Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 1:10 am

tm8782 je napisao/la:Svi govore biće svašta. Ja sam dobio u oktobru prošle godine informaciju da će biti vruće na grbavice ove zime i evo bilo je. Kažu da je ovo samo početak. E sad ne znam vise ni sam šta da mislim.

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Mozda generaniiiiiii ha ha , ili uzmemo konama jos dvojicu koje zeleeeee tomica i drincicaaaaaaa hahahahaahahaha :zeljeznicar1:
upravaaaaaa :klanjase2: :klanjase2: zatoo 10 milja ako nas ne bude sa siirom bice bruka
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:10 am

oplodnja :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:

Blueworld21
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:12 am

Naše je sad samo da ispostujemo klub, ko nije neka clansku kupi i redovno dolazi! Ni u snu nisam mogao da zamislim da će se ovo sve izdesavati

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 1:12 am

Ajzea je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Daj još jednom reci "BUM" pa makar iz zajebancije.. Čisto onako, da izginemo.. Dosta je bilo našeg vala :kafa:
Jebemu niko ne spava sta je ovo :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

tm8782
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:13 am

Vidi nećemo gledati da nekome uzimamo igrača samo eto da nekome uzmeš igrača. Uzmeš ono što ti treba i to je to. Sad smo definitivno jaki igrački, samo nek to pokažu na tetenu.

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:13 am

Niko ne spava?
Našmrkani '87 :kafa:

Grbavica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:14 am

Pa šta se ovo dešava...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

KrajPrice
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:15 am

Mogao bi doci jedan igrac Partizana, masina:)
:roll:
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:15 am

Grbavica je napisao/la:Pa šta se ovo dešava...
nemoj ih tamo zivota ti, pojedose se :rofl1: :rofl1:

zubanovic89
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:16 am

Nece san na oci :mrgreen:

Whisperer

sub feb 20, 2016 1:17 am

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ljudi se zaholcavaju i bice jos svasta nesto ali prioritet svih prioriteta je posjeta i jug u ovom slucaju bez obzira na sve do kraja sezone sa Zeljom nece nista izostati ni za iducu sezonu gdje bi se tek trebali radovati...
SVI NA GRBAVICU
Daj još jednom reci "BUM" pa makar iz zajebancije.. Čisto onako, da izginemo.. Dosta je bilo našeg vala :kafa:
Jebemu niko ne spava sta je ovo :)
Bummmmmmmmmm iz salee recii hahahaha . da vidis konee placu hahahahahaah rone suzee jos genralni kad cucne hahaha :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: al idemo svi na jugggggggg 28.02 jel se zna satnica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

KrajPrice je napisao/la:Mogao bi doci jedan igrac Partizana, masina:)
drincicccccccccccc hahahahahaha jel tako

MrRiccoli
Kontakt:

pile87 je napisao/la:Ne mislim na igrace ovo bi trebalo biti sasvim dovoljno za nase ciljeve sve preko bi bilo preseravanje... sada se treba koncentrisati na utakmice i povedite sve koje znate na tekmu protiv sirokog treba nam.mobilizacija opsta.
Iduci prelazni rok bice jos igraca dobrih sto znaci u iducu sezonu ulazimo jos jaci to je vec sad sigurno.
Ne smijemo ostati duzni Zeljo nije Zeljo bez juga svi na utakmicu.
Ne bude li krcato onda nas se moze jebati mada nisam sumnjao da ce biti pogotovo nakon ovoga. Treba nam mobilizacija i poslije sirokog. Treba nam mobilizacija i u clanstvu iako evo trudimo se ja vjerujem da ako Bog da na ljeto kad krene nova kampanja uclanjivanja mozemo doci do 5 milja clanova. Evo ko je imao ikad ista da sere sta ja imam od clanarine eh izvoli pasa pisaj u sredjenoj hali, prati rezultat na led semaforu i gledaj imena na terenu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:18 am

Daj Andriju pa da izginemo :rofl1:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

phily
Kontakt:

kaze meni brat danas da je Zahirovic slobodan igrac, kazem ja njemu vidjeces sutra vijest zahiraga potpisao za Zelju, mogla je uprava barem do sutra cekati :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

Nemoj nas loziti,sviju ti :ganja: :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

sub feb 20, 2016 1:19 am

Mirso ne smaraj sa tim igracima, nek uprava radi avoj posao i nek nas iznenade kao i veceras. Hvala insajderima sto zvanicnoj stranici prepustaju, ovako sve i treba da bude.

Nema sanse da Grbavica nece biti puna protiv Sirokog, 10.000 ljudi i odmah prvu tekmu donosimo klubu 100.000 KM. Hajde da ispostujemo klub i kupujemo sve na standu predvidjenom za prodaju sokova i grickalica, hajmo svi uclaniti sve one koji nisu i nagovarati ostale da se uclanjuju, hajmo kupovati u fan shopu. Mi navijaci ako pokrenemo jos dalje ovu pricu automatski cemo dobiti milion novih sponzora jer ce svi zeljeti da budu dio te price. ZELJEZNICAR SAMPION!!!

Vrag

Ajzea je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Koja bi perverzija bila da nakon ovih silnih pojačanja naši jos premiraju pitare protiv Zrinjskog
Ti si brutalan. :rofl1:

Pijemo naftovaču iz česme.
A na kraju svega toga ono namjerno objavis u medijima da i dalje nisi platio racun za vodu.

Ajzea
Kontakt:

Ti ništa nisi promašio, ali pretpostavljam da loziš za ovo :)

Whisperer

sub feb 20, 2016 1:20 am

andrija ili drincic ili tomicc koji jeeeeeeee nassssssss ha ha :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava