Editovao sam postPlavi orkestar je napisao/la:I da dvije ekipe imaju isto bodova gleda se medjusobni skor a ne gol razlikadell21 je napisao/la:Ukoliko više od 2 ekipe ima isto bodova gleda se gol razlika ipak.Hurmasica je napisao/la:
Pa bolji imamo omjer i od pitara i širokog, tu smo u prednosti kada se bude gledala evropa
sad kad mu Zuka smanji cijenu jer ga je prozvopile87 je napisao/la:E Jahicu neznalico ne znas Zukanovicasofronije je napisao/la:Bivši bh. reprezentativac Sanel Jahić, oglasio se na društvenoj mreži "Facebook" nakon što je Željezničar večeras rezultatom 0:1 savladao Sarajevo u vječitom derbiju.
- Najskuplja ekipa u državi. Ne znam ko to procijeni i ko šuplju baca, ali ste smiješni. Pogotovo kada govorite da u BiH jedan igrač vrijedi tri-četiri miliona. Kod nas ništa novo kada neznalice pametuju oko nogometa i misle da nešto znaju, napisao je Jahić, koji je jedan dio igračke karijere proveo na Grbavici nastupajući za Želju.
jovanmaksimovic je napisao/la:vrlo je moguce da na kraju 4 tima budu imali pod 64 boda... zrinjski, sloboda, zeljeznicar i siroki brijeg... ako se to desi, mi smo prvaci
ipak prvo stokića i uzelca, pa tek onda kokota, ono što je kokot fulio fulaju i pravi, ponekad...Elegant je napisao/la:Kad covjek pogleda sad tabelu ne zna da li bi plakao ili bi se smijao, a ja se sjetim Kokota i Slavije, samo te utakmice da ne idemo dalje.
Jes vidio parola na njemackom maternjem jezikuAjzea je napisao/la:"NEBI VAM PUNCA !"
PREDAJ SE DINO, IZGUBIO SI BOOOOOOOOOOOOJ![]()
ZAHA I BOSKE, MOMCI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ti si u pravu, oni pokušavaju ispasti duhoviti a nisu ni pročitali šta si napisaohardwell je napisao/la:Ja ipak mislim kada tri ekipe imaju isti broj bodova da se gleda gol razlika
A vidio sam moje pile.pile87 je napisao/la:Jes vidio parola na njemackom maternjem jezikuAjzea je napisao/la:"NEBI VAM PUNCA !"
PREDAJ SE DINO, IZGUBIO SI BOOOOOOOOOOOOJ![]()
ZAHA I BOSKE, MOMCI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na misice uzimamo mostarce... 2-1 ili 1-0... a onda samo 4 boda razlike... ludnica do kraja...dell21 je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:vrlo je moguce da na kraju 4 tima budu imali pod 64 boda... zrinjski, sloboda, zeljeznicar i siroki brijeg... ako se to desi, mi smo prvaci![]()
, ja bi tek poslije zrinjskog pricao o tituli ako dobijemo tu utakmicu.
Ja bi poslije Zrinjskog tek pricao o Evropi ako dobijemo tu utakmicudell21 je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:vrlo je moguce da na kraju 4 tima budu imali pod 64 boda... zrinjski, sloboda, zeljeznicar i siroki brijeg... ako se to desi, mi smo prvaci![]()
, ja bi tek poslije zrinjskog pricao o tituli ako dobijemo tu utakmicu.