Sta reci o utakmici koja je i prije njenog pocetka vazila za rutinsku pa mozda cak i formalnost,vrlo tesko naci pravi komentar,bar meni.Momcima i Edisu cestitke za prolaz u polufinale,posjeta zadovoljavajuca i to je to u sustini ono najbitnije.
Igra nije bilo nesto vau,posebno je blijedunjavo bilo drugo poluvrijeme,ali kako gore rekoh utakmica je i prije gola Stevanovica bila rutinska,nakog gola jos i vise.
Necu puno o igracima koje smo dosad vidjeli,napisat cu par rijeci o ovim koji nisu dosad nastupali.Ustvari moram izdvojiti Blagojevica
Prvo Djermanovic,mene po nacinu igre nekako podsjeca na Lazara,dosta dobro se gradi,spusta lopte,salje na stranu,s tim sto mu je i zavrsnica dosta dobra ocito.Drugi Dzenis,po meni nista posebno nije pruzio,poprilicno nezapazen.Treci Halvadzic - bezveze! Momak je odigrao vrlo lose ono vremena sto je dobio,90%lopti i duela je zijanio..Sto se tice Enisa i Hasanovica nema se sta puno napisati jer su igrali manje a i utakmica je bila splasnula poprilicno tada.
Jos jednu stvar moram istaci,mozda pretjerujem ali moram fkt,onaj gol izjednacujuci nam mora biti opomena da opustanja ne smije nikad biti,pa makar i protiv druge postave Borca.
Ne znam sta je sa Mailsonom,jel povrijedjen ili sta? Iskreno nadao sam se nekoj minutazi za njega danas.
Sve u svemu polufinale je tu,a prije toga Sloboda..Jedva cekam iskreno