Plava Porodica je napisao/la:@Velahavle poštujem te,postovi su ti na mjestu i sve ok.Ali što ti smetaju smajliji? Da nemaju neko značenje,ne bi se našli u kontekstu rečenice,bar kod mene.
Morate shvatiti da na ovom forumu,a i na svakom drugom,ima mlađe i starije raje.Mlađi vole i zajeb.anciju ali znaju i kvalitetan ozbiljan post napisati,kada je potrebno.Malo stariji kao da sve to ne shvataju,smatraju kao običnim punjenjem stranica,i dangubljenjem dok čitaju u prazno.Ja lično sa ovog foruma poznajem 2 lika.Ja ovdje prenosim ono što mi je na srcu.Ali ne zaboravite,da smo svi ovde radi Želje,radi prikupljanja informacija i diskutovanja,a da ne volimo Želju i da nas ovo sve ne interesuje,ne.bi ni pisali,a ni čitali.Svi dakle volimo Želju,svi smo porodica,i ako neko manje piše,ili ako piše a nema kao mi mišljenje,on to misli i govori radi boljeg Želje.
Nismo se brate možda razumjeli, ne smetaju meni smajliji kad se nalaze u kontekstu rečenice, i općenito mi ne smetaju, mislio sam u smislu nabijanja postova, nije mjerilo to što neko ima 500+ postova da on voli više Želju nego ja, a na 200 je odgovorio na nečiji post npr. ovako

, ja to ne radim, pročitao sam, u redu idemo dalje, ako imam šta da odgovorim napisat ću nešto u jednoj rečenici i to je to. Hvala tebi na lijepom mišljenju o meni, oni koji su bili i na onom tamo forumu mogli su primjetiti da ne pišem baš često, al da sam tu. Stranka vas prati, imamo ozbiljne planove s vama