Leon_Professional je napisao/la:Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.
Nema smisla nastavljati ovo, zakljucak je jasan..
@Dimitrijevic![]()
Svi smo to mislili, jer samo je trebalo bolje biti, a i onakav je bio sasvim dobar i koristan.. Steta velika, ali kod ovakvih umova nikad ne znas, mozda se dozove, jer Slavko ga ocito ne zeli otjerati.
Onda te nisam shvatio dobro, a napisao si da nam trebaju novi na kojim možemo zaraditi, mislio sam da time aludiraš ili na igrače iz našeg OP ili na mlade igrače koji već igraju PL u drugim klubovima pa sam na osnovu toga i odgovorio. Jedno pitanje za tebe u vezi ove konstatacije povratnici, koja je razlika dovesti Crnova odnosno Zakarića s jedne strane ili Đelmića s druge, i kakvu ulogu uopšte igra taj faktor "povratnika" ?Brkoo je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 11:31 pm@Cikazubo, Procitaj buraz sta sam napisao, spomenuo nisam da sad otkupljujemo nekog igraca, nego da za par godina dobrim radom mozemo i do tog nivoa doci. Odnosno moramo teziti da idemo ka tome. Spominjao sam i Ibraimija o pare koje trazio.
@Ajzea, Bukvalno si shvatio ono sto sam napisao. Nisam napisao da Miru sad stavimo na tribine, sad bi to bila glupost u ovoj situaciju.Poenta je kad igrac ima ugovor na vise godina onda tu klub postavlja uslove. Vidi za Payeta sad, West Ham ga moze prodati a i ne mora, mogu ga drzati do 2021 godine do kad mu traje ugovor. Skroz nesto drugo su npr.Lewandowski i Hummels kojima su ugovori u Dortmundu isticali za 6 mjeseci i oni su iskoristili njih dvojcu da ostvare svoje ciljeve isto kao sto cemo mi uraditi sa Mirom. Da smo Miri zaprijetili tribinama kad mu je nudjen novi ugovor, kad je ostalo skoro godinu dana do njegovog kraja nema sanse da ga ne bi potpisao, sad on moze uslovljavati klub. Romantika sto se tice njega je prosla bar sto se mene tice, meni je svojim potezom i produzenim ugovorom Lendric mnogo blizi srcu nego Miro..
DA znam, uredu, nego je Lars pitao odkud sad Bogicevic..Pinkii je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:32 amLeon_Professional je napisao/la:Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.
@Dimitrijevic![]()
Svi smo to mislili, jer samo je trebalo bolje biti, a i onakav je bio sasvim dobar i koristan.. Steta velika, ali kod ovakvih umova nikad ne znas, mozda se dozove, jer Slavko ga ocito ne zeli otjerati.![]()
Uporedio sam slucaj Bogicevica i Djelmica jer je neko napisao da i ako je uplatio stolicu nije otisao iz kluba na lijep nacin.
Onda ga skloni sa avataraLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:40 amDA znam, uredu, nego je Lars pitao odkud sad Bogicevic..Pinkii je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:32 amLeon_Professional je napisao/la:Mislim da je Delinjo replicirao Pinkiju koji je uporedio Bogicevica i Djelmica, tj. "supacki" odnos.. Pa se na to odnosilo dupli arsini.
@Dimitrijevic![]()
Svi smo to mislili, jer samo je trebalo bolje biti, a i onakav je bio sasvim dobar i koristan.. Steta velika, ali kod ovakvih umova nikad ne znas, mozda se dozove, jer Slavko ga ocito ne zeli otjerati.![]()
Uporedio sam slucaj Bogicevica i Djelmica jer je neko napisao da i ako je uplatio stolicu nije otisao iz kluba na lijep nacin.
@arctg postujem ! Tako i treba, da nema arsina duplih.. Isto tako je za mene Miro supak, al to sto ce on igrat ne odlucujemo ja i ti, isto kao sto nismo ni za Bogija. Ali ako je poslovno dobro vratiti Djelmica isto ako sto je bilo to dobro sa Bogijem onda ne vidim nikakav razlog sto ne bi to i uradili, a mi navijaci cemo imati razlicita misljenja o tome..
Sklonjen..arctg je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:43 amOnda ga skloni sa avataraLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:40 amDA znam, uredu, nego je Lars pitao odkud sad Bogicevic..
@arctg postujem ! Tako i treba, da nema arsina duplih.. Isto tako je za mene Miro supak, al to sto ce on igrat ne odlucujemo ja i ti, isto kao sto nismo ni za Bogija. Ali ako je poslovno dobro vratiti Djelmica isto ako sto je bilo to dobro sa Bogijem onda ne vidim nikakav razlog sto ne bi to i uradili, a mi navijaci cemo imati razlicita misljenja o tome..Šalim se, naravno. Što se tiče povratnika, ja sam vrlo, vrlo skeptičan po tom pitanju, taman Džeko da dolazi, ali eto. I ne bi valjalo da svi imamo ista mišljenja. Još će biti da vlada jednoumlje ovdje.
![]()
kontranogama je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 1:47 amJa se nadam da Mrvica ne cita forum. Dosao je ovde da podigne rezultate voljenog nam kluba. Ako on skonta da nam je taj i taj dobar i da ce tim igrati bolje sa njim neka dovodi koga hoce. Isto tako ako taj ne izvrsava obaveze na Treneru je da ga kazni a uprava treba dobro da skonta kako da napise ugovor da bi smo se zastitili od kurcobolnih klosara.
Samo i ti smaraš nekad, malo je reći.