Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 2:56 pm

Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...
P.S. ako jeste tqcna onda ja zelim promjenu nicka, hocu da stavim puno ime, prezime i jmbg pa da komentarisem jos zustrije, jer stojim iza svojih rijeci....A vama sto citate, Koldzine ublehe zelim da tu parcelu prodate da bi skupili pare za lijecenje :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:56 pm

Mozemo li mi u narednim danima da dobijemo dozvolu za zapad da se ovi radovi zavrse da se igra europa na Grbavici ?

Istok svejedno ceka !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vrag

sri maj 04, 2016 2:57 pm

Vrag je napisao/la:Uprava FK Zeljeznicar ocekuje da mi mimo zakona djelujemo. SD je iznio dokaze i mi moramo postupiti po zakonu. Zasto bi opstina bila protiv gradnje stadiona. Osposobili smo reflektore, podrzali smo uefa projekat, podrzali smo akciju za Evropsku Grbavicu sa 100000 KM, platili smo idejni projekat, dali smo platiku na koristenju. Imamo u planu i dalja neka ulaganja. Ove male nesuglasice ta ulaganja nece dovesti u pitanju. Ja opet savjetujem da na miran nacin FK rijesi taj problem sa SD jer preko suda ce potrajati, a trenutno vrijeme je sto najmanje imamo.
Mi ne smijemo mimo zakona nista raditi. Bespotrebno se digla hajka i nadam se da cemo ubrzo riješiti ovaj problem. Na kraju krajeva imamo svi isti cilj, a to je moderan stadion kakav Željezničar zaslužuje, ovaj grad zaslužuje.
Zvuči poznato :shock:

storm_raider
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:58 pm

nikson je napisao/la:Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...
P.S. ako jeste tqcna onda ja zelim promjenu nicka, hocu da stavim puno ime, prezime i jmbg pa da komentarisem jos zustrije, jer stojim iza svojih rijeci....A vama sto citate, Koldzine ublehe zelim da tu parcelu prodate da bi skupili pare za lijecenje :)
Ne brini, ovdje takvi ne mogu proci. Ni sa koje strane. Ljudi mi za 2 sata igramo veoma bitnu utakmicu, ovo ce cekati nakon toga, utakmica nece!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 2:59 pm

AJDEEE ŽELJOOO :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 2:59 pm

nikson je napisao/la:Zanima me jel tacna ona lista imena pojedinih forumasa koje su objavili oni idioti laznjaci - koldzini placenici.. moze odgovor u pp...
Koja lista brate

Sent from my C5303 using Tapatalk

damirfile
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:00 pm

ANTIKOLDZO !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:02 pm

SD i Koldzo nece na sud jel znaju da ce popusiti lovu koja im je obecana,boli njih ***** za klub !! Mame im svima *****!!
I kako mi da se koncentrisemo na tekmu sezone poslije svega,pa mora nas ovo poremetiti, dan ga jebao nismo od kamena !! :psujem:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:02 pm

Veteran je napisao/la:Pa i Koldžina priča da ima spremne pare, samo da se FK i SD dogovore, šalje jasnu poruku.....za dogovor i početak mog projekta spreman sam Vam dati 200.000 milja naravno opštinskih odnosno Vaših para. Opasna banda ocm, baš zu zacrtali nešto, biće problema ovdje velikih...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ne treba nam ništa od njega. Nek te dvije glave dadne ovim iz SD-a, samo nek nam se skinu s vrata i on i oni.
Što je najgore ni na sudu ne bi ništa dobili. Kakav crni sud, dok nisam lično doživio nisam vjerovao. To je tek cirkusijada.
Nažalost, ovo samo lova ili toljaga mogu riješiti. Nije bitna više ovogodišnja Evropa već budućnost gradnje u narednim godinama.

likusa
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:04 pm

hocel bit stream..valja mi pozurit kuci :zeljeznicar1:
Željeznicar za život cijeli !

irfo

sri maj 04, 2016 3:04 pm

Sto se mene tice, ici na sud pa makar deset godina trajalo samo da se istina dokaze, ako smo mogli ovoliko cekat na stadion mozemo jos deset godina, samo da ovi lopovi JEDNU MARKU NE STAVE U SVOJ DZEP, tolko od mene

Dzezvar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:06 pm

Istina je.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

terabajt
Kontakt:

Ovaj iz SD kaže ni ime neću da mu napišem: DACEMO CIJELU TRIBINU, PROSTORIJE znaci SVE SAMO ZA TU PARCELU. Dalje navodi kao nema dozvole još za građenje ali tu je načelnik koji će je ekspresno izdati i tuće niknuti zgrada,trzni ili nešto treće. navodi kako je neko iz kluba namjerno unio pogrešne brojeve u papire, i on to sad kaže što ne ode na sud pa kaze pogrešni su brojevi i sto to nije uradio prije 10 godina... Mafija se udruzila hoce tu parcelu za licne interese svima nam je to jasno. A najveci udio ima lopov KOLDŽO.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u sri maj 04, 2016 3:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

yebo me svako ako oni za godinu dana ne izgrade taj hotel-restoran Plavi Zamak i super market Konzum pored i ispred stadiona !

:rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

sri maj 04, 2016 3:07 pm

irfo je napisao/la:Sto se mene tice, ici na sud pa makar deset godina trajalo samo da se istina dokaze, ako smo mogli ovoliko cekat na stadion mozemo jos deset godina, samo da ovi lopovi JEDNU MARKU NE STAVE U SVOJ DZEP, tolko od mene
Slazem se!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:08 pm

Moze li mi neko odgovoriti, kako ce SD funkcionisati "ako nam dadnu sve sto imaju na sjeveru, samo da bi dobili tu parcelu" ... e poslije ove recenice sto je rekao onaj iz SD, kome nije jasan cilj ovih uhljupa, taj treba da se zapita o svojoj inteligenciji!

Ajde Zeljoooo molim tee danass bodove donesii :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:08 pm

Danane zbog tebe sam i pitao jer sam vidio da te spominje pa sam fkt posumnjao :)

A sve u svemu mislim da bi svi sad trebali staviti prava imena i prezimena...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

psihopata
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:09 pm

koldžo i slični se boje samo jedne stvari,a to je gubitak vlasti,on zna da je pojeo govno i sam sebi zabio auto gol i sve bi uradio da se može vratiti par dana unazad i sve ispraviti ali ne može,to je gamad koja ne preza ni od čega samo da ostane na poziciji,a stolica mu se drma opasno,zna i sam ako ne odobri gradnju,bio kriv ili ne,on je završio sa opštinskim vladanjem,tako da ne sumnjam da će učiniti sve da se taj proces sa stadionom nastavi ,a posebno će se bazirati na to da iz cijele priče izađe k'o heroj i spasilac cijele situacije,a naša sreća je što se sve ovo dešava pred same izbore pa mu je ovo biti ili ne biti.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:09 pm

I sto se tice liste, trenutno je nema obrisano je, al je zabrinjavajuce da se nabroji 7-8 ljudi tek tako...znaci da negdje informacije cure

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 3:11 pm

DANAN je napisao/la:
Istina je.....
Kakva lista nisam to vidio..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava