Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 10, 2017 11:36 am

DANAN je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:20 am
Vrag je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:11 am
2 mjeseca trubim dovedi mu zamjenu
Imas i memiju...ne treba ti zamjena
Mozda nekoga ko zna ubaciti loptu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:39 am

Ima i Krizman, dolazi nam Zaki
Željezničar ante portas !

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:40 am

Ne mogu da vjerujem da su se neki zalijepili na "iz Željezničara nam nisu htjeli dati komentar", "Stevanović nije imao komentar" ali "kako saznajemo"... i to od kvazi-novina, pa sad hajmo malo posrati se po Stevanoviću, jer nam je dosadna pauza i ništa se ne dešava. Bože sačuvaj... :r

mula
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:41 am

Prebaciti Stevanovića na klupu bi bio katastofalan potez i nadam se opet nećemo zajebati kao u slučaju " Tomić". Ovakvim potezom više bi naštetili sebi nego Stevanoviću, a čovjek jednostavno to nije zaslužio. To što je on postavio tako visoku cijenu i jeste prava njegova cijena, a to što smo ga mi doveli za sitne pare, je razlog što je bio u padu forme i svi znamo da bi trenutnog Stevanovića bilo nezamislivo dovesti. Pola sezone ostaviti čovjek na klupi ne znači mnogo, on će i dalje trenirati i održavati svoju formu, ali Željo bi Bgm mnogo izgubio,Evropa bi došla u pitanje, a neki trofej postao bi samo pusta želja. Ta politika koju vi zagovarate o prebacivanju na tribinu se radije ranije( godinu prije kraja ugovora).
Mislim da bi nam najbolji primjer ove politike trebao biti slučaj "Witsel" iz Zenita.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:43 am

Jaozinho22 je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:34 am
Čuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor? :zid: :kafa:
Ja ne znam da je pisalo bilo gdje, osim u tvom potpisu, da je produzio ugovor.. Bilo je nagadjanja, sto je i normalno. Drag mi je Mico, ali nek pravila za sve vaze..

Jaozinho22

uto jan 10, 2017 11:45 am

Minjore je napisao/la:
Ja ne znam da je pisalo bilo gdje, osim u tvom potpisu, da je produzio ugovor.. Bilo je nagadjanja, sto je i normalno. Drag mi je Mico, ali nek pravila za sve vaze..
Minjore brate znamo se nemoj šuplje Bgt. Kad je bila kriza i kad se spominjao Mirin ugovor svi ste govorili da neće biti problema. Sad je situacija kakva takva je,čisto sumnjam da možemo bolje ali ovo je propust istog onog sportskog segmenta za kojeg svi pričaju da se do Boga popravio.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:46 am

arctg je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da su se neki zalijepili na "iz Željezničara nam nisu htjeli dati komentar", "Stevanović nije imao komentar" ali "kako saznajemo"... i to od kvazi-novina, pa sad hajmo malo posrati se po Stevanoviću, jer nam je dosadna pauza i ništa se ne dešava. Bože sačuvaj... :r
Fakat.. :palacgore: Ko da je vec gotova stvar a ne rekla kazala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:46 am

:D :D :D :D
Željezničar ante portas !

Vrag

uto jan 10, 2017 11:47 am

arctg je napisao/la:
Red bi bio da se do pocetka priprema izjasni, ne trebaju ti kvazi novine.

@Mula
Stevanovic nista bolji od Djelmica...

ublehas
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:48 am

mula je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:41 am
Prebaciti Stevanovića na klupu bi bio katastofalan potez i nadam se opet nećemo zajebati kao u slučaju " Tomić". Ovakvim potezom više bi naštetili sebi nego Stevanoviću, a čovjek jednostavno to nije zaslužio. To što je on postavio tako visoku cijenu i jeste prava njegova cijena, a to što smo ga mi doveli za sitne pare, je razlog što je bio u padu forme i svi znamo da bi trenutnog Stevanovića bilo nezamislivo dovesti. Pola sezone ostaviti čovjek na klupi ne znači mnogo, on će i dalje trenirati i održavati svoju formu, ali Željo bi Bgm mnogo izgubio,Evropa bi došla u pitanje, a neki trofej postao bi samo pusta želja. Ta politika koju vi zagovarate o prebacivanju na tribinu se radije ranije( godinu prije kraja ugovora).
Mislim da bi nam najbolji primjer ove politike trebao biti slučaj "Witsel" iz Zenita.
Djelimično se slažem sa tvojim postom.

Ono što se ne slažem je konstatacija "nije zaslužio". Ostalo sve potpisujem. Mi uvijek moramo gledati svoj interes (interes Želje), pa tek onda ostale interese i ko je šta zaslužio. Miro treba da igra, ne zato što je to zaslužio, nego zato što nemamo boljeg. Da imamo, ja bi prvi rekao Miru na klupu/tribine. Da se ne borimo za evropu, isto bi to rekao. Ovako, neka Mire dok ne dođe bolji ili dok mu ne istekne ugovor.
Slažem se i sa prethodnim konstatacijama da bi trebalo dovesti i još jedno desno krilo i polako ga uigravati.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:48 am

Ipak je Dnevni Avaz kriv..
Nek oni nadoknade izgubljene pare, jer u klubu se mjerimo koliko ko donese para i koliko ko izgubi para.
Daj ba, ne treba clanak da bi znao da nece produziti, da je htio produzivat produzio bi, od septembra se prica o novom ugovoru.

