Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 5:33 pm

E vala i jesi ters.Ko Sablja :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fanaticZeljin

sri maj 25, 2016 5:33 pm

Neandertalac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Lakse malo momci... istina je negdje izmedju.
Ja se nadam da ce se jos raje koha svojim glavom razmislja ukljuciti u ovu diskusiju.

Jos jednom, uprava, za sve sto ste uradili, svaka vam cast, ljubim vam stope.

Sportski dio. Katastrofa, blago receno.

Rekao bih ja sve, dajem dovoljno informacija, svi iole upuceni znaju sta pricam. Ne zelim bas do koske da ogolim pricu, ima i dusmana, samo skrecem paznju da ima stvari koje nusu tako bajne. A inat i ters kakav jesam, sqmo me upale par ovih pacica sto nabijaju postove, sta ces ti, ti fol da pricas, bla bla, kme kme...
Ma kralju moj veze ti nemas, bubnuo za Amara , nije dosao i sad vadiona
Srcu draga, boja PLAVA !

diego1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 5:34 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Jok, ti znas, tebi rekli.
a zasto ti majstore ne napises jednom sta znas,imenom i prezimenom navedi ljude koji koce nas klub..Nemoj naki prica ,sve nesto okolo..Napisi direktno ili prestani da seres !!
Jest , nedorecen je kao Fudo iz Australije :mrgreen:
Ja sam Bgm ozbiljan..Nek napise javno sta i kako,a ne svaki dan istu pricu forsira..A ako neki nece da se javno prica na ovom forumu o problemima,nek kazu !! Znamo mi da nije sve bajno i da trebaju mnoge stvari da se poklope,al sta cemo sad? ugasiti klub samo zato sto ovi nisu sposobni kao Amar. Koga nema,bez njega se mora..Ne interesuje me kako !!
Zato majstore napisi sta je problem ili suti !!

Neandertalac

sri maj 25, 2016 5:36 pm

Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.
Željeznicar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:36 pm

najlakše je pljuvat
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Mirek11
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:37 pm

Ljudi polako svi uvidamo da bez pravog sistema nema dugorocno ni rezultata a za sistem treba vremena.
Ova upravu ima plan ali ga treba realizovati i za to ce trebati dosta muke.
I u omlad.pogonu se sada vidi da se radilo bez ikakvog plana, ima li smo srece da prodamo dva igraca za dobre novce.
Bilo je tu puno gresaka ali neki nece to da priznaju, sve se prebacuje na ovu trenutnu upravu. A budimo realni, koliko je bilo gresaka kod Amara i Dogana, kojima se pripisuju uspjesi. Gdje su sjeca koja su otisla za mizeriju i za dzaba, da ne nabrajam po imenima, zato sto su ti isti pogresno procjenili.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fk1921

sri maj 25, 2016 5:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:Bez zajebancije ovo što priča @Neandertalac je u pravu u neku ruku.Sve što je do sad napisao,ima istine.Previše ste se digli pa paljbu opalite na svaki njegov post a da malo razmislite glavom vidjeli bi da nije sve crno i bjelo.Samo ti haveru nastavi pisatu postove,ima ko će da čita :)
Sto se tice sportskog segmenta tacno je da ga nemamo
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:39 pm

Neandertalac je napisao/la:Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.
Izgleda da samo ti mlatis..napisi imena majstore,prestani srati..sportski dio ne valja ? Ko tu pripada sve..Misimovic,Nikolic ,ko jos ? Ko je protiv Amara,zasto nije Amar htio ?..Napisi jednom ,nemoj da smaras !

exbabilon
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:41 pm

U pozitivnim vremenima je najteze kritikovati, a u negativnim pohvaliti. Uvijek ispadnes izdajnik. Ljudi opustite se malo, svako ima pravo na misljenje, a ako svi pogledamo realnije, ne moze se reci da nam u klubu samo ruze cvjetaju i da je sve cakum pakum. Sto valja nek se hvali, sto ne valja nek se kudi, drugacije se nece ni popraviti.

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:42 pm

1921.ba je napisao/la:najlakše je pljuvat
ma ne pljuje on...neke stvari koje napise su ok nego nekako to cudno napise pa ispadne kao da pljuje pa se svi upalimo ukljucujuci i mene ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

sri maj 25, 2016 5:42 pm

diego1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.
Izgleda da samo ti mlatis..napisi imena majstore,prestani srati..sportski dio ne valja ? Ko tu pripada sve..Misimovic,Nikolic ,ko jos ? Ko je protiv Amara,zasto nije Amar htio ?..Napisi jednom ,nemoj da smaras !
Ja mislim da Misimovic nema nikakve veze sa dovodjenjem igraca, Dejan dovodi igrace...lik lopte nije opalio u zivotu, to je glavni problem, rijesit ce se taj problem, rece mi neko ima 2-3 sedmice da bi Barbarez mogao biti novi sportski direktor
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:43 pm

Nije sve ni bajno, ne zivimo u utopiji.. Isto tako, nije sve ni crno. Sivo mozda, ali svijetlije nijanse. Ja se prvi slazem sa @Neandertalac da se mora poraditi na uredjenju sportskog segmenta kluba i to ocekujem u blizoj buducnosti. Idemo korak po korak, ne moze sve preko noci. Jos tu posla ima da bi se klub mogao nazvati uredjenim. Jedino sa cim se ne slazem je ovo oko Dogana, znamo svi da je on taj koji nije zelio sistem. Sem toga, nije ni Merlin da od djece stvara fudbalske masine u trenu, isto kao sto omladinski pogon nije grohnuo za par mjeseci iskljucivo zbog njegovog odlaska. Eto, on je otisao prije par mjeseci, par mjeseci kasnije, nema vise niti jednog dragulja..
Bezbroj je faktora koji su uticali na to, potpisi ugovora sa onima koji najvise vrijede su jedan od primarnih.
Jos smo mi na pocetku, ne dajte se zavarati.

