"Cijena stolice po UEFA standardu je 26.40 KM + PDV, sa ugradnjom. Uplata je izvršena na poseban račun u UNICREDIT banci, koji je namjenski otvoren za planirane donacije sponzora, navijača, članova Kluba i ulagača koji će pomoći izgradnju evropske Grbavice.Model1964 je napisao/la:Dođem sa posla, uklopim komp i vodim bager na Grbavici!
Želju pratim od nepune pete godine (od one tekme sa Santosom kada me je stari držo na ramenima cjelu tekmu)
Dva puta sam oplako zbog Želje. Prvi put poslije tekme sa Videotonom, bilo ne ponovilo se![]()
I danas, kada sam vidio bager suza sama krenula![]()
Dali može ko da postavi taj broj računa za stolice jer ja sam očito glup da na zvaničnoj nađem![]()
Zanima me dali se može i iz inostranstva uplačivati.
Sutra moram na banku račune plačat pa velim da kupim sedam osam stolica![]()
Apelujem na Željinu diasporu da kupi što više stolica. Bolje stolice nego kurve i trava
Znaci krenem iz Bugojna kuci kontam u Visoko do pola 6 i trk na tekmu..ali u Vitezu guzvara dođem kuci 6 i 10salle86 je napisao/la:Fulio sam mec protiv Mladosti, evo i protiv Borca nisam stigao...jeb*em ti posao i terene.
Ali zato ide stolica, mora se...ovi ljudi, svi kompletno bez ikakvog izdvajanja, to zasluzuju...
Lagano privesti ovo kraju i nastaviti niz... Siroki, Velez, Borac, Mladost, Borac...
Jestejovanmaksimovic je napisao/la:tek sad dodjoh... vidim fin gol smo postigli, jel ono memija asistent?
Jest, upisi gajovanmaksimovic je napisao/la:tek sad dodjoh... vidim fin gol smo postigli, jel ono memija asistent?
hm..par gresaka al hajde reci cemo pocetnihTryg je napisao/la:Mirzu sam cekao, hajmo majstore.
Sent from my iPhone using Tapatalk