Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 11, 2017 10:02 pm

Blagojevic ce igrati u srijedu jer nema pravo nastupa u subotu.
Dalje, vrlo vazna 3 boda ako imamo u vidu da smo igrali u srijedu u bijeljini na kaljugi i presli ogroman put u 3 dana, pogotovo sto su nam putevi u raspadu.
Raditi na realizaciji i ici od utakmice do utakmice.. u srijedu svi na Grbavicu !
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sub mar 11, 2017 10:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

Srce je moje violinaaaaaa :violina: :violina: :violina: :titula: :titula: :titula:
1987

exbabilon
Kontakt:

Pozitivna stvar je da se i Radnik podjednako umara kao i mi. Od Kupa u srijedu s nama, danas sa Slobodom, pa srijeda i subota opet protiv nas. Znaci nece to biti borba svjezeg i umornog nego 2 umorna kako god okrenes, i oni slabo sta rotiraju. Tako da u slucaju nekog kiksa protiv njih umor ne bi trebao biti izgovor, kvalitetnija smo ekipa i svjezi i umorni, pa bar za taj jedan go.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:03 pm

ponosannavas je napisao/la:
sub mar 11, 2017 8:56 pm

Mozda je bas taktika bila da se ide po desnoj strani? Jeste li to pomislili? Ne znam jeste li primjetili da ljudi centra nisu presli u drugom poluvremenu? Nije da nebi prrsli da su mogli nego je svaki pokusaj kontre odmah presjecen. Uglavnon je to bio Ugljesa kad je usao u igru. Samo Barsa na onakav bunker bapravi neku sansu kakvu vi zelite. Ali Barsa ima dobar teren. Pitanje je sta bi poovakvpm napravili. I pored svega mi smo imali protok lopte. U prvom onako ali u drugom smo ih stisli bas jako. Pa Bogi i Kerla su pocinjali napade sa njihove polovine terena. Gledate li vi tekme majke vam vase. Ni Messi ne odigra svaku tekmu beton. Logicno je da i Lendra nekad stane, da Miro bude los, nekad ispliva jedan a nekad nwko drugi. Vazda iz krajnosti u krajnost mater mu ***** i komentare vise (ovih zadnjih nekoliko recenica se na sve odnosi ne samo na vas dvojicu)
Bravo, majstore !!!

Ugljesa mjesto Jovana. Celo katastrofa !

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:04 pm

Je li ovo Musa glavom malo skrenuo loptu prije Zebe?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:05 pm

Radniku se povrijedio Zlatkovic lijevi bek, a povrijeđen im je i Ostojić, također bek i još par igrača

@eisen poslije duge analize došao sam do zakljucka da je igrač metaleglea skrenuo :lol:

Pinkii
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:06 pm

http://www.source.ba/mobile/clanak/Haris/433009

Evo moguceg rasporeda u LzP. Prvi derbi na Kosevu 15. aprila.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub mar 11, 2017 6:29 pm
godrina je napisao/la:
sub mar 11, 2017 6:15 pm
Ne može desni bek igrat lijevo krilo, ne može to ni Marcelo a pogotovo naši bekovi. Stanić i zakaric na lijevu stranu, poslije pokušat sa bekricem ili zeric. Musa, Boca i Radinovic bi trebali počet.
Ma danas ga je ubacio tamo, znam i ja da je tesko to..
Nek nesto izmisli ali Micu ne treba micati s desnog krila. Ajde Crnove oporavi se molim te.
Dokle je njegov oporavak?
ma nerealno je ocekivat njega na lijevom krilu, vjerujem da ce slavko ici na neku zatvoreniju varijantu u kupu na nerijeseno vjerovatno
kako god rotacije su bas potrebne, srecom igramo na boljem terenu i nema hodanja
radinovic, bekric, boca, musa, stanic, nikolic i zeric bi trebali dobit minute u ove dvije utakmice protiv radnika
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:08 pm

@Lars vidi fakat... Gledao sam najmanje 15 puta :D
Ali kako je Zeba zaje*ao Musu prilikom proslave mogu ga za rasizam optužiti :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Grbavica slavi, MNK Željezničar je novi premijerligaš!

