Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 27, 2016 10:55 pm

Znaci nece istok biti problem kao gradiliste ako se srede ove ostale stvari za igranje prva dva predkola ?

Moci ce se igrati na Grbavici ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 27, 2016 10:56 pm

cikazubo je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Kad se ovo sve digne ako Bog da Insallah, bas me interesuje gdje cemo s gostujucim navijacima, jer ce biti tesko za obezbjedit u smislu da ne bace nesto na istok ili sjever, treba neki predobar kavez napravit pa da se ne gubi na tampon zonama :D
Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliti :rofl1:
Ne mozes kospu na teren ubacit :mrgreen: Pa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Zabraniti baklje i sve, osiguranje da bolje pregleda, ako je već neki spektakl, specijalno nešto, predstavnik vidi sa upravom i to je to

Ivicahuljev
Kontakt:

ned mar 27, 2016 10:56 pm

cikazubo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Kad se ovo sve digne ako Bog da Insallah, bas me interesuje gdje cemo s gostujucim navijacima, jer ce biti tesko za obezbjedit u smislu da ne bace nesto na istok ili sjever, treba neki predobar kavez napravit pa da se ne gubi na tampon zonama :D
Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliti :rofl1:
Ne mozes kospu na teren ubacit :mrgreen: Pa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Ma tetrepak pravi pa ti slobodno pali ako ti se pali

fanaticZeljin
Kontakt:

ned mar 27, 2016 10:58 pm

Tacno me neki crnjak kad skontam da ce pitari na ovu tribinu
Srcu draga, boja PLAVA !

godrina
Kontakt:

braco mila je li ovo moguce
jedva cekam da to krene, pa koliko o tome razmisljam, zamisljam nema zene haman koju sam toliko zamisljao :P
ii taj se racun ne smije ugasit
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ajzea
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Znaci nece istok biti problem kao gradiliste ako se srede ove ostale stvari za igranje prva dva predkola ?

Moci ce se igrati na Grbavici ?!
Ne moramo je igrati na Grbavici narednih 5 godina, samo nek je naprave.
@fanatic
Neće.

blueheart
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:03 pm

Elegant je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Šta ćemo sad za kule ili nam i to valja sami praviti.
Ovo je projekat iz 2013. nema kula u njemu.
Kule su samo dodali na ovaj 2013 projekat i malo doradili

Inace tesko ce biti zaspati ovo sta mi dozivljavamo to se ne moze opisati rijecima... ovi nasi rade jednostavno, imaju cilj, i jasnu viziju sta i kako treba uraditi da se stigne do cilja. Uz to i rukavi su zasukani pa se radi jako ozbiljno i rezultati su vidljivi eeeeeeeeee pravimo stadion svojim sredstvima. Tako nam je kako nam je :)
Ova akcija bi tek mogla da kulminira ;)
DRZAVA ZELJO

cikazubo
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:05 pm

cikazubo je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliti :rofl1:
Kad se sjetim gostovanja u Tz i Mo prije, s ulice gledas utakmicu, jos neko gradiliste sa znakom da ne prolazis tu jer je opasno, a u Mo stavili neki podij, na ravnoj podlozi smjeste 200 navijaca.. :rofl:

smurf_
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:08 pm

LARSSON je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Pogledaj kako je to rijeka rijesila pa baklje nemozes zapaliti :rofl1:
Zabraniti baklje i sve, osiguranje da bolje pregleda, ako je već neki spektakl, specijalno nešto, predstavnik vidi sa upravom i to je to
Ako se pored svega nadje pojedinac da zapali, ubaci nesto na teren oni oko njega nek ga namlate. Ime nek se zapise, ako to ponovi zabrana dolaska

Virtu4L

ned mar 27, 2016 11:08 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Tacno me neki crnjak kad skontam da ce pitari na ovu tribinu
Svaku slomljenu stolicu im treba fakturisati, ako budu postojali do tada.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:09 pm

Vidim da dosta ljudi ima na temi,interesuje ih ova prica oko stadiona. Siguran sam da je vecina ljudi dobronamjerna i da im je drago da se nesta pozitivno desava u nasem nogometu.
Zbog tih ljudi cu pokusati objasniti malo situaciju oko stadiona,projekata,kula...
FK Zeljeznicar u svom vlasnistvu ima cca 46000 metara zemlje(stadion Grbavica,oko stadiona na istocnoj i uapadnoj strani...). Klub izgradnju novog stadiona,koji bi u konacnici trebao biti onakav kao na idejnom projektu i z2013.g.,bazira upravo na toj imovini koju ima. Konacna ideja je da na ovoj lokaciji ostane samo novoizgradjeni stadion a da se na drugoj lokaciji gradi trening kamp. Zemlja oko glavnog stadiona bi trebala donijeti novac za izgradnju novog. Kako? Obzirom na atraktivnost lokacije,klub ce,nakon promjene regulacionog plana,traziti formulu po kojoj ce iz te zemlje izvuci maksimalno para. Jedna opcija je da se zemlja proda a da se novac ulozi u gradnju stadiona. i trening centra. Druga opcija je da se trazi partner koji bi u nekom dogovorenom odnosu sa klubom investirao u izgradnju poslovno stambenih objekata(to su one kule),a klub bi iz prodaje i iznajmljivanja poslovnih i stambenih prostora generisao novac za izgradnju stadiona i trening centra. Postoji opcija da klub formira firmu za investicije i nekretnine koja bi u saradnji sa bankama isla u izgradnju stambeno-poslovnih objekata pri cemu bi opet od prodaje i najma istih klub generisao pare za izgradnju stadiona i trening kampa.
Eh sad,sve ovo sto se sad uradi,prije bilo kakve price oko zemljista i investicija,je plus,odnosno smanjenje konacne cijene izgradnje stadiona.
Evo,nadam se da je ovim gostima na temi malo jasnija prica.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 27, 2016 11:10 pm

Minjore je napisao/la:
delinjo je napisao/la:vidim neki govore treba nastaviti sa ovim donacijama otvorenim racunom non stop...moje misljenje da to nije potrebno...da je nama svaku tekmu prosjek na utakmicama 10 hiljada eto najvece donacije ....
To stoji ali racun treba da bude tu za dijasporu, bivse igrace i firme :ganja:
Ma ostaviti racun moze se tu jos skupiti para, a i ovo je sve veliki zalogaj gdje svi na sve nacine imamo obavezu da pomognemo sto vise. I ja cekam prvi da bude plata da uplatim koju stolicu

Sent from my C5303 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Ne mozes kospu na teren ubacit :mrgreen: Pa mislim mozemo pricat o represiji nekoj, al s obzirom da ljudi zele bezbijedan stadion u svakom pogledu, a ispadi su redovni na ovim prostorima, ono je najbolje rjesenje definitivno, kavez al bukvalno kavez i duple mreze, a zadovoljava standarde UEFE..
Kad se sjetim gostovanja u Tz i Mo prije, s ulice gledas utakmicu, jos neko gradiliste sa znakom da ne prolazis tu jer je opasno, a u Mo stavili neki podij, na ravnoj podlozi smjeste 200 navijaca.. :rofl:
ja se sjecam nekad davno u vrapcicima stavili nam drvene palete u dva reda i hoce (mislim) po cenera za to...ono kad smo ih otresli po kisi, vrti se ta slika sa osimom i djurbuzovicem kako se raduju...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

Raja samo oputeno ovo je jedan dugi put pred nama ali cemo doci do cilja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:11 pm

FKZ1921 je napisao/la:Vidim da dosta ljudi ima na temi,interesuje ih ova prica oko stadiona. Siguran sam da je vecina ljudi dobronamjerna i da im je drago da se nesta pozitivno desava u nasem nogometu.
Zbog tih ljudi cu pokusati objasniti malo situaciju oko stadiona,projekata,kula...
FK Zeljeznicar u svom vlasnistvu ima cca 46000 metara zemlje(stadion Grbavica,oko stadiona na istocnoj i uapadnoj strani...). Klub izgradnju novog stadiona,koji bi u konacnici trebao biti onakav kao na idejnom projektu i z2013.g.,bazira upravo na toj imovini koju ima. Konacna ideja je da na ovoj lokaciji ostane samo novoizgradjeni stadion a da se na drugoj lokaciji gradi trening kamp. Zemlja oko glavnog stadiona bi trebala donijeti novac za izgradnju novog. Kako? Obzirom na atraktivnost lokacije,klub ce,nakon promjene regulacionog plana,traziti formulu po kojoj ce iz te zemlje izvuci maksimalno para. Jedna opcija je da se zemlja proda a da se novac ulozi u gradnju stadiona. i trening centra. Druga opcija je da se trazi partner koji bi u nekom dogovorenom odnosu sa klubom investirao u izgradnju poslovno stambenih objekata(to su one kule),a klub bi iz prodaje i iznajmljivanja poslovnih i stambenih prostora generisao novac za izgradnju stadiona i trening centra. Postoji opcija da klub formira firmu za investicije i nekretnine koja bi u saradnji sa bankama isla u izgradnju stambeno-poslovnih objekata pri cemu bi opet od prodaje i najma istih klub generisao pare za izgradnju stadiona i trening kampa.
Eh sad,sve ovo sto se sad uradi,prije bilo kakve price oko zemljista i investicija,je plus,odnosno smanjenje konacne cijene izgradnje stadiona.
Evo,nadam se da je ovim gostima na temi malo jasnija prica.
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Oplakao sam na zadnju rečenicu. :rofl:

staaarinavijac
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:14 pm

Svakako jako lijepe vijesti ...
Podrška Upravi svakako .
Nadao sam se da će Uprava uspjeti osposobiti Istok za , ako Bog da, evropska pretkola, pa makar u vidu neke privremene montažne tribine , jer nije kratko vrijeme ( bez obzira što sam nestrpljiv) do kraja godine ,a pogotovo što građevinska sezona traje ne dalje od oktobra.
Renoviran Jug bi baš bio atrakcija , ali je to ipak malo veći (finansijski tehnološki ) zalogaj.

Hajd' nek je konačno i ovo krenulo , s hajrom ...

Model1964

ned mar 27, 2016 11:14 pm

Zadnja 24 sata na ovom forumu uz Želju su kao bajka. Prvo BUUMMM, pa zajebancija momačka i na kraju obnova doma našeg. u ova današnja siva vremena ovaj dan je kao lijek za sve nevolje. Podsjetio me na atmosferu iz moje mladosti na Grbavici (80te) kada je igledanje treniga bio doživljaj. Toliko poizitvne energije je skoncentrisano oko našeg Želje, toliko želja, zato ovo mora izači na dobro. Nije slučajno ništa pa ni ovo. Vjerujem u ravnotežu, dobro se dobrim vrača i obratno. Sva naša priča je protkana tim dobrim. Naravno bilo je i biče i mrlja. Moramo dostojanstveno, gospodski znati ukloniti te mrlje. Bez psihologije ulice, bez neredda i haosa.
Želju doživljavam kao dijete. Volim ga ali neću dozvoliti da pravi gluposti, niti ću reči da je divan, krasan kad nije. Kada treba hvaliti, tu sam, kada treba dati evo me. Kad je vrijeme za zviždanje prvi sam. Kontinuitet je čudo. Revolucije, bune ratovi donesu kratkotrajnu promjenu. Mi imamo kontinuitet skoro 100 godina, imamo tradiciju koju nemožeš kupiti niti ukrasti. To nas čini velikim a trofeiji su samo posljedica toga.
Veliki smo zbog ove akcije, zbog načina i jakog odgovora armije navijača.
Hvala svima koji su pomogli na bilo koji način da se ovo dešava.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

dell21
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:16 pm

pinki je napisao/la:A kad bude akcija za JUG...
Uh
Danas sam napisao kad bude ova akcija ide cijela plata znači CIJELA.

Format
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:17 pm

Stvarno sjajne vijesti a pored svega ovoga mene zanima i teren,meni bi bilo ok i teren sa plasticnom travom jer stvarno je i skupo i tesko odrzavat pravu travu jer nemamo drenazu itd

kontranogama
Kontakt:

ned mar 27, 2016 11:19 pm

Koliko ja znam imamo drenazu al nemamo grijanje
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava