Mozda nekoga ko zna ubaciti loptu
Ja ne znam da je pisalo bilo gdje, osim u tvom potpisu, da je produzio ugovor.. Bilo je nagadjanja, sto je i normalno. Drag mi je Mico, ali nek pravila za sve vaze..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:34 amČuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor?![]()
![]()
Minjore brate znamo se nemoj šuplje Bgt. Kad je bila kriza i kad se spominjao Mirin ugovor svi ste govorili da neće biti problema. Sad je situacija kakva takva je,čisto sumnjam da možemo bolje ali ovo je propust istog onog sportskog segmenta za kojeg svi pričaju da se do Boga popravio.Minjore je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:43 amJa ne znam da je pisalo bilo gdje, osim u tvom potpisu, da je produzio ugovor.. Bilo je nagadjanja, sto je i normalno. Drag mi je Mico, ali nek pravila za sve vaze..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:34 amČuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor?![]()
![]()
Fakat..arctg je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:40 amNe mogu da vjerujem da su se neki zalijepili na "iz Željezničara nam nisu htjeli dati komentar", "Stevanović nije imao komentar" ali "kako saznajemo"... i to od kvazi-novina, pa sad hajmo malo posrati se po Stevanoviću, jer nam je dosadna pauza i ništa se ne dešava. Bože sačuvaj...![]()
Red bi bio da se do pocetka priprema izjasni, ne trebaju ti kvazi novine.arctg je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:40 amNe mogu da vjerujem da su se neki zalijepili na "iz Željezničara nam nisu htjeli dati komentar", "Stevanović nije imao komentar" ali "kako saznajemo"... i to od kvazi-novina, pa sad hajmo malo posrati se po Stevanoviću, jer nam je dosadna pauza i ništa se ne dešava. Bože sačuvaj...![]()
Djelimično se slažem sa tvojim postom.mula je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:41 amPrebaciti Stevanovića na klupu bi bio katastofalan potez i nadam se opet nećemo zajebati kao u slučaju " Tomić". Ovakvim potezom više bi naštetili sebi nego Stevanoviću, a čovjek jednostavno to nije zaslužio. To što je on postavio tako visoku cijenu i jeste prava njegova cijena, a to što smo ga mi doveli za sitne pare, je razlog što je bio u padu forme i svi znamo da bi trenutnog Stevanovića bilo nezamislivo dovesti. Pola sezone ostaviti čovjek na klupi ne znači mnogo, on će i dalje trenirati i održavati svoju formu, ali Željo bi Bgm mnogo izgubio,Evropa bi došla u pitanje, a neki trofej postao bi samo pusta želja. Ta politika koju vi zagovarate o prebacivanju na tribinu se radije ranije( godinu prije kraja ugovora).
Mislim da bi nam najbolji primjer ove politike trebao biti slučaj "Witsel" iz Zenita.
Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:34 amČuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor?![]()
![]()
Pise ti i u ovom odronu od novina da je u jednom trenutku bilo skoro pa gotovo. Cak je i Slavko rekao da misli da je to pri kraju. Istu informaciju smo svi imali, niko nije napisao da je definitivno potpisan ugovor, moj Joazinho.Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:45 amMinjore brate znamo se nemoj šuplje Bgt. Kad je bila kriza i kad se spominjao Mirin ugovor svi ste govorili da neće biti problema. Sad je situacija kakva takva je,čisto sumnjam da možemo bolje ali ovo je propust istog onog sportskog segmenta za kojeg svi pričaju da se do Boga popravio.Minjore je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:43 amJa ne znam da je pisalo bilo gdje, osim u tvom potpisu, da je produzio ugovor.. Bilo je nagadjanja, sto je i normalno. Drag mi je Mico, ali nek pravila za sve vaze..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:34 amČuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor?![]()
![]()
I ja brate isto jer sam prozvan kao plaćenik sto drugačije razmišljam!Ajzea je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:52 amJa u Abu Dhabiju od dana kada napisah da ce Miro produzit ugovor. Krepaj, sirotinjo !
Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:34 amČuj sad na tribine,pa zar nije Miro potpisao novi ugovor?![]()
![]()
Gdje je pisalo?
Zakarica. Kaze jos mu nije jasno gdje ce nastaviti karijeru. Treba mu 2-3 dana i stvari ce biti jasnije.
pile87 je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 11:58 amJa mu najviše i zamjeram to zavlacenje prvo neće biti problema pa onda prebacivanje na nekoga a ustvari ti postavlja nerealni zahtjev samo da bi te odnio. Ja kao navijač mogu imati emocije ali klub mora biti poslovan kao što je i Miro. Iz primjera sa Tomom je jasno da je klub izgubio ali igrač je mnogo više zijanio zato sa morao vratiti u našu ligu.