Republika je napisao/la:Rekoh ja nešto ....Republika je napisao/la:Željo - Sloboda Radnik Široki zapamtite!

Republika je napisao/la:Rekoh ja nešto ....Republika je napisao/la:Željo - Sloboda Radnik Široki zapamtite!
i jos prva na Grbavici. Ali nema predaje, svakako nam je bilo dobiti ih, sada ili u finalu.Mirek11 je napisao/la:jbg
Zrinjskom za prvaka, Sirokom za kup i Evropu, Sarajevu za Evropu.SWRA_1921 je napisao/la:AKO se bude stimalo onda ide Sloboda-Željo, Radnik-Široki. To odgovara svima osim Želji i Slobodi.
Cim sam vidio ovo zrijebanje za kantonr znao sam parove.. lafo Tuzlanski Kanton- Kanton SarajevoRepublika je napisao/la:Rekoh ja nešto ....Republika je napisao/la:Željo - Sloboda Radnik Široki zapamtite!
pa ko brani slobodi da ako hoće titulu sačuva igrače u kupu...SWRA_1921 je napisao/la:Zrinjskom za prvaka, Sirokom za kup i Evropu, Sarajevu za Evropu.SWRA_1921 je napisao/la:AKO se bude stimalo onda ide Sloboda-Željo, Radnik-Široki. To odgovara svima osim Želji i Slobodi.
I ja mislim tako lakse ce biti sa njima nego sa Sirokim a htjeli priznati ili ne Radnik nam ne lezi nikako...krajisnik87 je napisao/la:Sloboda nije imala srece !