Kad i ako prođemo.. Utakmicu moramo odraditi maksimalno ozbiljno i o tome, bar u ovom trenutku ne treba uopšte razmišljati. Na redu je Borac, i ne smijemo sebi priuštiti taj luksuz da zakomplikujemo situaciju. Bar još uvijek, ništa nije gotovo..damirfile je napisao/la:Kad je izvlačenje kupa ?
moja greska prebacilo me na kupHurmasica je napisao/la:Što ne bi Stana igrao u Tuzli?miretm je napisao/la:Aco,stanic i tiago...dali jos neko nema pravo nastupa i tuzli ?
Mislim da Edis moram vise kombinovati, od taktike do igraca.Imamo sirinu i zato treba odmarati neke igrace pogotovo sada protiv Borca. Takticki takoder, igramo isto 4 utakmice bilo kuci bilo u gostima. Danas sa dva defanzivna vezna a trebamo napadati i pobjediti. Mozda je Bekric mogao u sredinu a gore Beganovic ili Djermanovic. Ovako je Zola ispao los ali i nije, trudio se ali nije to njegova pozicija.Elegant je napisao/la:Ko je u opasnosti od zutih ? Ne bi valjalo da uđemo u zavrsnicu sa nekim suspenzijama, vezane utakmice Sarjevo pa Zrinski.
Nadam se da Edis ne razmišlja ovako.exbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic
Protiv Borca izvest ovih 11 hladno, Blagojevica zamijenit na poluvremenu i tjt.
buraz nismo mi jos taj nivo bbas da mozemo sa drugom postavom igrati...nemoj da ko pitari sad mislimo da imamo 25 bas jednakih igraca...eto Aco se povrijedio pa si vidio belaja odmah gol primimo...vidio si bez Jovana da nam je tesko igrati i tako...ovako mozemo raditi kad uvezemo koju sezonu sa isim igracima tj sa okosnicom timaexbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic
Ja bih možda jedino Bogija i Bekrića odmorio, ostalo sve istoexbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic
Ja mislim da nam je vaznija utakmica protiv Borca nego protiv Slobode, i isto tako ne vjerujem da ce se ta utakmica prepustiti slucaju igrace prva ekipa sigurno uz nesto vecu minutazu rezervi ako rezultat bude dozvoljavao.Ajzea je napisao/la:Nadam se da Edis ne razmišlja ovako.exbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic
Sa 0--2 u gostima imam pravo da se nadam prolasku odnosno da smo haman prosli. A stvarno kad je izvlačenje polufinala pa nebitno ko ce proci ?Ajzea je napisao/la:Kad i ako prođemo.. Utakmicu moramo odraditi maksimalno ozbiljno i o tome, bar u ovom trenutku ne treba uopšte razmišljati. Na redu je Borac, i ne smijemo sebi priuštiti taj luksuz da zakomplikujemo situaciju. Bar još uvijek, ništa nije gotovo..damirfile je napisao/la:Kad je izvlačenje kupa ?
Nemoj tako, odličan je bio protiv Širokogsz21 je napisao/la:ugljesu pod hitno dovesti kao zamjena zole ovaj je katastorfa ni jednu tekmu nije odigrao da valja
Zola je prve 3 odigrao na nivou danas je podbacio jer je morao ici naprijed s obzirom na izostanak Blagojevica, po meni je danas losiiji bio Zahirovic od Zole ali hajde bitno je da smo uzeli 3 bobe..sz21 je napisao/la:ugljesu pod hitno dovesti kao zamjena zole ovaj je katastorfa ni jednu tekmu nije odigrao da valja