Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 2:25 pm

U okviru ove kacije kada bi se animirala naša trojica igrača iz Rome da se odigra prijateljska sa Romom, malo medijske akcije od naše trojke ne bi bilo loše. Ipak je stadion spaljen u ratu, malo dodju novinari iz Italije naprave nekoliko prilog o samom gradu, stadionu, počecima naših reprezentatitavaca, uslovima. Moglo bi se dosta toga, novinare pozovemo o našem trošku. Roma će se najvjerojatnije plasirati u Ligu prvaka, jedna prijateljska im ništa ne znači pogotovo što oni ne idu na velike turneje po Aziji i Americi. Dobro bi bilo da se ova akcija nastavi na bilo koji način. Ovo je površno razmišljanje ali ako nesto ne počneš nećeš znati ni kako bi bilo završeno.
Od Džeke nam ne trebaju stolice, sam po sebi je dovoljan magnet za sve ostale, samo ga treba iskoristiti.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:29 pm

Dolina je napisao/la:U okviru ove kacije kada bi se animirala naša trojica igrača iz Rome da se odigra prijateljska sa Romom, malo medijske akcije od naše trojke ne bi bilo loše. Ipak je stadion spaljen u ratu, malo dodju novinari iz Italije naprave nekoliko prilog o samom gradu, stadionu, počecima naših reprezentatitavaca, uslovima. Moglo bi se dosta toga, novinare pozovemo o našem trošku. Roma će se najvjerojatnije plasirati u Ligu prvaka, jedna prijateljska im ništa ne znači pogotovo što oni ne idu na velike turneje po Aziji i Americi. Dobro bi bilo da se ova akcija nastavi na bilo koji način. Ovo je površno razmišljanje ali ako nesto ne počneš nećeš znati ni kako bi bilo završeno.
Od Džeke nam ne trebaju stolice, sam po sebi je dovoljan magnet za sve ostale, samo ga treba iskoristiti.
mislim da bi nas to skupo koštalo. Sumnjam da bi Roma igrala besplatno prijateljske. Ako je tako, onda bi nas došla skuplja pita već tepsija
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:33 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:U okviru ove kacije kada bi se animirala naša trojica igrača iz Rome da se odigra prijateljska sa Romom, malo medijske akcije od naše trojke ne bi bilo loše. Ipak je stadion spaljen u ratu, malo dodju novinari iz Italije naprave nekoliko prilog o samom gradu, stadionu, počecima naših reprezentatitavaca, uslovima. Moglo bi se dosta toga, novinare pozovemo o našem trošku. Roma će se najvjerojatnije plasirati u Ligu prvaka, jedna prijateljska im ništa ne znači pogotovo što oni ne idu na velike turneje po Aziji i Americi. Dobro bi bilo da se ova akcija nastavi na bilo koji način. Ovo je površno razmišljanje ali ako nesto ne počneš nećeš znati ni kako bi bilo završeno.
mislim da bi nas to skupo koštalo. Sumnjam da bi Roma igrala besplatno prijateljske. Ako je tako, onda bi nas došla skuplja pita već tepsija
Damo im pripreme na zlatiboru

cikazubo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:37 pm

Mislim da je Hajduk platio 1-2mil eura Barcu za prijateljsku kad se obiljezavao 100ti rodjendan..

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:41 pm

Stokic u prvih 11 :ganja:

Ajzea
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:46 pm

Presudit će im Joco, i poremetiti planove ćeli gurbetu.

Southboy
Kontakt:

ned apr 10, 2016 2:50 pm

Moze li neko napisati sredstva ove akcije po sedmicama,koliko se prikupljalo za "Evropsku Grbavicu"?

Dolina
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:03 pm

Hajde Joco, sve će ti biti oprošteno, jedna stolica na istoku će nositi tvoje ime :-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

kontranogama
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:19 pm

cikazubo je napisao/la:
Mislim da je Hajduk platio 1-2mil eura Barcu za prijateljsku kad se obiljezavao 100ti rodjendan..
Hajduk je igrao sa Slavijom iz Praga za 100ti rodjendan
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:23 pm

igrali su i sa barselonom u nekom kombinovanom sastavu. bio ja na utakmici.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:25 pm

OOOOO OOOOO OOOOO OOOOOO OOOOOO HAJDE JOCO ZABIJ GOOO! :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

addyno1
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:25 pm

tm8782 je napisao/la:Da napišem i ja koju. Svaki igrač koji dodje kod nas prvi ko odobri jeste Edis. Uprava preporuči a Edis kaže da ili ne. Ljudi imaju svu potrebnu tehničku podršku u klubu što.se tiče igračkog kadra. Neki stvari su jako puno plaćene kako bi se moglo što kvalitetnije pratiti, ama baš sve što te zanima. Trenutno imamo ponudjeno mnogo igrača, što ne znači da će svi biti dovedeni. Pile je lijepo objasnio po pitanju Pozdera. Ciljano je išlo na njega i da tacna činjenica jeste da su već duže vrijeme prati. Znam od kada se prati i znam koji drugi su predlagali da budu dovedeni, ali čekalo se na njega. Ljudi koji su zaduženi za igrače već rade punom parom na dovodjenje deficitnih pozicija. Svi znamo koje su to pozicije i što je najbitnije u svemu jeste da ti igrači koji dolaze moraju biti u punom trenaznom procesu i da su jako kvalitetni. Ako se nekad fuli sa igračem to nije smak svijeta i velikanima se to dešava. Mislite li da bi Edis, Misimovic, Nikolić i ostali dozvolili da im neko kroji igracki kadar i upravlja ekipom. Nemojte biti smiješni. Znači svaki igrač koji dodje aminuje Edis pa se ide na pregovore...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
tacno tako. Edis trazi igraca za odredjenu poziciju, ovi mu nadju adekvatne igrace i Edis aminuje to ili ne.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:28 pm

Baš zbog Hajduka sam napisao to za Romu. I meni je u glavi 1-2 mil. eura cijena. Sad Roma nije toliko skupa, ali sumnjam da imaju tolike simpatije prema Dzeki i Zuki da bi maksuz dosli kod nas.
Joco je ljut na Edisa što mu nije dao priliku da zabiberi konama u derbiju, pa je morao otici u Radnik :djavo:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:32 pm

Taman da je 400.000 € ja ne bih dao, ne vidim cemu to furanje da nam dođe veliki tim da igramo prijateljsku utakmicu i da mediji u 1-2 dana napisu nekoliko objava. Sta imamo od toga sto ce doci veliki tim sem sto cemo izgubiti novce, a pravimo stadion + mnogo drugih izdataka imamo.

A svi znate sta nama znaci 400.000 € u novcima i finasijama, sem toga to su dva predkola EL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:37 pm

larssone moze li link od govana ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

pile87
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:37 pm

addyno1 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Da napišem i ja koju. Svaki igrač koji dodje kod nas prvi ko odobri jeste Edis. Uprava preporuči a Edis kaže da ili ne. Ljudi imaju svu potrebnu tehničku podršku u klubu što.se tiče igračkog kadra. Neki stvari su jako puno plaćene kako bi se moglo što kvalitetnije pratiti, ama baš sve što te zanima. Trenutno imamo ponudjeno mnogo igrača, što ne znači da će svi biti dovedeni. Pile je lijepo objasnio po pitanju Pozdera. Ciljano je išlo na njega i da tacna činjenica jeste da su već duže vrijeme prati. Znam od kada se prati i znam koji drugi su predlagali da budu dovedeni, ali čekalo se na njega. Ljudi koji su zaduženi za igrače već rade punom parom na dovodjenje deficitnih pozicija. Svi znamo koje su to pozicije i što je najbitnije u svemu jeste da ti igrači koji dolaze moraju biti u punom trenaznom procesu i da su jako kvalitetni. Ako se nekad fuli sa igračem to nije smak svijeta i velikanima se to dešava. Mislite li da bi Edis, Misimovic, Nikolić i ostali dozvolili da im neko kroji igracki kadar i upravlja ekipom. Nemojte biti smiješni. Znači svaki igrač koji dodje aminuje Edis pa se ide na pregovore...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
tacno tako. Edis trazi igraca za odredjenu poziciju, ovi mu nadju adekvatne igrace i Edis aminuje to ili ne.
Kad je Lendric trebao doci bilo je dvoumljenja Edis ga nije poznavao nakon par treninga rekao da nije pogrijesio sa njim da je odlicnan igrac.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Jaozinho22

ned apr 10, 2016 3:38 pm

ChWilla je napisao/la:igrali su i sa barselonom u nekom kombinovanom sastavu. bio ja na utakmici.
I to pretežno juniori igrali uz Afellaya :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

teško je takvu neku prijateljsku organizovati džaba, a nemoguće vratiti neke značajnije pare sa našim kapacitetom stadiona. to treba počastiti za sto godina, ili za otvaranje potpuno novog stadiona, a prije toga mislim da je preseravanje. ako ne uleti neka varijanta da bude džaba ili za male pare.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned apr 10, 2016 3:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

delinjo je napisao/la:larssone moze li link od govana ?
http://www.larsson1921.ga" onclick="window.open(this.href);return false;

povreda kod kona

kontranogama
Kontakt:

ned apr 10, 2016 3:52 pm

LARSSON je napisao/la:
delinjo je napisao/la:larssone moze li link od govana ?
http://www.larsson1921.ga" onclick="window.open(this.href);return false;

povreda kod kona
Imas na sport1
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava