Sta je ovo ? Ti napravio iliBrkoo je napisao/la:

Kad pocinje tacno spektakl?SWRA_1921 je napisao/la:
Vidio sam na nekom drugom forumu, valjda ce za sve klubove biti isto, pokusaj neke reklame da raja kupuje taj otrov kojeg neki nazivaju sky cola..likusa je napisao/la:Sta je ovo ? Ti napravio iliBrkoo je napisao/la:
Dolazimoblueheart je napisao/la:Atmosfera pred utakmicu jako dobra. Euforicni ali ipak i cvrsto na zemlji jer znamo da je siroki dobra ekipa i nece biti lahka utakmica. Posebno me raduju ove najave za dolaske iz drugih gradova kao da je neka euro utakmica. Bas smo velika plava porodica koja jedva ceka okupljanje.
Ja zaista ocekujem spektakularnu atmosferu i max podrsku opet da ponovim bez obzira na rezultat.
Navodno u 15 i 30 h,nema jutarnji,tako mi rekoseKapiten je napisao/la:Kad je sutra trening ? Ima li jutarnji ?
Hvala ...diego1921 je napisao/la:Navodno u 15 i 30 h,nema jutarnji,tako mi rekoseKapiten je napisao/la:Kad je sutra trening ? Ima li jutarnji ?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;jovanmaksimovic je napisao/la:ocekujem strava stream za utakmicu za ove sto nisu u mogucnost da gledaju, a ne da mi stopa svake pete sekunde ...
Ma samo nek ukucaju neku nasu proxy adresu i mogu gledati gdje hoce...Grbavica je napisao/la:Ne radi van države taj link.
tm8782 je napisao/la:Ma samo nek ukucaju neku nasu proxy adresu i mogu gledati gdje hoce...Grbavica je napisao/la:Ne radi van države taj link.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
5000 minimalno!fedeltafrotta je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Lahko je ovo...Prvo kolo,Siroki,bila duga pauza,dosta novih igraca,malo se sminkala Grbavica...Al majstori,da se pogledamo 13.03. protiv Mladosti.E to je pravi test.
Ne bude li nas 5000,neovisno o nedjeljnom rezultatu,nismo dorasli biti dio velikog Zelje.