Pročitajte više na: http://sport1.ba/futsal/grbavica-slavi- ... igas/77623
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:09 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
@Lars vidi fakat... Gledao sam najmanje 15 puta :D
Ali kako je Zeba zaje*ao Musu prilikom proslave mogu ga za rasizam optužiti :D
slika

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:14 pm

Osjetio Musa na svojoj koži da nije bio ofsajd :D
Pinkii je napisao/la:
sub mar 11, 2017 10:06 pm
http://www.source.ba/mobile/clanak/Haris/433009

Evo moguceg rasporeda u LzP. Prvi derbi na Kosevu 15. aprila.
Dan Željezničara!
I moj rođendan usput :D
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u sub mar 11, 2017 10:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:14 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub mar 11, 2017 9:11 pm
storm_raider je napisao/la:
sub mar 11, 2017 5:36 pm
Crnov ce biti u najuzoj konkurenciji u revansu kupa protiv Radnika 99%. Od njega stvarno ocekujem mnogo.
U 500 eura da neće ?
Do mene, 'nakon revansa kupa protiv Radnika'.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:18 pm

Zeba baca laznjake i kad se raduje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Pinkii
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:20 pm

Reakcija Sinise kad je Zeba dao gol.

voltron30
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:35 pm

Kud si poš'o Muhamede? :rofl:

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:39 pm

Uh Zeljo Zeljo,nisam zadovoljan igrom zaista,Slavko mi sve vise pocinje liciti na Mulalica.Metalege je najlosija ekipa u ligi i bili su zreli za 3,4 komada a mi se boga mi namucisno.
Drotovi su nas dole ispeglali da valja,bilo je samaranja suzavca pa i dug put ali nek smo bar pobjedili,jako bitna pobjeda za nas.

igla
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:46 pm

Realno, da smo penal dali bilo bi 0-3 bar. Metalege je realno loša ekipa, fazon je što su dobili krila odbranom penala, nešto ko i mi u Mostaru. Zato sam baš ljut kad su u pitanju penali.

Pinkii
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:50 pm

Cak se i Kerla radovao danas kad smo postigli pogodak.

Brkoo
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:50 pm

delinjo je napisao/la:
sub mar 11, 2017 7:29 pm
Brkoo je napisao/la:
sub mar 11, 2017 7:18 pm
Meni nije jasno sto svi pricaju o nekoj losoj igri. Igra nije losa koliko je losa zavrsnica. Prije gola Zebe trebalo je biti minimalno 3 razlike za nas(penal, 100% sansa Lendrica i sansa Stevanovica), ali zbog slabe zavrsnice nije. Nasi protivnici parkirali autobus, udarali, valjali se i uz katastrofalan teren nadali se za njih dobrom rezultatu.

Jos jedan problem pored zavrsnice je staticnost nasih veznih igraca i ne samo veznih nego i gotovo cijele ekipe ukljucujuci i bekove koji ne probijaju po stranama nego stoje na centru. Trebaju nam bolji bekovi, i desni i lijevi. Vezni igraci ne smiju imam osjecaj povuci loptu i proci pored protivnickog veznjaka, probiti tu prvu liniju odbrane, 20 metara povuci loptu naprijed,kad to uradimo odmah ce se Blagojevicu, Markovicu otvoriti vise prostora, imas visak odmah i moci ces uraditi dosta vise iz tog napada. Previse idemo od gola a premalo direktno ka golu. Pokusavamo da centarsutevima pogodimo Lendrica a i sami igraci znaju da on nije taj tip napadaca koji je karakteristican za ovu ligu(jablan koji kupi i zabija golove na te centarsuteve- npr. Adilovic). Lendricu trebaju lopte u prostor, iza odbrane da moze pravovremeno uletiti i zabiti gol.

Lendric je igrac koji je skoro preslikani Ibisevic, igrac koji nema ni gram tehnike, izvan 16 jako los, ali puno trci i radi za ekipu, ima nevjerovatan osjecaj za gol, uvijek je tu na pravom mjestu u pravo vrijeme. Koliko mi njemu sansi serviramo na utakmici?Jednu- dvije ili cak ni toliko i onda se ocekuje od njega da u svakoj tekmi zabije makar jedan gol. Meni je nevjerovatan podatak da covjek ima ovoliko golova u odnosu na to koliko mu ekipa stvara sansi..

I jos jedna stvar koja mi je bas zapala za oko je izmjena Lendric-Nikolic, ganjas pobjedu, protivnik ti ne prelazi centar i ti mijenjas napadaca za napadaca. To mi je nije jasno.

Pobjeda je najvaznija i idemo dalje!

kako volim kad neko poznaje materiju i fudbal kao ti i kad znas gledati utakmicu....ovo za bekove svaka cast...ne mogu da vjerujem da su nam bekovi operisani od napada posebno lijevi...
Hvala ti puno buraz na tako lijepim rijecima.
Nisam zadovoljan sa bekovima, djelimicno i sa vezom ali sad im treba dati maksimalnu podrsku uprkos svemu ali na ljeto ce biti bas puno posla pred Slavkom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava