Ma kralju moj veze ti nemas, bubnuo za Amara , nije dosao i sad vadionaNeandertalac je napisao/la:Ja se nadam da ce se jos raje koha svojim glavom razmislja ukljuciti u ovu diskusiju.storm_raider je napisao/la:Lakse malo momci... istina je negdje izmedju.
Jos jednom, uprava, za sve sto ste uradili, svaka vam cast, ljubim vam stope.
Sportski dio. Katastrofa, blago receno.
Rekao bih ja sve, dajem dovoljno informacija, svi iole upuceni znaju sta pricam. Ne zelim bas do koske da ogolim pricu, ima i dusmana, samo skrecem paznju da ima stvari koje nusu tako bajne. A inat i ters kakav jesam, sqmo me upale par ovih pacica sto nabijaju postove, sta ces ti, ti fol da pricas, bla bla, kme kme...
Ja sam Bgm ozbiljan..Nek napise javno sta i kako,a ne svaki dan istu pricu forsira..A ako neki nece da se javno prica na ovom forumu o problemima,nek kazu !! Znamo mi da nije sve bajno i da trebaju mnoge stvari da se poklope,al sta cemo sad? ugasiti klub samo zato sto ovi nisu sposobni kao Amar. Koga nema,bez njega se mora..Ne interesuje me kako !!fanaticZeljin je napisao/la:Jest , nedorecen je kao Fudo iz Australijediego1921 je napisao/la:a zasto ti majstore ne napises jednom sta znas,imenom i prezimenom navedi ljude koji koce nas klub..Nemoj naki prica ,sve nesto okolo..Napisi direktno ili prestani da seres !!Neandertalac je napisao/la:
Jok, ti znas, tebi rekli.
Sto se tice sportskog segmenta tacno je da ga nemamoPlava Porodica je napisao/la:Bez zajebancije ovo što priča @Neandertalac je u pravu u neku ruku.Sve što je do sad napisao,ima istine.Previše ste se digli pa paljbu opalite na svaki njegov post a da malo razmislite glavom vidjeli bi da nije sve crno i bjelo.Samo ti haveru nastavi pisatu postove,ima ko će da čita
Izgleda da samo ti mlatis..napisi imena majstore,prestani srati..sportski dio ne valja ? Ko tu pripada sve..Misimovic,Nikolic ,ko jos ? Ko je protiv Amara,zasto nije Amar htio ?..Napisi jednom ,nemoj da smaras !Neandertalac je napisao/la:Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.
ma ne pljuje on...neke stvari koje napise su ok nego nekako to cudno napise pa ispadne kao da pljuje pa se svi upalimo ukljucujuci i mene ...1921.ba je napisao/la:najlakše je pljuvat
Ja mislim da Misimovic nema nikakve veze sa dovodjenjem igraca, Dejan dovodi igrace...lik lopte nije opalio u zivotu, to je glavni problem, rijesit ce se taj problem, rece mi neko ima 2-3 sedmice da bi Barbarez mogao biti novi sportski direktordiego1921 je napisao/la:Izgleda da samo ti mlatis..napisi imena majstore,prestani srati..sportski dio ne valja ? Ko tu pripada sve..Misimovic,Nikolic ,ko jos ? Ko je protiv Amara,zasto nije Amar htio ?..Napisi jednom ,nemoj da smaras !Neandertalac je napisao/la:Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.
To carapice, reci im kako trebaAjzea je napisao/la:Nije sve ni bajno, ne zivimo u utopiji.. Isto tako, nije sve ni crno. Sivo mozda, ali svijetlije nijanse. Ja se prvi slazem sa @Neandertalac da se mora poraditi na uredjenju sportskog segmenta kluba i to ocekujem u blizoj buducnosti. Idemo korak po korak, ne moze sve preko noci. Jos tu posla ima da bi se klub mogao nazvati uredjenim. Jedino sa cim se ne slazem je ovo oko Dogana, znamo svi da je on taj koji nije zelio sistem. Sem toga, nije ni Merlin da od djece stvara fudbalske masine u trenu, isto kao sto omladinski pogon nije grohnuo za par mjeseci iskljucivo zbog njegovog odlaska. Eto, on je otisao prije par mjeseci, par mjeseci kasnije, nema vise niti jednog dragulja..
Bezbroj je faktora koji su uticali na to, potpisi ugovora sa onima koji najvise vrijede su jedan od primarnih.
Jos smo mi na pocetku, ne dajte se zavarati.
Hoce li neko mene sada napasti?
Mi svi znamo da nije bajna situacija,trenutno bolje od ovih ljudi nemamo !1 Ja bi najsretniji bio da imamo nekog ko Mamic da je sposoban,da zaradjujemo ogromne pare,sto da ne !! Ljudima dati par godina,pa cemo vidjeti sta i kako..Klubovi ulazu mnogo vise nego prije,normalno da je nama teze doci do trofeja,nece ti niko guzove okrenuti ,samo zato sto si ti Zeljo !! Pored kvaliteta imas i drugih stvari,tipa punac,sudije,Salem,Covic proslavlja titulu,kao da je on odigrao 30 tekmi i td..Protiv toga se treba boriti,a ne moze se preko noci !!fk1921 je napisao/la:Ja mislim da Misimovic nema nikakve veze sa dovodjenjem igraca, Dejan dovodi igrace...lik lopte nije opalio u zivotu, to je glavni problem, rijesit ce se taj problem, rece mi neko ima 2-3 sedmice da bi Barbarez mogao biti novi sportski direktordiego1921 je napisao/la:Izgleda da samo ti mlatis..napisi imena majstore,prestani srati..sportski dio ne valja ? Ko tu pripada sve..Misimovic,Nikolic ,ko jos ? Ko je protiv Amara,zasto nije Amar htio ?..Napisi jednom ,nemoj da smaras !Neandertalac je napisao/la:Pa pisem sta je problem, citas li ti uopste ili samo mlatis.