Hoce li neko mene sada napasti?

@fk1921
Mislim da je Misimovic zaduzen iskljucivo za pregovore oko uslova ugovora, i mislim da njega ne treba micati sa te pozicije. Ipak, mora biti neko ko ce preko poznanstava i sposobnoscu ostvariti kontakte sa igracima, menadzerima, etc.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri maj 25, 2016 5:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:45 pm

bespotrebno napadate covjeka. nasa omladinska skola u svim svojim segmentima, izuzev piskaranja odnosno papirologije, ide silaznom putanjom.
u pravu je neandertalac 100%. nedostaje Dogan ili neko ko ce raditi ono sto je on radio na nacin na koji je on radio. nazalost, takvih je malo.

ako mi neko kaze da je vidio Bakira na terenu sa djecom iz bilo koje selekcije kako ih testira npr. trazeci od njih da odigraju s njim jedan obican pas, povuci cu sve sto sam rekao i nikada vise necu progovoriti na temu omladinske skole.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

fk1921

sri maj 25, 2016 5:45 pm

Ajzea je napisao/la:Nije sve ni bajno, ne zivimo u utopiji.. Isto tako, nije sve ni crno. Sivo mozda, ali svijetlije nijanse. Ja se prvi slazem sa @Neandertalac da se mora poraditi na uredjenju sportskog segmenta kluba i to ocekujem u blizoj buducnosti. Idemo korak po korak, ne moze sve preko noci. Jos tu posla ima da bi se klub mogao nazvati uredjenim. Jedino sa cim se ne slazem je ovo oko Dogana, znamo svi da je on taj koji nije zelio sistem. Sem toga, nije ni Merlin da od djece stvara fudbalske masine u trenu, isto kao sto omladinski pogon nije grohnuo za par mjeseci iskljucivo zbog njegovog odlaska. Eto, on je otisao prije par mjeseci, par mjeseci kasnije, nema vise niti jednog dragulja..
Bezbroj je faktora koji su uticali na to, potpisi ugovora sa onima koji najvise vrijede su jedan od primarnih.
Jos smo mi na pocetku, ne dajte se zavarati.

Hoce li neko mene sada napasti?
To carapice, reci im kako treba :D
04.03.2015

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:46 pm

Cuo sam da su Dogana zvali iz La Masije.
Kako o njemu pojedinci pisu rek'o bi Bog za omladinski pogon, bez njega ne mozes nista. Jedini strucnjak u Bosni koji moze nesta napravit.

Fakat bruka ovo danas, jebale ih njihove frizure, a grama mozga i znanja fudbalskog nemaju. Koliko god je netalentovana generacija, ovo je strasno. Kada se rijese svi problemi s ovim dusmanima oko kluba krenuti u rekonstrukciju pogona. I jucer sam pisao. Ne moze ti djecu fudbalu uciti neki klosar koji psuje djeci na treninzima i sprda se s njima. To nepisano pravilo da bacamo bivse igrace u pogon ne smije postojati. Kao da je to nesto nebitno, pa haj ti Faco treniraj ovu djecu malo.
Obrazovane, strucne i normalne ljude zaposliti da prave od tih djecaka prije svega dobre ljude, a onda i fudbalere. O tome svi pricaju kada slusam ove intervjue ljudi iz pogona, ali jasno je da neki treneri to ne mogu raditi kako treba. Nema starih zasluga i emocija, samo ko ima kvalitet i znanje za određenu poziciju neka se i postavi na istu.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:47 pm

ko ce tebe napast, kad znamo da ce onda storm pitar doci i banovati :ganja:

Almir
Kontakt:

Gledamo plod čovjekovog rada a on ne samo da nije kriv nego je i neki heroj?

Ili je njegov nasljednik trebao za par mjeseci napraviti neku super generaciju igrača?

diego1921
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Ja mislim da Misimovic nema nikakve veze sa dovodjenjem igraca, Dejan dovodi igrace...lik lopte nije opalio u zivotu, to je glavni problem, rijesit ce se taj problem, rece mi neko ima 2-3 sedmice da bi Barbarez mogao biti novi sportski direktor
Mi svi znamo da nije bajna situacija,trenutno bolje od ovih ljudi nemamo !1 Ja bi najsretniji bio da imamo nekog ko Mamic da je sposoban,da zaradjujemo ogromne pare,sto da ne !! Ljudima dati par godina,pa cemo vidjeti sta i kako..Klubovi ulazu mnogo vise nego prije,normalno da je nama teze doci do trofeja,nece ti niko guzove okrenuti ,samo zato sto si ti Zeljo !! Pored kvaliteta imas i drugih stvari,tipa punac,sudije,Salem,Covic proslavlja titulu,kao da je on odigrao 30 tekmi i td..Protiv toga se treba boriti,a ne moze se preko noci !!

manijak_do_kraja
Kontakt:

Slazemo se svi da nam treba sportski direktor, neko ko je u tom poslu, ali ja se ne bih slozio da do sada nije uradjen dobar posao po tom pitanju iako su to radili ljudi koji nisu zaduzeni za to.
Mi smo Željini, Željo je naš!

exbabilon
Kontakt:

sri maj 25, 2016 5:49 pm

Kvalitetniji i fudbalski obrazovaniji treneri, sirenje baze po cijeloj BiH i poboljsanje infrastrukture. Nista ne ide preko noci, ali nije nemoguce... sto neko kaze kod nas se bivsi igraci masovno uhljebe u omladinskoj skoli, po nekom pravilu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava