Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 12:08 am

LARSSON je napisao/la:Kod ovog BHTa jedino logo u hdu
Kunem ti se Larssone da mi je čišća slika na tv-u kad ti strimaš preko yt-a nego kad okrenem na BHT HD.
イビチャ・オシム

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 12:09 am

Minjore je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Kad ce neka piva sa logom :rofl:
Taj dan bi mi bio drugi rodjendan :ganja:
Eh zbog ovakvih ne bi valjalo pivo s logom. Pa ne bi izlazio iz kafane, niti bi se oženio, ni ostavio potomke ništa. Pivo bi mu bilo sve, a kad skontam i sad je ... :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:19 am

Izlija je napisao/la:
Kunem ti se Larssone da mi je čišća slika na tv-u kad ti strimaš preko yt-a nego kad okrenem na BHT HD.
A imao sam se priliku uvjeriti kakva im je oprema bar u RTVu. boze sacuvaj haha

tm8782
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:20 am

LARSSON je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
A imao sam se priliku uvjeriti kakva im je oprema bar u RTVu. boze sacuvaj haha
Nažalost muka mi je kad nešto moram gledati na bht...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:23 am

tm8782 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Kad ce neka piva sa logom :rofl:
Taj dan bi mi bio drugi rodjendan :ganja:
Eh zbog ovakvih ne bi valjalo pivo s logom. Pa ne bi izlazio iz kafane, niti bi se oženio, ni ostavio potomke ništa. Pivo bi mu bilo sve, a kad skontam i sad je ... :)

To si ti ljubomoran jer bi ja Zelji bio generalni sponzor, na dresovima bi pisalo Minjore :rofl:

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:25 am

tm8782 je napisao/la: Nažalost muka mi je kad nešto moram gledati na bht...

Posebno oni njihovi studiji, ono da bog sacuva, na teveu ti bi reko ni manje ni više nego sky sport, al kad vidiš kakav je unutra.. odron

kad bi bar premier ligu dali nekom ozbiljnijem

bianco blu
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:44 am

fakat šta nam se dešava sa omladinskim pogonom. Ni kadeti, ni juniori nisu baš najbolje plasirani na tabeli..

ono.na
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:50 am

Kad tacno igramo kup? Na svakoj stranici razlicito pise covjece k'o da ima jos 40 dana a ne par.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 12:57 am

bianco blu je napisao/la:fakat šta nam se dešava sa omladinskim pogonom. Ni kadeti, ni juniori nisu baš najbolje plasirani na tabeli..
Kadeti su 2 ,imaju 2 boda manje kone nama dolaze,tu ce se rijesiti prvenstvo..a juniori su tanki ove god !!

sajo10
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:00 am

ono.na je napisao/la:Kad tacno igramo kup? Na svakoj stranici razlicito pise covjece k'o da ima jos 40 dana a ne par.
18:00 Oficijalna stranica.

MrRiccoli
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:04 am

diego1921 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:fakat šta nam se dešava sa omladinskim pogonom. Ni kadeti, ni juniori nisu baš najbolje plasirani na tabeli..
Kadeti su 2 ,imaju 2 boda manje kone nama dolaze,tu ce se rijesiti prvenstvo..a juniori su tanki ove god !!
Pa neki koji bi igrali u juniorima su posudjeni prvoligaskim ekipama neki su sa prvim timom mada opet su losi al eto bitno je da omladinski pogon izbacuje igrace, a njihovi rezultati ne kazem da nisu bitni al nisu ni prioritet

Sent from my C5303 using Tapatalk

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:07 am

MrRiccoli je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Pa neki koji bi igrali u juniorima su posudjeni prvoligaskim ekipama neki su sa prvim timom mada opet su losi al eto bitno je da omladinski pogon izbacuje igrace, a njihovi rezultati ne kazem da nisu bitni al nisu ni prioritet

Znas li mozda hoce li se jos s nekim od juniora potpisati ili samo s kadetima ?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 1:09 am

diego1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Kadeti su 2 ,imaju 2 boda manje kone nama dolaze,tu ce se rijesiti prvenstvo..a juniori su tanki ove god !!

Znas li mozda hoce li se jos s nekim od juniora potpisati ili samo s kadetima ?
E to nezz Bgm mozda pile ili FKZ1921 znaju nesto

bianco blu
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:28 am

Zar nisu jučer igrali kadeti protiv torpedera? Čini mi se da smo izgubili 0:5. Tako sam pročitao na nekom portalu, da ga ne imenujem

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:30 am

bianco blu je napisao/la:Zar nisu jučer igrali kadeti protiv torpedera? Čini mi se da smo izgubili 0:5. Tako sam pročitao na nekom portalu, da ga ne imenujem
To su pioniri !!

bianco blu
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:48 am

diego1921 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:Zar nisu jučer igrali kadeti protiv torpedera? Čini mi se da smo izgubili 0:5. Tako sam pročitao na nekom portalu, da ga ne imenujem
To su pioniri !!
Aha, onda moja greška

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:55 am

Juniori na 6 mjestu a kadeti drže prvo.
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:12 am

Minjore je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Taj dan bi mi bio drugi rodjendan :ganja:

To si ti ljubomoran jer bi ja Zelji bio generalni sponzor, na dresovima bi pisalo Minjore :rofl:
Ako ništa ja bih bio od većih sponzora :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:24 am

Pa vi stvarno niste normalni...jbt ba štancate ove stranice ko na pokretnoj traci :mrgreen:
Opet ja kasnim sa komentarom :ganja: i ovaj put se izvinjaJEM zbog dužeg posta ali...

Protiv Drine pretežak teren ali smo svejedno pružili i više nego dovoljno za siguran trijumf, tako sam bar ja vidio utakmicu. Ono što mi se nije svidjelo je to što čitam da se opet malo pljuckalo po Hodži, pa zar neko ima obraza to raditi, pa kako majka mu stara može neko da pljucne prema bilo kojem našem igraču? Evo da i ja (kao jednom prilikom naš cijenjeni forumaš FKŽ1921) lijepo zamolim ako možete vi koji ste pisali ili pišete protiv našeg Emira da postavite te njegove greške? Ha ya, pa da vidimo svi kako je on to baš tako katastrofalan bio??? Ja sam recimo vidio grešku Bogija kad se Fejzić u istrčavanju dobro snašao (koljenom izbacio loptu) i vjerujte ne bih ja ovo ni spomenuo jer su greške sastavni dio fudbala i svakoj ekipi cilj je njihov broj smanjiti na minimum ali moram jer to niko nije spomenuo na 50 stranica ali se zato neke imaginarne spominju Hodži koji zaista odrađuje lavovski posao, i protiv kojeg se na silu pokušavaju naći razlozi za kritiku. Neki su Bgm (pre)brzo zaboravili Prijedor od jesenas i totalnu anemiju da se pogleda prema golu protivnika, a sad traže neke mane tamo gdje ih nema ( a i ako ih ima nisu uopšte ni blizu dovoljan razlog za polučasovno pljuvanje dok traje utakmica), jer za Boga miloga nismo uvalili 2 komada u prvih 14 minuta "raspaloj Drini" uz još bar dvije 100% šanse. :shock: :lol:

Forum je valjda mjesto gdje se napisano mora podkrijepiti k'o nAkim argumentima (red bi bio) ili se pak onda treba naglasiti da je u pitanju samo subjektivno mišljenje pojedinca koje apsolutno ne mora biti ispravno i da taj subjektivni pojedinac realno gledajući može biti i totalni duduk kada je fudbalska igra u pitanju.

Ali da ne duljim previše, šta ono još ima, jah pitari, ne mogu ba oni nama ništa na zelenišu, samo neka naši iz kluba oštro zaprijete uhljupima iz saveza da se neće dozvoliti sudijama da kroje Željinu sudbinu (munib je nekad mislio da je nedodirljiv pa znamo šta bi). Iskreno mene je na koševu strah samo ćoravih mahača (ala macić i slični) to se ne smije dozvoliti.
Nego okrenimo se mi sada Slobodi i to je jedina utakmica o kojoj trebamo razmišljati i komentarisati. Mi moramo biti najjači kad najviše treba a kladim se da je ovo utakmica u kojoj ćemo mi bolesnici Želje biti ta prevaga koja će nositi našu ekipu do trijumfa, ali pazite, moramo ali baš je pod moranje da u srijedu svi budemo na našoj Grbavici. Podrška mora biti perfektna, da ne damo protivniku ni milimetar prostora da se nada u pozitivan ishod, dajte da još jednom dokažemo sami sebi da možemo biti najbolji kad je najteže. HUK Grbavice je naša najveća prednost i gura nas korak bliže prema finalu, zato hajmo još jednom da pomognemo našim lavovima na terenu, koji nas ovog proljeća nisu iznevjerili, zato ni mi ne smijemo zakazati.

Istina je da smo Mi apsolutni rekorderi u našoj ligi po broju finala kupa, i ako se ne varam mi se borimo za naše 10 finale. :titula:

Grbavica, srijeda 18h, 11 plavih momaka očekuje NAŠU strašnu podršku..........Dajte onda da opet kao i nebrojeno puta do sada budemo "Tornado" koji će protivnika pomesti sa terena i da još jednom pokažemo cijeloj državi da je atmosfera na tušnju tek p**** dim u odnosu na Grmljavinu Doline Ćupova!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

mirzza
Kontakt:

pon apr 11, 2016 7:55 am

Idemo dalje svojim utabanim putem, trebamo biti jaci nego ikad jer su se dusmani ujedinili od Tuzle, preko lavora do Hercegovine da nas onemoguce u izlasku u evropu i da poljuljaju klub.
U savezu nemamo nikoga i ocekivati je pogan i u kupu i na derbiju.
Samo se nadam da ce Edis motivisati ekipu da udjemo u finale i na derbiju otresemo ove labudove da im zgadimo fudbal za sva vremena.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava