Sent from my iPhone using Tapatalk
baxuz87 je napisao/la:FK Željezničar
jaki smo mi sad i iz prekida, neuporedivo jači nego jesenas. mladost smo riješili iz prekida, a maltene i olimpic, ono jesenas hladno ne bi dobili. bekrić može direktno pucati, može i kramarić lijevom, m. stevanović pogađa ljude u glavu sa strane i iz kornera, lendrić je ogromna prijetnja glavom svakome iako nije visok, bogi i kosorić idu isto na skok, itd.Leon_Professional je napisao/la:Ovo je gotovo, da se mi okrenemo Slobodi, ako mi budemo dobijali nase tekme onda necemo zavisiti od drugih.
U srijedu ce biti tesko, pravo tesko. Husref toliko moze umrtviti igru pa da sjevne kontra, a imaju ekstra igrace za brzu tranziciju.
Izvini sto nam je jedan od direktnih konkurenata za evropu i sto uskoro igramo sa njimaMrRiccoli je napisao/la:Jel ovo tema sarajevo jebalo ga sarajevo ko ih jebe zar ne bi trebali gledati samo sebe.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pa dobro brate al sad ovdje toliko o njima pisati bas bezveze, napraviti temu komentarisanje konkurenata ili protivnickih ekipa i to je to fkt glupo al etoLampard je napisao/la:Izvini sto nam je jedan od direktnih konkurenata za evropu i sto uskoro igramo sa njimaMrRiccoli je napisao/la:Jel ovo tema sarajevo jebalo ga sarajevo ko ih jebe zar ne bi trebali gledati samo sebe.
Sent from my C5303 using Tapatalk
pa prodana utakmica ascare jer na ljeto krmce petrovic sjeda na govnjivu klupu i svaki meijski istup krmce njih okiva u zvijezde kao najbolji najtrofejnij klub itd.Ajzea je napisao/la:Kod njih je to prije bilo, što ne znači da su oni to smislili niti da smo mi to smislili.
Uprava skandirala: "Horde zla, napolje!"
Kakve su pič.ke ovi igrači Radnika, strašno ! Došli 'nako..
Kad smo najjači bili oni najslabiji ili obrnuto derbiji su bili patnja.Hadzijalagic je napisao/la:Njanje su kita od ekipe.. Ništa ni sa čim.. Jedino se prekida treba paziti jer samo iz njih mogu nešto.. Ovom krmku debelom iz Radnika se sjetim najmilijih..
To stoji, jaci smo dosta. Uz dobru podrsku na Grbavici msm da svakog mozemo dobiti, ali eto ne treba Slobodu podcijeniti nikako. Znaju oni odigrati grubo i zatvoreno, pa pokusati brzom tranzicijom u napad. Veselinovic, Ordagic su bas brzi, a imaju Zebu koji moze dati te lopte u prostor i napraviti visak. Napadac im je opasan pravo u skoku, ali sad cemo mi imati Acu i Bogija kao stopere, a i Sinisu desno. Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila ekstra.ChWilla je napisao/la:jaki smo mi sad i iz prekida, neuporedivo jači nego jesenas. mladost smo riješili iz prekida, a maltene i olimpic, ono jesenas hladno ne bi dobili. bekrić može direktno pucati, može i kramarić lijevom, m. stevanović pogađa ljude u glavu sa strane i iz kornera, lendrić je ogromna prijetnja glavom svakome iako nije visok, bogi i kosorić idu isto na skok, itd.Leon_Professional je napisao/la:Ovo je gotovo, da se mi okrenemo Slobodi, ako mi budemo dobijali nase tekme onda necemo zavisiti od drugih.
U srijedu ce biti tesko, pravo tesko. Husref toliko moze umrtviti igru pa da sjevne kontra, a imaju ekstra igrace za brzu tranziciju.
Jarane ne treba puno pameti da jednog stokilasa zakuca na klupu drugog na tribine i da vrati najboljeg strijelca lige u napad.ChWilla je napisao/la:nije ovaj hurtić uopšte loš trener. nama će najjače oružje biti suhi kvalitet naših igrača. i kohezija ekipe, navijača i kluba, što su svi konačno na istoj stranici.