vidim kod tebe je vec legla nova travaKrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem da bi uskoro mogli potpisati jedan ugovor vrijedan 500000 KM po sezoni?
A sta ako Vam kazem da bi jedan regionalni gigant mogao biti sponzor kluba?
A sta ako Vam kazem da bi zeljo mogao dobiti jos jedno veliko pojacanje?
A sta ako vam kazem da ce BABUKA uloziti svoje pare u juznu tribinu?
A sta ako vam kazem?
1921 je napisao/la:vidim kod tebe je vec legla nova travaKrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem da bi uskoro mogli potpisati jedan ugovor vrijedan 500000 KM po sezoni?
A sta ako vam kazem?![]()
![]()
ŽIV JE LERDI, UMRO NIJE!1921 je napisao/la:vidim kod tebe je vec legla nova travaKrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem?![]()
![]()
Jest hebem im i to sponzorisan oglas svaka budala na fb vidiDjulaga_ je napisao/la:Moze mi neko objasniti kako je moguce da se prodaju nasi dresovi po raznim stranicama?
Evo jedne:
https://www.facebook.com/88465529825333 ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2 ... 0245_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Zna i Damir sta valja. (a zna i ona)
Rijeto dodje, ali uvijek kad dodje bude booom ili janje. A ovo bi bio veliki prasak.irfo je napisao/la:@KrajPrice dodje, izdominira i ode, inace evo sto se tice tog iznenadjenja kazu da mjenjamo dresove na poluvremenu i i na njima ce biti generalni sponzor, tako sam ja cuo