Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dimitrijevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 15, 2017 1:29 am

Krizman uopste nije bio spreman u prvom dijelu dok je igrao i takav je majstor i znao nas je izvaditi iz mrtvih. Ali svaku tekmu u 32. minuti izdahne. Ja sam i mislio da ce on biti joker na proljece jer jednim potezom moze rijesiti tekmu. Ocigledno da je rijec o klasicnoj budaletini jer u boljem klubu nece zaigrati do kraja karijere. Inace kad zabije gol uopste se ne raduje, uvijek isti izraz lica, sifra...
Mirza Rascic !

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:29 am

Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.
Nema smisla nastavljati ovo, zakljucak je jasan..

@Dimitrijevic :palacgore:
Svi smo to mislili, jer samo je trebalo bolje biti, a i onakav je bio sasvim dobar i koristan.. Steta velika, ali kod ovakvih umova nikad ne znas, mozda se dozove, jer Slavko ga ocito ne zeli otjerati.

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jan 15, 2017 1:32 am

Leon_Professional je napisao/la:Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.

Svi smo to mislili, jer samo je trebalo bolje biti, a i onakav je bio sasvim dobar i koristan.. Steta velika, ali kod ovakvih umova nikad ne znas, mozda se dozove, jer Slavko ga ocito ne zeli otjerati.
slika

Uporedio sam slucaj Bogicevica i Djelmica jer je neko napisao da i ako je uplatio stolicu nije otisao iz kluba na lijep nacin.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:33 am

Miroslav Stevanovic ima ugovor do kraja sezone.On taj ugovor u potpunosti poštuje i izvršava sve zadatke šefa stuke i uprave.Koliko znam i naš klub sve svoje obaveze uredno izvršava prema Miri.U cemu je problem pa pojedinci Miru šalju na tribine stvarno bih volio znati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:33 am

Ni Bogičeviću nisu oproštena sranja koja je pravio našem Klubu. Bar što se mene tiče. I najradije bih da se izbriše iz historije našeg Kluba, da ne postoji ni jedan trag da je igrao za nas, jer malo ko je u zadnje vrijeme imao takvo povjerenje i ispao takav smrad kao on. Ali ista stvar kao i sa Đelmićem, ja se ne pitam hoće li ga dovesti, hoće li igrati, biti kapiten i sl. Samo kažem da je šupak, kao i Bogičević i to nisu dvostruki aršini.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:37 am

Sto se tice Djelmica dobar je samo mu na krilu fale tri sekunde na 100 metara.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

cikazubo
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:40 am

Brkoo je napisao/la:
sub jan 14, 2017 11:31 pm
@Cikazubo, Procitaj buraz sta sam napisao, spomenuo nisam da sad otkupljujemo nekog igraca, nego da za par godina dobrim radom mozemo i do tog nivoa doci. Odnosno moramo teziti da idemo ka tome. Spominjao sam i Ibraimija o pare koje trazio.
@Ajzea, Bukvalno si shvatio ono sto sam napisao. Nisam napisao da Miru sad stavimo na tribine, sad bi to bila glupost u ovoj situaciju.Poenta je kad igrac ima ugovor na vise godina onda tu klub postavlja uslove. Vidi za Payeta sad, West Ham ga moze prodati a i ne mora, mogu ga drzati do 2021 godine do kad mu traje ugovor. Skroz nesto drugo su npr.Lewandowski i Hummels kojima su ugovori u Dortmundu isticali za 6 mjeseci i oni su iskoristili njih dvojcu da ostvare svoje ciljeve isto kao sto cemo mi uraditi sa Mirom. Da smo Miri zaprijetili tribinama kad mu je nudjen novi ugovor, kad je ostalo skoro godinu dana do njegovog kraja nema sanse da ga ne bi potpisao, sad on moze uslovljavati klub. Romantika sto se tice njega je prosla bar sto se mene tice, meni je svojim potezom i produzenim ugovorom Lendric mnogo blizi srcu nego Miro..
Onda te nisam shvatio dobro, a napisao si da nam trebaju novi na kojim možemo zaraditi, mislio sam da time aludiraš ili na igrače iz našeg OP ili na mlade igrače koji već igraju PL u drugim klubovima pa sam na osnovu toga i odgovorio. Jedno pitanje za tebe u vezi ove konstatacije povratnici, koja je razlika dovesti Crnova odnosno Zakarića s jedne strane ili Đelmića s druge, i kakvu ulogu uopšte igra taj faktor "povratnika" ?
Moje mišljenje je da je to opet jedan vrlo širok pojam, kvalitet je kvalitet, sad nek se vrate Tomić i Hasanović, obojica bi bili ti povratnici, ali jedan je top igrač za ove lige i na širem spisku kod Meše a drugi i nema baš neke aman kvalitete, nama je bitan samo kvalitet u datom momentu, kažem opet to je moje mišljenje ne mora biti tačno..

Leon_Professional
Kontakt:

Pinkii je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.

slika

Uporedio sam slucaj Bogicevica i Djelmica jer je neko napisao da i ako je uplatio stolicu nije otisao iz kluba na lijep nacin.
DA znam, uredu, nego je Lars pitao odkud sad Bogicevic..
@arctg postujem ! Tako i treba, da nema arsina duplih.. Isto tako je za mene Miro supak, al to sto ce on igrat ne odlucujemo ja i ti, isto kao sto nismo ni za Bogija. Ali ako je poslovno dobro vratiti Djelmica isto koo sto je bilo to dobro sa Bogijem onda ne vidim nikakav razlog sto ne bi to i uradili, a mi navijaci cemo imati razlicita misljenja o tome..

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:43 am

Leon_Professional je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:

slika

@arctg postujem ! Tako i treba, da nema arsina duplih.. Isto tako je za mene Miro supak, al to sto ce on igrat ne odlucujemo ja i ti, isto kao sto nismo ni za Bogija. Ali ako je poslovno dobro vratiti Djelmica isto ako sto je bilo to dobro sa Bogijem onda ne vidim nikakav razlog sto ne bi to i uradili, a mi navijaci cemo imati razlicita misljenja o tome..
Onda ga skloni sa avatara :D Šalim se, naravno. Što se tiče povratnika, ja sam vrlo, vrlo skeptičan po tom pitanju, taman Džeko da dolazi, ali eto. I ne bi valjalo da svi imamo ista mišljenja. Još će biti da vlada jednoumlje ovdje. :skoljka:

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:46 am

arctg je napisao/la:
ned jan 15, 2017 1:43 am
Leon_Professional je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:

slika

@arctg postujem ! Tako i treba, da nema arsina duplih.. Isto tako je za mene Miro supak, al to sto ce on igrat ne odlucujemo ja i ti, isto kao sto nismo ni za Bogija. Ali ako je poslovno dobro vratiti Djelmica isto ako sto je bilo to dobro sa Bogijem onda ne vidim nikakav razlog sto ne bi to i uradili, a mi navijaci cemo imati razlicita misljenja o tome..
Onda ga skloni sa avatara :D Šalim se, naravno. Što se tiče povratnika, ja sam vrlo, vrlo skeptičan po tom pitanju, taman Džeko da dolazi, ali eto. I ne bi valjalo da svi imamo ista mišljenja. Još će biti da vlada jednoumlje ovdje. :skoljka:
Sklonjen.. :D

Haman da jest :placeodsmijeha: :skoljka:

kontranogama
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:47 am

Ja se nadam da Mrvica ne cita forum. Dosao je ovde da podigne rezultate voljenog nam kluba. Ako on skonta da nam je taj i taj dobar i da ce tim igrati bolje sa njim neka dovodi koga hoce. Isto tako ako taj ne izvrsava obaveze na Treneru je da ga kazni a uprava treba dobro da skonta kako da napise ugovor da bi smo se zastitili od kurcobolnih klosara.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

kontranogama je napisao/la:
Ja se nadam da Mrvica ne cita forum. Dosao je ovde da podigne rezultate voljenog nam kluba. Ako on skonta da nam je taj i taj dobar i da ce tim igrati bolje sa njim neka dovodi koga hoce. Isto tako ako taj ne izvrsava obaveze na Treneru je da ga kazni a uprava treba dobro da skonta kako da napise ugovor da bi smo se zastitili od kurcobolnih klosara.

Bit svega

igla
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:55 am

Očigledno je da je čuo da ga zovu Mrvica, pa hoće da bude u skladu sa nadimkom. Čovjek kako je došao kod nas izgubio bar 10 kila.

