I ja bi volio da mogu 10minuta poslije utakmice odmah izbaciti izvjestaj. valja otici i vratiti se u bijeljinu, valja smontirati, a i onda ne zavisi od tebe nego od RAMA i interneta koji je hvala bogu brzPlava Porodica je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:09 pmTesko je familijo vazdan na poslu biti i cekati kuci da dodjes da pogledas izvjestaj. Kunem Vam se vazdan mi je u glavi samo izvjestaj.
Zato apelujem na Benzemu da od sada bar kad su utakmice srijedom probaju sto prije da urade izvjestaj.
Tako je. Iz kola u kolo dokazivati zasto smo najbolji navijaci.Morzhy je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:54 pmManijaci svaka čast, niti jedne Bosanske Marke kazne...tako se voli klub! Taj trend se mora nastaviti! I ponovo podrška, samo podrška, bez nje ništa. Malo smo svi bili ljuti nakon utakmice protiv Mladosti, ja prvi, ali sad ne mogu ni da se sjetim zašto sam bio ljut, a broj bodova ostade povećan za tri. Neko pomenu podršku Zakariću...treba skandirati tom momku, znamo da je majstor samo treba da pročepi. Dakle podrška, podrška i samo podrška!!!
Ma ovo sto radite je fenomenalno, i veoma brzo dobijemo izvjestaj. Radite bolje izvjestaje nego sto to radi HNS za HNL, a ko je gledao te izvjestaje, zna o kojem se kvalitetu radi (imate na yt).1921.ba je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 7:11 pmI ja bi volio da mogu 10minuta poslije utakmice odmah izbaciti izvjestaj. valja otici i vratiti se u bijeljinu, valja smontirati, a i onda ne zavisi od tebe nego od RAMA i interneta koji je hvala bogu brzPlava Porodica je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:09 pmTesko je familijo vazdan na poslu biti i cekati kuci da dodjes da pogledas izvjestaj. Kunem Vam se vazdan mi je u glavi samo izvjestaj.
Zato apelujem na Benzemu da od sada bar kad su utakmice srijedom probaju sto prije da urade izvjestaj.
ako neko ima da moze prije sve da odradi ovo sto mi radimo bujrum, ovaj posao iznose tri covjeka i ocekivati neku svjetlosnu brzinu je malo nerealno, pozz![]()