Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 12, 2017 12:43 am

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:44 am

Meni ove zadnje dvije utakmice govore da im je Slavko usadio bar dio tog pobjednickog mentaliteta. Poznavajuci nas od ranije, cudi me da nakon promasenog penala nismo primili gol i da ostane 1:0. Ili da u Bijeljini nismo jos koji primili na 1:0

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:48 am

Ovdje kad te uzmu na zub ne popuštaju. Prvo je bio Bekrić, pa je bio malo i Miro (poslati na tribine, čuva noge, ne bori se ko prije), a evo i Blagojević već dosta vremena. Iako, evo ponovo pišem, Blagojević je danas bio dosta bolji nego protiv Mladosti i uskoro će biti ponovo onaj stari! Samo ga trebamo podržati i istrpiti. ;) Kad sam već kod Blagojevića, je li on neće moći igrati sad u srijedu ili u subotu?
Baš me zanima ko će biti sljedeći koga ćemo kritikovati...Ja tipujem na Zakarića, ili možda Stojanovića. :D

Kad nam stižu stoliceee za istook??? Jedva čekam da ljepotica zasja i poplavi. :)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

dell21
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:49 am

Dokle god pobjedujemo ja sam prezadovoljan. Nekako sam danas znao da cemo dati gol imao sam osjecaj neki hehe.
Naredna kup Radnik. I ona ce biti jako teska kao i ove do sada ono sto nam ide u prilog je da ne moramo napadati odnsono bez pritiska pobjede igramo. Bice zanimljivo kako ce slavko sad taktiku postaviti. Nastavi niz...........
Naprijed zeljo ljubavi moja.

zeka_tm87
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:51 am

exbabilon je napisao/la:
sub mar 11, 2017 11:57 pm
Uh brate, sta god da koristis, daj i nama
ja koliko znam takav je bio dogovor a ako se sta sjebalo neznam.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:53 am

Imate pozdrav sa infektivne, Zeljina 3.boda me odrzase u zivotu.

Miro prekuco, Zeba kapitenski.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:55 am

zeka_tm87 je napisao/la:
ned mar 12, 2017 12:51 am
exbabilon je napisao/la:
sub mar 11, 2017 11:57 pm
Uh brate, sta god da koristis, daj i nama
ja koliko znam takav je bio dogovor a ako se sta sjebalo neznam.
Pročitaj opet o kojem igrqču se radi, a o kojem ti pričaš :D

storm_raider
Kontakt:

samo_plavo je napisao/la:
Ovdje kad te uzmu na zub ne popuštaju. Prvo je bio Bekrić, pa je bio malo i Miro (poslati na tribine, čuva noge, ne bori se ko prije), a evo i Blagojević već dosta vremena. Iako, evo ponovo pišem, Blagojević je danas bio dosta bolji nego protiv Mladosti i uskoro će biti ponovo onaj stari! Samo ga trebamo podržati i istrpiti. ;) Kad sam već kod Blagojevića, je li on neće moći igrati sad u srijedu ili u subotu?
Baš me zanima ko će biti sljedeći koga ćemo kritikovati...Ja tipujem na Zakarića, ili možda Stojanovića. :D

Kad nam stižu stoliceee za istook??? Jedva čekam da ljepotica zasja i poplavi. :)
Ko i kada je pisao molim te da Miru treba na tribine jer cuva noge i ne bori se kao prije? Takve izjave mogu biti maliciozne. Mozda mi je promaklo, a ako jeste, rado cu se izvinuti.

Sto se Blagojevica tice ljudi kritikuju sa razlogom, nije to nikakvo "uzimanje na zub".Najvise zbog toga sto moze mnogo i jer je obicno posljednji igrac veznog reda. A kada izgubi loptu, a izgubi je 2 puta na utakmici na toj poziciji, onda automatski protivniku otvara kontru na nasa 2 izuzetno spora stopera. Ne etiketirajte tako ni forum ni forumase, niko ne pljuje, vec ljudi kritikuju. Pretjeruje se sa tim etiketiranjem generalno. Razlikujte konstruktivnu kritiku od "pljuvanja". Na moderaciji je da prva to razluci i da reaguje, a to i rade veoma dobro. Ja do sada nijedan post, koji kritikuje neciju igru ili obrnuto - hvali bez argumenata, nisam vidio.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:56 am

Plava Porodica je napisao/la:

Brz oporavak brate!

storm_raider
Kontakt:

ned mar 12, 2017 12:58 am

Brz oporavak, da nam se brzo vratis.

Ajzea
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:00 am

storm_raider je napisao/la:
samo_plavo je napisao/la:

Ko i kada je pisao molim te da Miru treba na tribine jer cuva noge i ne bori se kao prije? Takve izjave mogu biti maliciozne. Mozda mi je promaklo, a ako jeste, rado cu se izvinuti.

Sto se Blagojevica tice ljudi kritikuju sa razlogom, nije to nikakvo "uzimanje na zub".Najvise zbog toga sto moze mnogo i jer je obicno posljednji igrac veznog reda. A kada izgubi loptu, a izgubi je 2 puta na utakmici na toj poziciji, onda automatski protivniku otvara kontru na nasa 2 izuzetno spora stopera. Ne etiketirajte tako ni forum ni forumase, niko ne pljuje, vec ljudi kritikuju. Pretjeruje se sa tim etiketiranjem generalno. Razlikujte konstruktivnu kritiku od "pljuvanja". Na moderaciji je da prva to razluci i da reaguje, a to i rade veoma dobro. Ja do sada nijedan post, koji kritikuje neciju igru ili obrnuto - hvali bez argumenata, nisam vidio.
Bilo pedeset takvih postova o Miroslavu.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:02 am

Vjerovacu ti na rijec, onda je do mene. Izvinjenje za prvi dio posta. Takvi tekstovi o Miri "tek tako" vise nece proci, vjerujte. Covjek igra svaku kao da je posljednja i treba biti realan.

