Odlično ako je tako
Eh da nam je Kosta saddelinjo je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 11:06 pmjala brat ofanzivniji i od Koste...3 desetke u ekipi 2 krila i jedan centralni vezniPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 10:59 pmDa nam ovo slovenski strucnjak Kostic nije uletio na forum. Izgidismo dede mii![]()
![]()
Sto je komicno, tako uglavnom i biva. Dok sa druge strane, oni na cije dolaske onanisemo, pokazu do koje mjere neciji kvalitet moze grohnuti.
Ja sam cuo mahalsku da ide upravo negdje u Aziju. Navodno ce Stanic zavrsiti transfer. Mi bi trebali dobiti oko 300 hiljada eura. Ako bude istina sa finansijske strane je odlicno.Doveli smo ga za nula KM, bio je tu par mjeseci. Sa druge strane , gubimo dobrog igraca koji se nije bas najbolje uklopio u ekipu, a i nije fizicki bio 100% spreman, ali je i takav zabio par vaznih golova. Ponavljam opet da je samo mahalska i ne mora znaciti da je istina..Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jan 12, 2017 11:58 pmAko Sandi ode onda ce biti neki preliv sredstava u kasi....Ako budu kakvi Azijati tim još bolje![]()
Kako ce samo stadion izgledati dobro kada se izgrade istok i jug. Jug ce biti pakleno grotlo.