koji Ahmetovic ??zeka_tm87 je napisao/la:na jednom tzv forumu je izaslo da je od ljeta nekakav Ahmetovic nas igrac koliko je to istina ??
koji Ahmetovic ??zeka_tm87 je napisao/la:na jednom tzv forumu je izaslo da je od ljeta nekakav Ahmetovic nas igrac koliko je to istina ??
iz slobodeephily je napisao/la:koji Ahmetovic ??zeka_tm87 je napisao/la:na jednom tzv forumu je izaslo da je od ljeta nekakav Ahmetovic nas igrac koliko je to istina ??
Bilo je da se kompenzira i sa parama koje BH Telecom preko saveza kao sponzor lige proslijeđuje klubovima. Kako je sad, ne znamGrbavica je napisao/la:Nekad bilo...sofronije je napisao/la:Reci da se salis....hapa je napisao/la:zna li neko ima li istine u prici da u vezi kazni za baklje - pravi se kompezacija sa treniranjem reprezentacije na grbavici... tj da na kraju niko nikome nista previse ne placa.. neznam odakle mi ovo-mozda sam od nekoga i cuo ali nekako mi se cini logicno...
Pivo, vino, vino, a duga je noćChWilla je napisao/la:čega jadan ne bio?Eisenbahner1921 je napisao/la:Ako znate kakve info ne pišite ovdje, bit će srčanih. Evo već treći bokal od 1,5 l pijem i ne vjerujem
Uprava napolje, raspadamo sedelinjo je napisao/la:sta je ovo danas nismo nikoga doveli ????![]()
![]()
16:30dell21 je napisao/la:Kad ce se tacno znati satnica utakmice ?
Hvala pile al sinoćni bum ti nikad necu zaboravitipile87 je napisao/la:16:30dell21 je napisao/la:Kad ce se tacno znati satnica utakmice ?
evo bombasa:diego1921 je napisao/la:Hoce li neko veceras baciti bombu,da svi izginemo,sta je s onim grobarom ?![]()
pred hitnom guzva,u apotekama nestalo apaurina.Elegant je napisao/la:Sad ce treca smjena stpite se malo.
Nemoj samo od Hajduka,otkazat ce mecgavran je napisao/la:evo bombasa:diego1921 je napisao/la:Hoce li neko veceras baciti bombu,da svi izginemo,sta je s onim grobarom ?![]()
28 vaze karte od hajduka