo ni za njeg. Jedini za kog vrijedi dati koju marku je Peco, ostalo nista.
Greska u koracima
Pa upravo radi ambicija, Kosoric je dao po njemu što je mogao i sve drugo bi bio nazadak. Mislim da je bilo korektno od njega što je bar to rekao. Očigledno je teško pronaći štopera na zimskom prelaznom roku za pare koje mi nudimo.Hadzijalagic je napisao/la:Greska u koracima![]()
Mozda Kostic bude i dobar.. Ja sam mislio da ce Slavko iz svoje bogate arhive moci probrati neke mladje igrace koji imaju visocije ambicije i koji bi bili svjesni da im Zeljo moze biti odskocna daska u karijeri.. Sve ovo sto dovodimo su igraci koji, manje vise, stagniraju i koji su od svojih karijera ocekivali vise.. Od Joce me strah igraca koji imaju problema sa psihom zbog neispunjenja ambicija.. I ne kontam zasto smo olako pustili Acu ako vec nismo unaprijed nasli dovoljno kvalitetno rjesenje za njegovu poziciju..
Opet Dejo dovodi igrace, uaaa.
I Stanu ako se ne varam..
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 9:57 amI Stanu ako se ne varam..![]()
Bit jee bila da odnos dovedenih igraca uz obestecenje I slobodnih toliko mala da se moze reci da nismo nikad![]()
A I ovo je velik iznos za nase uslove, pa nije Said bgt
Upravostorm_raider je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 10:01 amMislis poslace drugu nogu kada uplate ostatak?
Jebiga, kada ih je Slavko potencirao bezbroj puta u desetinama izjava za medije koje je dao kada je dosao kod nas.. I to ih nije pominjao onako usput vec je fino i detaljno obrazlagao koliko igraca prati i na koji nacin vodi evidencije o njima.. Nije valjda da je bacao ublehe..