Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ipe
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 11:36 pm

https://www.youtube.com/watch?v=RaFxyK5uOIU" onclick="window.open(this.href);return false;

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:37 pm

Dobra slika na ovom Face HD, za razliku od BHTa.

Da ne bude ovim našim pozitivni na heroin ko onaj iz sparsa :ganja:

bianco blu
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:39 pm

LARSSON je napisao/la:Dobra slika na ovom Face HD, za razliku od BHTa.

Da ne bude ovim našim pozitivni na heroin ko onaj iz sparsa :ganja:
na kokain je pozitivan hahah, a bivši reprezentativac BiH

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:41 pm

Hoće li gdje biti snimak da odgledam tekmu na miru?
イビチャ・オシム

amerosm
Kontakt:

bianco blu je napisao/la:svi koji su danas došli na utakmicu, a ne dođu u subotu, što se mene tiče, nikad više ne moraju doći na tekmu
Naravno da minimalno 25% ovih wanna-be navijaca nece biti na utakmici u subotu, jer sta ocekivati od navijaca koji mrtvi hladni za vrijeme utakmice pricaju sljedece:

Osoba X : Jarane hebem onom Stanicu sve po spisku, samo pije, a vidis da ga danas nema u ekipi i nije ni cudo sto ga je Odovic sikanirao u prvom dijelu sezone i sto nije igrao.

Osoba Y : 100% si upravu i bolje po njega da ga nesretnem negdje u gradu ili kaficu.

Nakon sto smo im rekli da Stanic nije bio clan Zelje kada je Odovic bio trener krenuli su psovati Bekricu sve po spisku i govoriti upamtice Grbavica kada ce me sljedeci put vidijeti.

U neku ruku sam podijeljen, jer znam da i ti KRETENI klubu donose zaradu, ali iskreno i nerviraju, jer se vidi da su samo tu radi selfija i tagovanja po FB-u.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u sri apr 13, 2016 11:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSONN
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Hoće li gdje biti snimak da odgledam tekmu na miru?
Sad na fejsu ide snimak, sace kraj

Tavas1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:42 pm

Odlicna postavka Husrefa, igraju u najboljolj formaciji za timsku igru gdje veza radi dosta dosta posla, gol u drugoj minuti koji daje vjetar u ledja, nasa sansa za povratak je bila odmah ona Lendrica. Nakon toga mi fakticki nismo odigrali nista, gol vise sretno nego spretno jedan momenat Blagojevica i doza srece. Nakon toga igru napusta isti i sad vidim na snimku bez razloga ni povreda ni nista. U vezi nas pojeli, Blagoje solidan jedini koji je nesto pokusavao. Bekric kriminalan, Zahirovic los ali izlazi Blagoje mislim sta da ocekujes poslije? Ali hajde tcemo pripisati cemu? Danak iskustva Mulalica?
Iz kupa smo ispali po mom misljenju. Ne vidim kako mozemo gore dati 2 gola. Ne sjecam se a na Grbavici nismo napravili pritisak 4-5 minuta. Opet kazem odlicna igra Slobode iako su se valjali i slicno, ali treba cestitati boljoj ekipi. Mi sve drzimo u svojim rukama sto se tice Evrope i nek nas ovo malo trzne. Svi u subotu. Zeljo nas sad jos vise treba!

exbabilon
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:42 pm

Malo ohladjen da napisem jos nesto.

Precesto smo poslije utakmica pisali bodove pisi, igru brisi. Hocu da kazem da su mahom dobijene utakmice bile vise na misice i na individualni kvalitet, inspiraciju nego na neki atomski fudbal, posjed i sanse, istini za volju, cesto ni teren nije bio pogodan za to.

Danas je bukvalno sve doslo na naplatu. I sretna pobjeda u Tz, i minimalac protiv Veleza i ona pobjeda protiv Borca na Grbavici... sve utakmice koje smo mozda igrali i losije nego veceras, ali smo ih dobili. Na kraju krajeva i velika pobjeda protiv Sirokog je mogla otici na nekih 0:2 da su stvari samo krenule naopakim tokom kao veceras, golom u drugoj minuti.

