ned mar 12, 2017 11:04 am
Istina je da nam je igra ista iz urakmice u utakmice,mislim da je vecina stvari receno ali ono sto mi nekako najvise smeta jeste sto jalovo napadama, krila se slabo skoro nikako ne odvajaju od linije i to je problem koji imamo duzi vremenski period,dalje previse lopti za Miroslava,zadnjih 15 tak svaka je lopta na njega isla,to nam je donijelo tri boda na kraju ali kod kvalitetnijeg protivnika i trenera koji ce znati zatvoriti Miroslava mi cemo biti bez sansi.Dalje izmjene su kasno dosle,ocekivao sam Zakarica koji je stvarno kriminalan bio vec na poluvremenu na klupi,bekovi su odigrali sa dosta gresaka,Sinisa se iskupio onom loptom za Miroslava kod gola.Kerla i Bogi sigurni ostali prosjek Miro iznad prosjeka.Sto se penala tice,kad sam vidio da Lendric suta odmah mi je lose bilo ali ne znam dal bi neko bolje mogao opaliti po onom blatu u sesnestercu.
Ne znam majke mi ne mozes biti pametan,ovi Metalci su stvarno katastrofa i ocekivao sam vecu dominaciju,hajde da se nadam da je los teren kriv i da ce sljedeca utakmica biti bolja,jer onakva igra nece dugo donositi bodove budite sigurni.