Pa vi stvarno niste normalni...jbt ba štancate ove stranice ko na pokretnoj traci
Opet ja kasnim sa komentarom

i ovaj put se izvinjaJEM zbog dužeg posta ali...
Protiv Drine pretežak teren ali smo svejedno pružili i više nego dovoljno za siguran trijumf, tako sam bar ja vidio utakmicu. Ono što mi se nije svidjelo je to što čitam da se opet malo pljuckalo po Hodži, pa zar neko ima obraza to raditi, pa kako majka mu stara može neko da pljucne prema bilo kojem našem igraču? Evo da i ja (kao jednom prilikom naš cijenjeni forumaš FKŽ1921) lijepo zamolim ako možete vi koji ste pisali ili pišete protiv našeg Emira da postavite te njegove greške? Ha ya, pa da vidimo svi kako je on to baš tako katastrofalan bio??? Ja sam recimo vidio grešku Bogija kad se Fejzić u istrčavanju dobro snašao (koljenom izbacio loptu) i vjerujte ne bih ja ovo ni spomenuo jer su greške sastavni dio fudbala i svakoj ekipi cilj je njihov broj smanjiti na minimum ali moram jer to niko nije spomenuo na 50 stranica ali se zato neke imaginarne spominju Hodži koji zaista odrađuje lavovski posao, i protiv kojeg se na silu pokušavaju naći razlozi za kritiku. Neki su Bgm (pre)brzo zaboravili Prijedor od jesenas i totalnu anemiju da se pogleda prema golu protivnika, a sad traže neke mane tamo gdje ih nema ( a i ako ih ima nisu uopšte ni blizu dovoljan razlog za polučasovno pljuvanje dok traje utakmica), jer za Boga miloga nismo uvalili 2 komada u prvih 14 minuta "raspaloj Drini" uz još bar dvije 100% šanse.
Forum je valjda mjesto gdje se napisano mora podkrijepiti k'o nAkim argumentima (red bi bio) ili se pak onda treba naglasiti da je u pitanju samo subjektivno mišljenje pojedinca koje apsolutno ne mora biti ispravno i da taj subjektivni pojedinac realno gledajući može biti i totalni duduk kada je fudbalska igra u pitanju.
Ali da ne duljim previše, šta ono još ima, jah pitari, ne mogu ba oni nama ništa na zelenišu, samo neka naši iz kluba oštro zaprijete uhljupima iz saveza da se neće dozvoliti sudijama da kroje Željinu sudbinu (munib je nekad mislio da je nedodirljiv pa znamo šta bi). Iskreno mene je na koševu strah samo ćoravih mahača (ala macić i slični) to se ne smije dozvoliti.
Nego okrenimo se mi sada Slobodi i to je jedina utakmica o kojoj trebamo razmišljati i komentarisati. Mi moramo biti najjači kad najviše treba a kladim se da je ovo utakmica u kojoj ćemo mi bolesnici Želje biti ta prevaga koja će nositi našu ekipu do trijumfa, ali pazite, moramo ali baš je pod moranje da u srijedu svi budemo na našoj Grbavici. Podrška mora biti perfektna, da ne damo protivniku ni milimetar prostora da se nada u pozitivan ishod, dajte da još jednom dokažemo sami sebi da možemo biti najbolji kad je najteže. HUK Grbavice je naša najveća prednost i gura nas korak bliže prema finalu, zato hajmo još jednom da pomognemo našim lavovima na terenu, koji nas ovog proljeća nisu iznevjerili, zato ni mi ne smijemo zakazati.
Istina je da smo Mi apsolutni rekorderi u našoj ligi po broju finala kupa, i ako se ne varam mi se borimo za naše
10 finale.
Grbavica, srijeda 18h, 11 plavih momaka očekuje NAŠU strašnu podršku..........Dajte onda da opet kao i nebrojeno puta do sada budemo "Tornado" koji će protivnika pomesti sa terena i da još jednom pokažemo cijeloj državi da je atmosfera na tušnju tek p**** dim u odnosu na
Grmljavinu Doline Ćupova!!!