1921.ba
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:06 am

brz oporavak, za sahatak ide izvjestaj da ti bude lakse :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

igla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:07 am

Tebe sam cekao :baklja: :baklja:

storm_raider
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:08 am

Hajde @1921.ba, ionako se Nurkic ceka..

Plava Porodica
Kontakt:

Hvala raja :palacgore:

Sto se tice Mire, bio je u losijoj formi zadnjih par meceva, ali srecom po nas u srijedu i danas je pokazao da nadolazi i da je neupitno najbolji igrac lige.
Laku noc drugari,ako Bog da s vama sam u srijedu na Grbavici.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

ajde dok zaspao nisam.

1921.ba
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:09 am

sve je spremno, sad je do uploada... 35% zasad
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:10 am

ponosannavas je napisao/la:
sub mar 11, 2017 8:56 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub mar 11, 2017 5:17 pm
hardwell je napisao/la:
sub mar 11, 2017 5:11 pm
Loše, loše i loše. Stevanović je dobio sam ovu utakmicu. Nad Zebom napravljen penal i dao je ovaj gol zlata vrijedan. Ako Slavko misli da ovako možemo napraviti nešto grdno se vara, kasni sa izmjenama, taktika je loša. Vidi koji su igrači loši, ali kao i Mulalić prije nema muda da mijenja.
Tako je izgledalo. Mozda je pogresne igrace mjenjao, jer vidjeli smo svi, koliko god je Blagi los, kad je Ugljesa usao mi nista nismo napravili kako treba. Nemamo pravo rjesenje i zamjenu u sredini, svi igraci isti na toj poziciji.
Zakaric je bio zreo za izmejnu i na poluvremenu vec.
Mozda je bas taktika bila da se ide po desnoj strani? Jeste li to pomislili? Ne znam jeste li primjetili da ljudi centra nisu presli u drugom poluvremenu? Nije da nebi prrsli da su mogli nego je svaki pokusaj kontre odmah presjecen. Uglavnon je to bio Ugljesa kad je usao u igru. Samo Barsa na onakav bunker bapravi neku sansu kakvu vi zelite. Ali Barsa ima dobar teren. Pitanje je sta bi poovakvpm napravili. I pored svega mi smo imali protok lopte. U prvom onako ali u drugom smo ih stisli bas jako. Pa Bogi i Kerla su pocinjali napade sa njihove polovine terena. Gledate li vi tekme majke vam vase. Ni Messi ne odigra svaku tekmu beton. Logicno je da i Lendra nekad stane, da Miro bude los, nekad ispliva jedan a nekad nwko drugi. Vazda iz krajnosti u krajnost mater mu ***** i komentare vise (ovih zadnjih nekoliko recenica se na sve odnosi ne samo na vas dvojicu)
Nije stvar taktike to sto Zakaricu lopta stoji u nogama i on potuce na nju i ode protivnickom igracu. Ili sto uvali guzove i tako se hrve s igracom. Moze bit taktika igrati na desnoj strani, ali ne moze se onako grijesiti kad je na lijevoj.
Drugo sto kazes da nisu centra presli, to samo Asharak i ja spominjali. Oni su od penala vec bili na konopcima, nisu imali nikakav pogled prema golu.
Takodjer, nisam ni zamjerio nista na igru kolektivno, jer smo stvorili sasvim dovoljno sansi. Problem je sto nismo zabili i uvukli smo se do 90. min. Da ne trazim sad te postove, al sigurno imaju :)
Bas cu pogledati ponovno tekmu ili bar ovo 2. pol. da vidim ucinak Ugljese. Po meni nista on nije novo pokazao u odnosu ionako loseg Blagojevica. Cak je Blagi drugo pol. odigrao strasno bolje nego prvo. Nekako smo opasniji bili s njim, vise smo pritisak drzali. Ali mozda grijesim, postujem misljenje, zato cu i pogledati ako stignem.
Ove zadnje recenice necu komentarisati, jer u sustini one su tacne. Samo moglo se ovo napisati bez psovki ili u blazem tonu, msm da ne prilici to ni tebi ni forumu.. :)
Svako dobro..
Idemo dalje.

P.S Koji je Sinisa brat.. Ova proslava je dokaz kakva atmosfera vlada u ekipi.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:13 am

storm_raider je napisao/la:
ned mar 12, 2017 1:02 am
Vjerovacu ti na rijec, onda je do mene. Izvinjenje za prvi dio posta. Takvi tekstovi o Miri "tek tako" vise nece proci, vjerujte. Covjek igra svaku kao da je posljednja i treba biti realan.
Storme bila je rijec "AKO" bude cuvao nogice. Ja se ne sjecam da je iko ikad rekao da cuva nogice. Vecinom je pisano da je u losoj formi i da ovo ne smije promasiti. Poneki post je bio da treba ici na klupu da ga ohladi malo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava