diego1921 je napisao/la:Maloprije vidio,pise nedelja na jednom portalu ,prenosi moja tv !Kapiten je napisao/la:Na zvaničnoj stoji subota 16:30
a na drugom portalu pise subota,moze li neko da nam potvrdi![]()

diego1921 je napisao/la:Maloprije vidio,pise nedelja na jednom portalu ,prenosi moja tv !Kapiten je napisao/la:Na zvaničnoj stoji subota 16:30
+ memija, ta 4 igraca moraju da budu protiv slobode, sarajeva, zrinjskog i celika... znaci neka isprovociraju sudiju da im daju sad zute kartone protiv drine...damirfile je napisao/la:Blagojević Bogičević i Stevanović su okosnica definitivno, oni moraju igrati dvomeč sa slobodom i 2 derbija.
Hvala GrbavicaGrbavica je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Maloprije vidio,pise nedelja na jednom portalu ,prenosi moja tv !Kapiten je napisao/la:Na zvaničnoj stoji subota 16:30
Memija će ga svakako dobitijovanmaksimovic je napisao/la:+ memija, ta 4 igraca moraju da budu protiv slobode, sarajeva, zrinjskog i celika... znaci neka isprovociraju sudiju da im daju sad zute kartone protiv drine...damirfile je napisao/la:Blagojević Bogičević i Stevanović su okosnica definitivno, oni moraju igrati dvomeč sa slobodom i 2 derbija.
Nema potrebe da provociraju samo neka nam delegiraju Jakupovicajovanmaksimovic je napisao/la:+ memija, ta 4 igraca moraju da budu protiv slobode, sarajeva, zrinjskog i celika... znaci neka isprovociraju sudiju da im daju sad zute kartone protiv drine...damirfile je napisao/la:Blagojević Bogičević i Stevanović su okosnica definitivno, oni moraju igrati dvomeč sa slobodom i 2 derbija.
Nema kup veze sa prvenstvom sto se tice zutih kartona. Samo crveni se prenose iz kupa u prvenstvo. Jovan ima dva zuta u prvenstvu i tu mu prijeti suspenzija.Kapiten je napisao/la:Mene bi bilo strah utakmice bez Jovana Blagojevica protiv bilo koga da igramo... Fakat je glupost napravio s onim nabijanjem lopte u BL. Da to nije uradio imao bi 0 kartona i bili bi mirni za zavrsnicu prvenstva s njim...diego1921 je napisao/la:Ipak nece igrati ,frajer ko da je ranjenBHDragons je napisao/la: Na fejsbuku piše da će igrati i da će dati tri gola![]()
Volio bi da sad protiv Drine i ostali ociste kartone,da svi budu spremni za sarajevo i zrinjski
Tryg je napisao/la:Talili se za gorivo
Dobra je Astra, nemoj zajebavatGrbavica je napisao/la:Stana gdje ćeš Opela, kad je malo mirnija noć može se čuti kako Opel hrđa...
Trebali smo ga poslat u merdzu sa zahirovicem da nam sredi toPlava Porodica je napisao/la:@Larssone daj sredi stream ove današnje test utakmice u 15:30
samocala je napisao/la:Dobra je Astra, nemoj zajebavatGrbavica je napisao/la:Stana gdje ćeš Opela, kad je malo mirnija noć može se čuti kako Opel hrđa...
Nemaju svi za bembaru ili merdzu k'o Zahirovic