Pinkii
Kontakt:

ned jan 15, 2017 1:59 am

Gdje nece jadan covjek. Prvo Jahic pa sad Krizman. Valja sa njima provoditi dane.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

barbarez
Kontakt:

ned jan 15, 2017 3:48 am

@arctg Samo kod nas brate postoji logika da si šupak ako tražiš svoja prava. Jarane ako ćemo pošteno, nije ni klub bio pošten prema njemu. Ugovor je doslovno neka vrsta dogovora koji su dužni obje strane da ispunjavaju. Zašto bi čovjek išao na posudbu, u neki lošiji klub, zasto bi raskida o ugovor. Zato što se nekom Slovencu digla kita, i hladno bi da ga se kuharise. Pa brate on živi od toga, to mu je zadnja prilika da šta još zaradi. Nije on nikad uzo neke velike pare. A šupak je jer je tražio zaštitu svojih prava. A supci nisu ovi sto su dovedeni i isplaćeni im ugovori a da ih nisu odradili, i koji nisu opraštali i zbog kojih je Jadranko i otjeran.
Ja volim Želju i klub je iznad svega, ali niste upravu. Jadranko je za mene bio šupak igrajući za Olimpic pogotovo protiv nas, ali ovdije je čist ko suza. Subjektivno može svako da mu zamjeri, ali objektivno 99% ljudi bi uradilo istu stvar. Izvini brate da tebi neko dodje i kaže ti više ne radiš tu, ideš negdje drugo daleko i za platu manju. Ti bi bio šupak što bi tužio i tražio zaštitu od sindikata. Ovo su činjenice, a one su jedino mjerilo, nemojte emocije gledat. Vjerovatno je i moj stari šupak, što nakon 40 godina rada u GRASU, ode u penziju i 10 godina nema zdravstveno, nema doprinose, kamata i kamata se na plaćao za kredite, a njemu sve odbijeno. I onda je šupak kad tuži firmu i neće da joj halali 40 hiljada KM. Kažu mu otiče firma u stečaj. Ma nek ide u 3 lijepe pičke materine. Znači stavite se u kožu tih ljudi, pa i samog Jadranka.
Bolan brate mi volimo klub, oni ga vole za pare. Uz koji izuzetak manje ili više.

storm_raider
Kontakt:

ned jan 15, 2017 7:50 am

@barba, najbolje tekstove pises u cetvrtoj smjeni. Kada dernek utihne. :)

Slazem se sa tim sto si napisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

ned jan 15, 2017 8:20 am

Niste vi normalni..Naklatili se Miroslavu na ledja na osnovu prica rekla kazala..Do juce najbolji bio sad odjednom glavu hoce da mu rezu..Daj malo ohladite..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

ned jan 15, 2017 9:01 am

delinjo je napisao/la:
ned jan 15, 2017 1:20 am
Pinkii je napisao/la:
ned jan 15, 2017 1:19 am
Kad je mogao Bogicevic poslije svega zaigrati pa i nositi traku u Mostaru moze i Djelmic. Bolje je da imamo 4 krila kako bi se rotirali u Kupu i u slucaju ne daj Boze kakvih povreda.
rekoh dupli arsini moj pinki ...za jednog moze za drugog ne moze i tako u krug...kako raji odgovara jbg
Samo i ti smaraš nekad, malo je reći.
Zapušten Križman naravno da treba na tribine. Pa on se jedva vukao ovo što je sad igrao, a ako je vjerovati da nije ništa radio na sebi, onda nas minimumu isto čeka sa njim. Ja sumnjam da takav ima mjesta u prvih 11. Vjerovatno tako i struka razmišlja. Tako da ili sjedio na klupi ili tribinama isto ti je.
Sa druge strane je Miro koji je naš najbolji igrač i neko ko ti može biti presudan u borbi za trofeje (ovakav Križman to ne može). Njega ako pošalješ na tribine direktno udaraš na kvalitet tima. Direktno sebi poturaš nogu u trci.
Kontaš sad razliku?
OK da je umjesto Mire neko ko ima zamjenu ili je "nebitan"...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jan 15, 2017 9:09 am

Jebe nas to sto nismo objektivni u nekim situacijama.. Subjektivnost ubi nas sto bi @gavran rekao Bosnjake..

teteac8684
Kontakt:

ned jan 15, 2017 9:13 am

Miro ce igrati, Krizman biti kaznjen i to je to...bezveze naglabamo, Slavko je sve fino objasnio...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava