Meni bas drago sto je Lendric zabio i to bas dobar gol. Radi samopouzdanja. Inace kazu da nismo bas bili na nivou ovu utakmicu ali dobro je kad pobjedjujes i kad ne igras najbolje.Rodom s mejtaša je napisao/la:Lijep go Lendrica, ali od onakvih golova se ne zivi. Nemojte me krivo shvatiti, ali ja bih vise volio da je pao go iz neke lijepe akcije. Recimo preče je bilo da je Tiago ono pogodio.
Nisam za nasilje, ali...cikazubo je napisao/la:Svi clanovi porodice bi se sa sjevera psovali, to bi kod nas bilo da gubimo 3-0 na poluvremenu.. Necu nikad zabiravit na pretproslom derbiju na Grbavici kad zijanismo, neki na vrhu tribine kreten psuje sta stize nasoj djeci, a jedan momak mladji mu pridje i sveza samarcinu, bilo mi je drago kao da smo izjednacili..Model1964 je napisao/la:Jako me zalosti ovo nepovjerenje i pesimizam na jednoj strani a na drugoj ocekivanja da se stvori grabdiozan klub i ekipa svemirskih razmjera.
Zaboravljamo ko smo, zaboraljamo nasu bit.
U cuvenoj tekmi Liverpul Milan, na poluvremenu kod 0:3 za Milan, stadionom se ori pjesma liverpulovih navijaca.
Kao glavni razlog preokreta igraci su spominjali bas to navijanje.
Bas me zanima kako bi ovi nasi pesimisti reagirali![]()
PS
Oprostite za greske pisem sa moba a godine pritisle
Model1964 je napisao/la: Ako ti je klub kao porodica onda ga nikad, ama bas nikad, ne brukaj.
Izjava danaGrbavica je napisao/la:Model1964 je napisao/la: Ako ti je klub kao porodica onda ga nikad, ama bas nikad, ne brukaj.
Uh ovo nisam znao, svaka cast! Oda je jedan veliki gospodin i dio nase porodice.Brkoo je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Neko je pitao za Odu...Nakon smjene sa mjesta sefa struke ostao je uposlenik kluba. Jedno vrijeme je,uz dozvolu kluba, bio u razgovorima sa Slavijom za sefa struke. Nakon sto to nije dogovorio,rasporedjen je na mjesto koorinatora u omladinskom pogonu.![]()
Slažem sestorm_raider je napisao/la:Uh ovo nisam znao, svaka cast! Oda je jedan veliki gospodin i dio nase porodice.Brkoo je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Neko je pitao za Odu...Nakon smjene sa mjesta sefa struke ostao je uposlenik kluba. Jedno vrijeme je,uz dozvolu kluba, bio u razgovorima sa Slavijom za sefa struke. Nakon sto to nije dogovorio,rasporedjen je na mjesto koorinatora u omladinskom pogonu.![]()
![]()
Sto nam nisi slikaopinki je napisao/la:Evo da se updajtujem veceras sam vidio da su sve polomljene stolice na sjeveru zamijenjene i ofarbane stepenice i sad to mnogo bolje izgleda
Bila je neka njegova izjava nedavno kao da ga je Zeljo zvao dosao bi rado e sad....mirsadmekic je napisao/la:ma to sam cuoo danas u graduu tak da , i netreba nam hvala brt na odgboccaccio je napisao/la:Ne znam stvarno,prvi put čujem sada od tebe. Realno,ne vjerujem.mirsadmekic je napisao/la: Imal istinee da nam se jahic vraca , ili neka super odg
Kad smo ga zelili (prošle godine) nije htio. Sad bi ali već imamo popunjena mjesta u ekipi tako da...MrRiccoli je napisao/la:Bila je neka njegova izjava nedavno kao da ga je Zeljo zvao dosao bi rado e sad....mirsadmekic je napisao/la:ma to sam cuoo danas u graduu tak da , i netreba nam hvala brt na odgboccaccio je napisao/la:
Ne znam stvarno,prvi put čujem sada od tebe. Realno,ne vjerujem.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma i ja mislim da bi bio suvisantm8782 je napisao/la:Kad smo ga zelili (prošle godine) nije htio. Sad bi ali već imamo popunjena mjesta u ekipi tako da...MrRiccoli je napisao/la:Bila je neka njegova izjava nedavno kao da ga je Zeljo zvao dosao bi rado e sad....mirsadmekic je napisao/la: ma to sam cuoo danas u graduu tak da , i netreba nam hvala brt na odg
Sent from my C5303 using Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Sve rečenoMinjore je napisao/la:i prije svega, 28.2. nema price "ja sam neutralan". Taj dan smo svi Manijaci, svi smo Zeljo, tako se i ponasajmo, jer Manijaci nisu 10 ljudi, a ni Zeljo nije 1 igrac !
Koji ste vi kvarnjacipile87 je napisao/la:A bio mlad jebotetm8782 je napisao/la:Eh kakvog smo druga Ajzeu imali...ChWilla je napisao/la:ajzeu će šlog strefiti kad ovo vidi.
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk