Odrađene pripremne utakmice, sve pobjede od po 5-6 razlike. Postava: Kjosevski; Sehic, Bakrac, Rodin, Pavic; Vranjes, Sabanadzovic, Dacic; Subo, Milanović, Zubanović.
Kontam drugi sejv početi sa Fiorentinom.

Ima ti @bogi patch, ili kako se to već za menadžer zove.
Strucni stab mi je beton, nema sta. Ali, nikako na oglas da mi se javi odgovarajuci profil asistenta.bogi je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 6:26 pm@shzna doktore, svaka čast na odličnom prelaznom roku, a stručni štab je fenomenalan Porča je sigurno dobar i veliki potencijal i mali Karlo pogledaj i njega u U19 igra AMR.
Uvijek volim kad se zna isčupati igrač iz nižeg ranga, a onda se on pokaže kao pojačanje, a ne prinovaSamo naprijed
![]()
Budala i krivih drva nikad nece nestati.
Jesi skino sa onog linka sto je neko ovdje postavio?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 9:22 pmZna li neko rijesenje kad pokrenem instalaciju izadje mi "failed to start cls-magicl_86.exe"?
18 golova u 17 utakmica zabio na mom sejvu. Inace, na pauzu otisli poslije 19. kola, imam 52 boda, dok me Sarajevo prati sa svojih 39. Ubjedljiv sam zaista, i po datim golovima i po svim ostalim statistickim parametrima.
Da, uglavnom tu mi gresku izbacisejo je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 10:07 pmJesi skino sa onog linka sto je neko ovdje postavio?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 9:22 pmZna li neko rijesenje kad pokrenem instalaciju izadje mi "failed to start cls-magicl_86.exe"?
Da, uglavnom raji radi, ali meni tu gresku izbacasejo je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 10:07 pmJesi skino sa onog linka sto je neko ovdje postavio?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet nov 23, 2018 9:22 pmZna li neko rijesenje kad pokrenem instalaciju izadje mi "failed to start cls-magicl_86.exe"?