sri mar 02, 2016 10:36 am
kontranogama je napisao/la:Evo pregledah tekmu u miru. Za totalno novokomponovanu ekipu odigrali smo super.Da moze bolje? Itekako. Da ce biti bolje? Sigurno.
Svakome se moze naci dosta gresaka, ali i Barca ih ima. Za nase uslove odigrati ovakvu utakmicu i protiv ovakvog protivnika je stvar za hvaliti na sva usta.
Ako ih Edis natjera da pravovremeno prave dodavanja mi imamo sanse za sve i kup i liga i dogodine vise kola u evropi.
Ja sam bio pesimista ali sad vidim veliki potencijal. Zadnje dvije godine sam trubio na onom forumu kondicija kondicija. E evo sad smo dosli do nekog nivoa i odmah je druga prica. Da nista drugo Edis ne uradi, meni dosta.
Na trenutke kroz sredinu je bio brz protok lopte, sto je dobro a i bit ce bolje kako se budu uigravali. Krila su nam brza, sredina jaka, sto nam daje za pravo da svima mozemo stati i da svaku ekipu mozemo dobiti. Sad protiv Veleza cemo vidjet kako se snalazimo da postavljenoj odbrani, bolje receno bunkeru. Trebalo bi mozda sa 2 napadaca krenuti da jedan drugog rasterete, ali opet treba paziti i nazad da kontra ne sjevne. Nadam se da ce Edis to dobro skautirati i pripremiti, pa da dobijemo mec i udjemo u neku seriju pobjeda.
OTJERAJTE BIVSE IGRACE!
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar.
"I da zive ko Zeljeznicar sto zivi, da kazem da to nije neki ekstra zivot, nije to deluks. To je ono sta se izboris sam izboris, sto ustedis sam ustedis, i tu ima neka veza..."