Ipak, bas taj go u drugoj minuti nekako amnestira krivice u nekoj mjeri i igrace i strucni stab. Danima su spremali taktiku, pripremali se za jednu utakmicu i onda su 88 minuta morali igrati nesto drugo. Doduse, nadao sam se da u ekipi ima karaktera da se dignu, ali ocito nije jos to na visokom nivou. Onda promasaj Lendrica bukvalno minut poslije gola, eh da je tu bilo 1:1 sve bi bilo drugacije. Mozda bi vidjeli Slobodu koja bi nam parirala, drzala loptu, igrala...ali mozda bi to izrodilo i bolju igru nasih.

Helem, 3 su kljucna detalja:

- rani gol Slobode
-Lendricev promasaj
-vadjenje Blagojevica

Bez obzira na slabu igru, mozda jos imamo sanse. Zasto se ne nadati nekom ranom golu kao sto su oni dali danas. Ako se desi takvo nesto imamo otvorenu utakmicu i ako budemo bolji idemo dalje, prosto. Ako nas i tamo uzmu, cestitke.

I jos da kazem da su opet ispali veliki papci i seljaci s lezanjem, odugovlacenjem i opstrukcijom. Bukvalno su poceli od 5. minute. Sramota. Ekipa koja se bori za titulu da igra na taj nacin, sramota!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:43 pm

Blago tebi pa možes na miru pregledat.Počupo bi i ostatak kose :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 11:45 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Mene samo strah da ne postanemo ko anamo oni a na dobrom smo putu
To si zakljucio jer smo izgubili nakon 8 pobjeda. Aferim

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ne zbog toga,nego zbog atmosfere koja vlada medju navijacima

Ajzea
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:47 pm

LARSSON je napisao/la:
Gledam snimak i sve kontam da ćemo ga dati u 90. minuti.

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:48 pm

Ajzea je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Gledam snimak i sve kontam da ćemo ga dati u 90. minuti.
Sace ga bekrija pod prečku .

Nego eno Husaric pravi teorije zavjere kako smo otrovali golmana da ne bi mogao danas igrati, u što mu ni navijači slobode ne vjeruju haha

1921.ba
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:49 pm

VIDEO/FOTO: FK Željezničar – FK Sloboda 1:2

http://1921.ba/videofoto-fk-zeljeznicar ... da-12-1875" onclick="window.open(this.href);return false;
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:52 pm

A mame mi su firaunsak ekipa,boli kad vidis od kakvih si figojnera izgubio otac ih **** valjaju se ljudi u 20 min utakmice,svaki kontakt su iskoristili da ukradu minutu dvije da ne spominjem onog malog hadalja na golu.Mi ne mozemo odigrati gore od ovog danas,tamo ce im Tiago jebati nanu naninu sjecam se da se na Grbavici bas isprdo sa njima,rani go u prvom poluvremenu i onda u 90 toj lendric glavom aaaaaaaaj

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:53 pm

GoodisonPark je napisao/la:Bit će jako jako teško u srijedu. Edis mora naći način da napravi prevagu u sredini terena, to će biti od krucijalnog značaja... Husref je stari lisac i dobar dio sezone je igrao u ovom sastavu (Pirić, bekovi Ivetić i Efendić, stoperi Mehmedagić i Kostić, sredina Stjepanović Ordagić Zeba krila Veselinović i Sarić napad Ahmetović), koji im je donosio rezultat.

Šta je ovdje najveći problem za nas? Upravo ovaj boldirani igrač koji igra lažno lijevo krilo a u suštini više vremena provodi u sredini i tu pravi višak. Kada je uz aut liniju često povlači loptu u sredinu i na taj način odvlači igrača što opet koristi lijevi bek Ivetić i neometano se ubacuje se iz drugog plana. Ono što je još važno je da broj prekršaja oko šesnaesterca svedemo na minimum ali i da Ahmetoviću ne dozvolimo da prima lopte i da razigrava. Sve ovo navedeno ako uspijemo apsolvirati mi ćemo izaći kao pobjednici iz ovog dvomeča.

Njihova sredina će biti dominantnija i bojim se da ćemo mnogo lopti izgubiti zbog tog njihovog "igrača više" na sredini terena a samim tim bit će opasni po naš gol u toj brzoj tranziciji nakon oduzete lopte. Broj grešaka u sredini moramo smanjiti na najmanju moguću mjeru, a Siniša bi trebao što češće markirati Sarića i ne dozvoliti mu da mnogo razmišlja kada je lopta u njegovom posjedu. Miroslav također odlično odrađuje defanzivu i Ivetić sigurno neće imati previše prostora.

