kontranogama je napisao/la:Nisam se javljao par dana, bilo me sramota nisam jos nista uplatio. Zena mi putuje u Sa sredinom aprila pa ce uplatiti direktno, Valjda nije kasno?
Tryg je napisao/la:Larsone javi se ako ti ja sta mogu pomoci sto se tice streama laik sam veliki, neke domene ti trebaju uploadi i tako to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Javi ako mogu pomoci. Svi vi u tajnoj grupi nemojte share-ovati linkove. Ne zelimo rizikovati da ga ugase.diego1921 je napisao/la:Hvala puno !!LARSSON je napisao/la:Imate postavljen stream u tajnoj grupi.
Hvala ovim sto su se javili da pomognu, nasao sam momka sto vec radi tako da vas ne zamaram.
Hvala LARSSONELARSSON je napisao/la:Imate postavljen stream u tajnoj grupi.
Hvala ovim sto su se javili da pomognu, nasao sam momka sto vec radi tako da vas ne zamaram.
Vala usporilo,nikako da se desi. Ocekivao sam puno ranije. Ne moze glavom kroz zid. Steta,bas bih se raspisao ovih dana.Izlija je napisao/la:Pa imal' te živa junače, kako ide oporavak
shzna je napisao/la:Familijo, sutra se vraćamo sa tri boda.
JAvi se larsonu neka te uputi.Ivicahuljev je napisao/la:I ja koliko znam bice dosta ovih starijih zeljovaca medju njihovim navijacima,nadam se da nece biti frke nikakve
Sta je potrebno uraditi da se ima pristup linku za tekmu,mislim ovoj skrivenoj grupi unaprijed hvala
Biće na cengic vili , kafic varadero. Inace zeljovac drzineda_TM87 je napisao/la:Hoce li to biti u mahali na malti sutra prijenos?
Nece mi pp nikako da odestorm_raider je napisao/la:JAvi se larsonu neka te uputi.Ivicahuljev je napisao/la:I ja koliko znam bice dosta ovih starijih zeljovaca medju njihovim navijacima,nadam se da nece biti frke nikakve
Sta je potrebno uraditi da se ima pristup linku za tekmu,mislim ovoj skrivenoj grupi unaprijed hvala