Bit cu ipak tuElegant je napisao/la:Ko danas mjenja Larsona za postavljanje linka ?
Saljite link samo na pp. !
Neće nas sigurno napolju ostavit..a računajte samo još Manijake iz Živinica,Brčkog i komplett Tuzlanskog kantona.Ma 6 glava minimalno..TUZLA STRAHUJE,MANIJACI DOLAZE!Minjore je napisao/la:500 ljudi je iz sarajeva samo krenulo sjebace se nacija ako svi udju..
Tryg je napisao/la:poslao sam mu ja vec u inbox link od grupe i objasnio, nisam mislio davati link direktno svakakostorm_raider je napisao/la:Nema potrebe da saljes link, sad cu mu objasniti kako da nadje sam. Link ima tracker i tako pratim da se ne dijeli. Vec su dvojica zbog dijeljenja odletila iz grupe i Larson nije morao mijenjati kanal samo cistom srecom.Tryg je napisao/la:
Ti mozes vazda dobit vjeruj mi
Takodjer, ja odobravam samo i kao moderator mogu da odredim ko treba biti tu, a ko ne. Larson proslijedi link do grupe i naravno napravi stream. Posto on ima nekih privatnih obaveza, za sva pitanja mene u pp pitajte.al eto i ti si takodjer
to brattttttttLARSSON je napisao/la:Bit cu ipak tuElegant je napisao/la:Ko danas mjenja Larsona za postavljanje linka ?
Saljite link samo na pp. !
hardwell je napisao/la:Larsson najvece pojacanje navijaca Zelje u ovom prelaznom roku. Bravo doktore naš![]()
![]()
![]()
YT ostaje istikontranogama je napisao/la:Ne volim kad sam optimista a danas nesto jesam. Vise volim kad strepim pa me momci obraduju. Vjerovatno ce biti teska tekma ali mi nesto govori da danas uzimamo. Zna li iko sastav?
Za sve ove sto traze link razumijem ih ali ja nisam taj koji ima pravo da vam da. Tu su moderator i Larsson.
Koliko vidim onaj stream Na YT se nije promijenio.
Sretno svoj plavoj braci danas, zivi i zdravi se vratili, nek vam samo grla budu bolesna na povratku.
Hvala punoUSCFLOW je napisao/la:Boga ti Larsone gdje si ti bio do prije ovog foruma? Kad smo se mucili sa raznoraznim streamovima koji upalis eto samo da bi nekako pratio Zelju, a ustvari nista niscim.
Svaka ti cast na trudu prijatelju. A caletu brz oporavak.
Isto kao da nekome odgovara to.leet je napisao/la:na istom ste mjestu na tribini gdje su i HZ bile... cirkus
Sta li ovi glupi drotovi kontaju? Pa hebo majku jel oni stvarno dobivaju platu da zavode sigurnost ili imaju premije kad se kakav belaj desi. Idioti!storm_raider je napisao/la:Isto kao da nekome odgovara to.leet je napisao/la:na istom ste mjestu na tribini gdje su i HZ bile... cirkus
sretnooooo bracooo da sve prodje u najboljem redu da se vratite sa pobjedom imal nas 500 ? ajde ljozeeeeeeeeeeeePlava Porodica je napisao/la:Evo nas polahko ulazimo u Tuzlu
Da li ce svi moci uci, je li iko vracen? Sretno braco i samo pametno.Plava Porodica je napisao/la:Evo nas polahko ulazimo u Tuzlu