Moramo jako mnogo trčati i bez lopte, biti kompaktni i ne smije biti previše prostora između naših linija. Prići blizu protivničkih igrača i ne dozvoliti im prostor (kao pitari na koševu) jer oni to jako dobro koriste. Eh da možemo ponoviti sličnu (borbenu) partiju kao na derbiju kada protivniku nismo dali da se razmaše, to bi bilo pola posla. Ovo je neko moje viđenje predstojeće utakmice i onako razmišljanje naglas.
Prije par dana ovo napisah, jedine promjene su bile Pirić-Muminović na golu i Ahmetović-Krpić ali u suštini njihova formacija je ostala ista. Podbacili smo totalno na sredini i trka bez lopte je bila jako loša, markiranje igrača također, prevelik prostor između naših linija... Također nedavno pišem da lijevu stranu moramo reanimirati ali ne lezi vraže.. Jednostavno u ovoj utakmici nam ništa nije polazilo za nogom, rani gol i onda odmah poslije toga promašen zicer da se vratimo u utakmicu.. Taman kad izjednačimo opet neshvatljivo loša reakcija i primamo jako glup gol.. Izmjene kao izmjene nisu bile toliko loše, (jer na klupi nismo imali neki izbor) ali ako će ući Mujagić da bi Lendrić igrao krilo onda to nema smisla jer je Ivan najopasniji kada je blizu gola. Bolje da je probao Enisa uvesti umjesto Bekrića a Blagojevića gurnuti ofanzivnije. Zasmetalo mi je to što se krila nisu zarotirala kad se već vidjelo da ne ide, a to je bilo jasno nakon 20 minuta igre.. Memija desno, Miroslav lijevo pa da vidimo, teško da bi bilo gore od do tada viđenog.

Edis jednostavno ne zna da iskoristi domaći teren i da počinje utakmice totalnim presingom sa našom zadnjom linijom na centru, tu bi se i publika animirala od prve minute a zlata bi nam vrijedio rani gol u bilo kojoj utakmici. Previše ziheraški i poziciono počinje tekme a vidjeli smo da i takvoj postavci primaš gol.. Da mi je doživjeti da ova ekipa od prve minute krene silovito a ne da gradimo napad minut - dva i onda opet stoperi nabiju loptu naprijed.. Neću dalje.. Glavu gore, idemo tamo nadam se da napadnemo, jer u pozicionoj igri mi nemamo šta tražiti. Oni su dominantniji na sredini i to moramo rješiti visokim presingom, markiranjem, pokušati oduzimati lopte i na nepostavljenu odbranu pokušati dati gol u prvom a onda je do kraja sve moguće, jer možemo i primiti jedan, opet nam treba samo gol za egal..

Ne smijemo se predavati, mi smo Željo i predaja nikad nije bila naša opcija!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:56 pm

Interesantno da su sva 3 gola danas pala nakon greske odbrane. I mi smo zabili gol 'na foru'.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:56 pm

Ma da hoce sad kone kiksati u Vitezu,nama bi to bas valjalo,u kupu mislim da nemamo vise sansi,sad gledam ove golove i dodje mi da se isjecem,kakvo lose postavljanje,ovo je los dan bio,treba zaboraviti ovo !!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:57 pm

Valjda će uskoro biti i na netu snimak. Umal me srce nije izdalo na utakmici i još uvjek mi bridi lijeva strana ali je umanjilo pa rekoh da na miru odgledam neke situacije, premotam par puta, usporim detalje i probam sebi neke detalje razjasniti. Više su me iznervirali fudbalske neznalice sa tribine nego loš timski rad naših igrača.
イビチャ・オシム

MrRiccoli
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:58 pm

A jebes ga al Karic je upravu, ako su oni dali dva gola ovdje sto mi ne bi mogli tamo i fkt je tako. Do nas je da dobijemo Travnika u kupu sta bude i ako ne bude kako treba onda je derby utakmica sezone

Sent from my C5303 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:00 am

krajisnik87 je napisao/la:Nemoj da nam ovaj poraz pokvari sve ovo lijepo sto se desava u prolaz vjerujem sve dok u slijedecoj utakmici ne prodje onih 90 min
MI SMO ZELJO I MI NE ISPADAMO LAKO

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava