ž'21 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Ogromna šteta, ali Bože moj nekad budeš gori a pobjediš, a nekad bude obratno pa uz bolju igru ne možeš zabiti gol. Dešava se svima, ali jjebeš ostale, nama je morala neka ući. Nikakve zamjerke na Edisa nemam, osim ulaska Đermanovića. Mujaga je kvalitetniji od njega, da ne pričam o Dženisu. Kad je trebao potpisati za nas rekoh ja da on nema kvalitet, pa čovjek se nije isticao u Slaviji dok je bio posuđen. I još jedna stvar, Bekrić. Pa Samire dragi ko da si ograiso u onom argeliniju. Garant neki studenti mazali paštete na jučerašnji hljeb i ti na mrve naletio. Nemam drugo objašnjenje.
KOLDŽO NEDŽADE NAPUŠI SE KURČINE!
Nisu ni Mujaga ni Dženis bili među 18.
Ma znam, bili pored mene na zapadu. I na derbiju isto. Dženis se jeste zapustio fizički, izgleda da je malo pao i psihički, ali definitivno zaslužuje da igra ispred Đermanovića. Dante **** lik ima neki poremećaj ličnosti, utripovo da je grtalica. Samo nešto razgrće, gradi, pa skoči jadan ne bio, udari tu loptu glavom, proslijedi je nekom. Ma kakvi.
Dženis bar zna dodati koliko toliko, ali ono što najviše cijenim kod njega je to što bi on krv propišo, pogotovo u onakvoj atmosferi. Borio bi se, natopio bi onaj dres znojem, a ne ko ovaj komunalac.
Ko nas je kleo, nije dangubio.