Znaci nece istok biti problem kao gradiliste ako se srede ove ostale stvari za igranje prva dva predkola ?
Moci ce se igrati na Grbavici ?!
Zabraniti baklje i sve, osiguranje da bolje pregleda, ako je već neki spektakl, specijalno nešto, predstavnik vidi sa upravom i to je tocikazubo je napisao/la:Ne mozes kospu na teren ubacitIvicahuljev je napisao/la:Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliticikazubo je napisao/la:Kad se ovo sve digne ako Bog da Insallah, bas me interesuje gdje cemo s gostujucim navijacima, jer ce biti tesko za obezbjedit u smislu da ne bace nesto na istok ili sjever, treba neki predobar kavez napravit pa da se ne gubi na tampon zonamaPa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Ma tetrepak pravi pa ti slobodno pali ako ti se palicikazubo je napisao/la:Ne mozes kospu na teren ubacitIvicahuljev je napisao/la:Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliticikazubo je napisao/la:Kad se ovo sve digne ako Bog da Insallah, bas me interesuje gdje cemo s gostujucim navijacima, jer ce biti tesko za obezbjedit u smislu da ne bace nesto na istok ili sjever, treba neki predobar kavez napravit pa da se ne gubi na tampon zonamaPa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Ne moramo je igrati na Grbavici narednih 5 godina, samo nek je naprave.Elegant je napisao/la:Znaci nece istok biti problem kao gradiliste ako se srede ove ostale stvari za igranje prva dva predkola ?
Moci ce se igrati na Grbavici ?!
Kule su samo dodali na ovaj 2013 projekat i malo doradiliElegant je napisao/la:Ovo je projekat iz 2013. nema kula u njemu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Šta ćemo sad za kule ili nam i to valja sami praviti.
Kad se sjetim gostovanja u Tz i Mo prije, s ulice gledas utakmicu, jos neko gradiliste sa znakom da ne prolazis tu jer je opasno, a u Mo stavili neki podij, na ravnoj podlozi smjeste 200 navijaca..Ivicahuljev je napisao/la:Ma tetrepak pravi pa ti slobodno pali ako ti se palicikazubo je napisao/la:Ne mozes kospu na teren ubacitIvicahuljev je napisao/la: Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapalitiPa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Ako se pored svega nadje pojedinac da zapali, ubaci nesto na teren oni oko njega nek ga namlate. Ime nek se zapise, ako to ponovi zabrana dolaskaLARSSON je napisao/la:Zabraniti baklje i sve, osiguranje da bolje pregleda, ako je već neki spektakl, specijalno nešto, predstavnik vidi sa upravom i to je tocikazubo je napisao/la:Ne mozes kospu na teren ubacitIvicahuljev je napisao/la: Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapalitiPa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Svaku slomljenu stolicu im treba fakturisati, ako budu postojali do tada.fanaticZeljin je napisao/la:Tacno me neki crnjak kad skontam da ce pitari na ovu tribinu
Ma ostaviti racun moze se tu jos skupiti para, a i ovo je sve veliki zalogaj gdje svi na sve nacine imamo obavezu da pomognemo sto vise. I ja cekam prvi da bude plata da uplatim koju stolicuMinjore je napisao/la:To stoji ali racun treba da bude tu za dijasporu, bivse igrace i firmedelinjo je napisao/la:vidim neki govore treba nastaviti sa ovim donacijama otvorenim racunom non stop...moje misljenje da to nije potrebno...da je nama svaku tekmu prosjek na utakmicama 10 hiljada eto najvece donacije ....
ja se sjecam nekad davno u vrapcicima stavili nam drvene palete u dva reda i hoce (mislim) po cenera za to...ono kad smo ih otresli po kisi, vrti se ta slika sa osimom i djurbuzovicem kako se raduju...cikazubo je napisao/la:Kad se sjetim gostovanja u Tz i Mo prije, s ulice gledas utakmicu, jos neko gradiliste sa znakom da ne prolazis tu jer je opasno, a u Mo stavili neki podij, na ravnoj podlozi smjeste 200 navijaca..Ivicahuljev je napisao/la:Ma tetrepak pravi pa ti slobodno pali ako ti se palicikazubo je napisao/la: Ne mozes kospu na teren ubacitPa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
FKZ1921 je napisao/la:Vidim da dosta ljudi ima na temi,interesuje ih ova prica oko stadiona. Siguran sam da je vecina ljudi dobronamjerna i da im je drago da se nesta pozitivno desava u nasem nogometu.
Zbog tih ljudi cu pokusati objasniti malo situaciju oko stadiona,projekata,kula...
FK Zeljeznicar u svom vlasnistvu ima cca 46000 metara zemlje(stadion Grbavica,oko stadiona na istocnoj i uapadnoj strani...). Klub izgradnju novog stadiona,koji bi u konacnici trebao biti onakav kao na idejnom projektu i z2013.g.,bazira upravo na toj imovini koju ima. Konacna ideja je da na ovoj lokaciji ostane samo novoizgradjeni stadion a da se na drugoj lokaciji gradi trening kamp. Zemlja oko glavnog stadiona bi trebala donijeti novac za izgradnju novog. Kako? Obzirom na atraktivnost lokacije,klub ce,nakon promjene regulacionog plana,traziti formulu po kojoj ce iz te zemlje izvuci maksimalno para. Jedna opcija je da se zemlja proda a da se novac ulozi u gradnju stadiona. i trening centra. Druga opcija je da se trazi partner koji bi u nekom dogovorenom odnosu sa klubom investirao u izgradnju poslovno stambenih objekata(to su one kule),a klub bi iz prodaje i iznajmljivanja poslovnih i stambenih prostora generisao novac za izgradnju stadiona i trening centra. Postoji opcija da klub formira firmu za investicije i nekretnine koja bi u saradnji sa bankama isla u izgradnju stambeno-poslovnih objekata pri cemu bi opet od prodaje i najma istih klub generisao pare za izgradnju stadiona i trening kampa.
Eh sad,sve ovo sto se sad uradi,prije bilo kakve price oko zemljista i investicija,je plus,odnosno smanjenje konacne cijene izgradnje stadiona.
Evo,nadam se da je ovim gostima na temi malo jasnija prica.
Danas sam napisao kad bude ova akcija ide cijela plata znači CIJELA.pinki je napisao/la:A kad bude akcija za JUG...
Uh