Na stranu sve fudbalske sposobnosti, al ja kao navijac Zelje se osjecam iskoristeno s njihove strane, jos ako je istina da je nacelno rekao da ce produziti. Vratio se u zivot i vozdra.

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:52 am

Ja u Abu Dhabiju od dana kada napisah da ce Miro produzit ugovor. Krepaj, sirotinjo !

Gdje je pisalo?

Simply Blue
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:54 am

Produžio ili ne nadam se da Miro ostaje u ekipi, kakvo prebacivanje na tribine kakvi bakrači. Ako već hoćemo da zaštitimo interese FKŽ, onda dobro preispitati prioritete, a po meni je to minimun Evropa, odnosno to je prioritet prioriteta, a sa Mirom u ekipi taj je cilj puno bliži nego bez njega. Kako god da se završi Miro ima moj veliki respekt, čovjek od kada je stigao igra svaku utakmicu kako dolikuje jednom profesionalcu, za razliku od nekih igračina, naročito na početku sezone, kada se je i samo od njega moglo vidjeti da nešto uradi na terenu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Pinkii
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:55 am

Nismo otisli u Evropu i logicno nemamo toliko love da ponudimo jednom igracu. Ne znam kolika je cifra u pitanju i sa jedne i sa druge strane,ali vala ne mozes u nasem prvenstvu traziti platu preko 10.000. Vidjeli smo da je problem bila plata koju je Jahic trazio jer placamo porez i te stvari. Miroslav sigurno nece igrati za 5.000.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:58 am

Ja mu najviše i zamjeram to zavlacenje prvo neće biti problema pa onda prebacivanje na nekoga a ustvari ti postavlja nerealni zahtjev samo da bi te odnio. Ja kao navijač mogu imati emocije ali klub mora biti poslovan kao što je i Miro. Iz primjera sa Tomom je jasno da je klub izgubio ali igrač je mnogo više zijanio zato sa morao vratiti u našu ligu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 11:59 am

uto jan 10, 2017 11:45 am
Minjore je napisao/la:
Minjore brate znamo se nemoj šuplje Bgt. Kad je bila kriza i kad se spominjao Mirin ugovor svi ste govorili da neće biti problema. Sad je situacija kakva takva je,čisto sumnjam da možemo bolje ali ovo je propust istog onog sportskog segmenta za kojeg svi pričaju da se do Boga popravio.
Pise ti i u ovom odronu od novina da je u jednom trenutku bilo skoro pa gotovo. Cak je i Slavko rekao da misli da je to pri kraju. Istu informaciju smo svi imali, niko nije napisao da je definitivno potpisan ugovor, moj Joazinho.

A uostalom, sta je to Avaz napisao novo? Nemojte da kenjamo po Miri bezveze, kada ni ne znamo kakva je situacija 100%. Ako i ne produzi, neka odradi ugovor do kraja. Neka Memija i ostali omladinci uce od njega.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto jan 10, 2017 12:01 pm

Samo kažem da se bezveze primate na nešto što nije ni zvanično od strane Kluba, ni potvrđeno od strane Stevanovića ili njegovog menadžera. Njih dvojica i jedna ili dvije osobe iz Kluba znaju pravo stanje stvari. Sve ostalo su nagađanja i šuplja priča.

Jaozinho22

uto jan 10, 2017 12:04 pm

Ajzea je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:52 am
Ja u Abu Dhabiju od dana kada napisah da ce Miro produzit ugovor. Krepaj, sirotinjo !

Gdje je pisalo?
I ja brate isto jer sam prozvan kao plaćenik sto drugačije razmišljam! :D Krepaj, sirotinjo!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

uto jan 10, 2017 12:06 pm

arelinho je napisao/la:
uto jan 10, 2017 12:03 pm
I koga danas nećemo dovesti? :kafa: :kafa:
Zakarica. Kaze jos mu nije jasno gdje ce nastaviti karijeru. Treba mu 2-3 dana i stvari ce biti jasnije.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 10, 2017 12:06 pm

pile87 je napisao/la:
uto jan 10, 2017 11:58 am
Ja mu najviše i zamjeram to zavlacenje prvo neće biti problema pa onda prebacivanje na nekoga a ustvari ti postavlja nerealni zahtjev samo da bi te odnio. Ja kao navijač mogu imati emocije ali klub mora biti poslovan kao što je i Miro. Iz primjera sa Tomom je jasno da je klub izgubio ali igrač je mnogo više zijanio zato sa morao vratiti u našu ligu.
:palacgore: :palacgore:
Mada ne mora znaciti da cemo izgubiti i sad ako dodje Zakaric (mada i on nas izgleda zavlaci) koji igra krilo.
Mozda i mali Zera, vidjeli smo svi sta nam je donijela primorana reakcija guranja Amira u prvi tim, moguce da i Zera bude nesto slicno.

Kako god bilo, nije uredu. Meni drag igrac, odlicno odradio ovo do sad, a realno i placen je za to. Samo je nas problem sto ovdje igraci ne odrade ono sto "moraju", pa kad dodje jedan ovakav profesionalac to bude cudno.
Medjutim, Zeljo je ispred svih njih i treba vidjet sta je najbolje za Zelju, ali ne mogu se pomiriti da smo iskoristeni, nekako bi se trebali zastiti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava