Nema. Ima nas sto idemo na tekmu xd.kontranogama je napisao/la:LARSSONEEEEEEEEEE imal kakvog efekta da cucimo na forumu???
jesi siguran ...kako da nadjemo ???Kapiten je napisao/la:Ma bice vam stream negdje sigurno, netraja, sports-x.net i sl
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/face-tv" onclick="window.open(this.href);return false;delinjo je napisao/la:jesi siguran ...kako da nadjemo ???Kapiten je napisao/la:Ma bice vam stream negdje sigurno, netraja, sports-x.net i sl
Kad stignem kući naći ću nam kakav divlji stream i poslat ću ti.Ne brini.delinjo je napisao/la:jesi siguran ...kako da nadjemo ???Kapiten je napisao/la:Ma bice vam stream negdje sigurno, netraja, sports-x.net i sl
Nije, vraca se protiv Travnika.Okolele je napisao/la:Je li Tiago spreman za veceras..
nije znali su ovo i prije vaditi iz naftalina, kad zatreba...indexi je napisao/la:zna li iko jeli ovo prva kazna za megafon ikad ili ?
Meni jedino sto pada na pamet je da je mozda zbog koristenja megafona u trenutku dok je trajala minuta sutnje...inace ne znam kakav problem moze bit to...to ni UEFA rigorozna ne kaznjava.indexi je napisao/la:zna li iko jeli ovo prva kazna za megafon ikad ili ?
Nestalo love za pečenja?salemprolic je napisao/la:Meni jedino sto pada na pamet je da je mozda zbog koristenja megafona u trenutku dok je trajala minuta sutnje...inace ne znam kakav problem moze bit to...to ni UEFA rigorozna ne kaznjava.indexi je napisao/la:zna li iko jeli ovo prva kazna za megafon ikad ili ?
Počeo davati muštuluk.dell21 je napisao/la:Dino fening prestao davati mito.
Plava Porodica je napisao/la:Nestalo love za pečenja?salemprolic je napisao/la:Meni jedino sto pada na pamet je da je mozda zbog koristenja megafona u trenutku dok je trajala minuta sutnje...inace ne znam kakav problem moze bit to...to ni UEFA rigorozna ne kaznjava.indexi je napisao/la:zna li iko jeli ovo prva kazna za megafon ikad ili ?