Kjosevski dobar zadovoljio , sinisa stevanovic odlican ponovo (dosad po meni najbolji od svih ovih 5 tekmi ) , bogicevic takodjer siguran pozitivno iznenadjenje nisam ocekivao od njega ovakvu formu , hodzurda danas solidan iako su ispali on i kramaric kod gola borca (najslabija karika prve postave) , kramaric solidan par gresaka pri predaji lopte i nije fino pratio kod gola borca , blagojevic jedan od najboljih danas odlicne lopte daje i vidi se da imamo kreaciju kad on igra , zola odlican defanzivno ali je cinjenica da mnogo drzi loptu vrti se oko sebe komplikuje (zahirovic definitivno u tuzli umjesto njega zajedno sa blagojem ) , memija nista vise od solidno par prodora brz ali kad trrba naprijed da uradi spetlja se (po meni tiago po trenutnoj formi mnogo opasniji ofanzivno , solidan je bio kad ga je prebacio na desnog beka) , stevanovic dobar danas prolazio je centrirao odlican gol dao zao mi samo sto ne pokusa 1 na 1 driblat oko 70te minute nadam se da ce pokusavati vise jer znamo da zna , beganovic neprimjetan nema kreacije nije se primjetio , djermanovic nije imao mnogo sansi poentirao trudio se ali za neku bolju ocjenu trebace jos koja tekma , halvadzic nisam mogao nista zakljuciti za onih 20tak minuta kao ni za sadikovica i hasanovica.... u svakom slucaju odradjen posao vidjecemo kako ce u Tuzli da djeluje Volim te Zeljo