Svi su ok nikom nista zamjeriti nema potrebe.
Nego rekoh ja za Jovana da petlja loptu melja. Dobar je on ali treba to izbaciti. Borben jasta ko muha bez glave,**** crveni

Sad ce Zola imat sansu u revansu.
0-2 protiv dodikovih, nicee
Cekaj ba, jel se zajebajes?Model1964 je napisao/la: Viđaj ovo:![]()
Treba istaći da je nakon meča došlo do verbalnog sukoba između predsjednika FK Sloboda Azmira Husića i direktora FK Sarajevo Dine Selimovića. Husić je neprimjerenim riječima dočekao Selimovića, nakon čega se uključio u raspravu i Ermin Avdić, koji je na kraju uspio smiriti situaciju. Iako se radi o jako bitnom meču, strasti se moraju smiriti. Ovakvim sukobima nije mjesto u bh. fudbalu, te sasvim sigurno kvare jako dobar početak drugog dijela sezone u Bosni i Hercegovini,
Ja nigdje nisam vidio snimak tog starta..Ali sam vidio ovo na Slobodinoj temi anamoRodom s mejtaša je napisao/la:Znam da je off, ali samo kratko je li bio taj penal u Tuzli ili im je sudija opet navukao.
Na to sam i ja mislio, jer protiv njih se znalo da ce pustiti zbog onog Leotara i zbog MusemicaOkolele je napisao/la:Ja nigdje nisam vidio snimak tog starta..Ali sam vidio ovo na Slobodinoj temi anamoRodom s mejtaša je napisao/la:Znam da je off, ali samo kratko je li bio taj penal u Tuzli ili im je sudija opet navukao.
Ni u veliko bari nemereChWilla je napisao/la:sve dođe na naplatu. naročito kad papak utripuje da više nije papak, a za tuđe pare da su njegove. ne možeš u maloj bari obećati i slagati, a da te to ne sačeka kad tad.
pazi, ako ti premiras drugi klub da igra pozrtvano protiv tvog konkurenta, to je po meni legala... javna je tajna i tad bila da je sarajevo premiralo slobodu da zapne protiv nas...Elegant je napisao/la:Sto bih voili da se pokrene istraga povodom od strane Saveza a mozda i istraznih organa oko ovih "para" sto Azmir spominje u sukobu sa Dinom, ove price oko nekih premija.
Sloboda danas dobila 7-8 zutih kartona a do poluvremena drzali pitare u zubima.