Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 4:01 pm

pa "zvijezde" ti i ne trebaju ako si već na ljeto napravio ekipu od 15-16 vrlo dobrih do odličnih igrača, a na zimu dodao još nekoliko. to je više nego što je iko drugi imao i u jednom trenutku.

još par sumnjivih penala na pravim mjestima i...
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:03 pm

Hurmasica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Navedite mi jedno zvučno ime sa kojim je Zrinjski uzeo ligu
. NIJEDNO!!!
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobrim igracima ..
Odradili su odličan ljetni prelazni rok i već dobru ekipu samo poboljšali na zimskom prelaznom roku. Ljetni rok su dobro odradili i Sloboda i Široki i automatski im se to isplatilo sada na kraju sezone. Mi smo tu u startu zajeb napravili koji smo pokušali da popravimo zimskim prelaznim rokom i mijenjanjem pola tima. Mi smo jednostavno bili primorani to uraditi. Kone isto tako, od lutanja sa trenerom, sumnjivim pojačanjima, dođoše tu gdje su sada. Ovo ljeto je već drugačija situacija, okosnicu tima imamo i ovo igrača što će doći su tu samo da pojačaju konkurenciju. Samim zadržavanjem okosnica tima lakše će biti i novom šefu struke koji će imati vremena da dodatno uigra ekipu, pripremi ih taktički i kondiciono za ligu 12. :)
Samo dobar trener čuda će napraviti od ovog tima. I nek napokon igraju svi svoje pozicije a Zahu u odbranu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

exbabilon
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:04 pm

Ma mora se skauting sluzba pojacati ili oformiti ako je nemamo. Moramo poceti dovoditi i najperspektivnije igrace iz cijele BiH, organizovati kampove i gledati djecu. Ne mozes se samo osloniti na par stotina djecaka iz nekoliko sarajevskih naselja, baza mora biti sira, a kvantitet ce ne sumnjam izroditi i kvalitet.

Elegant
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:05 pm

Cekati neku novu generaciju iz naseg pogona a do tada se osloniti na ovde dovdene i dobro placene. Da hoce vise zavrsiti izbor trenera i strucnog staba pa da vidimo u kojem ce smjeru raditi.

Da li je tacno ovo da ce pripreme obaviti u BIH nece se ici nigdje vani ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:07 pm

Elegant je napisao/la:Cekati neku novu generaciju iz naseg pogona a do tada se osloniti na ovde dovdene i dobro placene. Da hoce vise zavrsiti izbor trenera i strucnog staba pa da vidimo u kojem ce smjeru raditi.

Najsretniji bi bio kada bi se to desilo. Za te pare neka napokon dovedu jednog beka kako treba ili neka vrate Čolu :)

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:08 pm

Ja se sjecam da smo i prosle godine igrali protiv Zvezde isto ja mislim ovaj turnir,njihovi su izgledali ko seniori naspram nasih i tad su nas poderali ako se ne varam i onda se cudimo kako se njihovi prodavaju za ogroman novac.

FKZ1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:09 pm

LARS1921 je napisao/la:Haj sto ne znaju, al sto mozga nemaju
Al zato svi imaju frizurice...Vidi se da im puno paznje posvecuju. Haman su im one prioritet pa sve ostalo...

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:09 pm

Kad vidim ove biber frizurice kod ove djecurlije smuci mi se.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:10 pm

Dolina je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobrim igracima ..
Odradili su odličan ljetni prelazni rok i već dobru ekipu samo poboljšali na zimskom prelaznom roku. Ljetni rok su dobro odradili i Sloboda i Široki i automatski im se to isplatilo sada na kraju sezone. Mi smo tu u startu zajeb napravili koji smo pokušali da popravimo zimskim prelaznim rokom i mijenjanjem pola tima. Mi smo jednostavno bili primorani to uraditi. Kone isto tako, od lutanja sa trenerom, sumnjivim pojačanjima, dođoše tu gdje su sada. Ovo ljeto je već drugačija situacija, okosnicu tima imamo i ovo igrača što će doći su tu samo da pojačaju konkurenciju. Samim zadržavanjem okosnica tima lakše će biti i novom šefu struke koji će imati vremena da dodatno uigra ekipu, pripremi ih taktički i kondiciono za ligu 12. :)
Samo dobar trener čuda će napraviti od ovog tima. I nek napokon igraju svi svoje pozicije a Zahu u odbranu.
Naravno da je trener tu bitan, neko iskusan će ovoj ekipi leći ko budali šamar. Ove igrače je potrebno samo taktički usmjeriti i izvući iz njih najbolje. Zaha, Lendra, Steva itd. svi su oni navikli da rade uz pravog šefa koji će najbolje iskoristiti njihov potencijal. Smajić koji se spominje je svakako jedan od tih. Čovjek je ispekao trenerski zanat u Švici, sve vrijeme radi u švajcarskom fudbalu, u dobrom klubu na raznim pozicijama. Isto tako Simo, iskusniji nego prvi put kada je trenirao Želju i sigurno da može uraditi dosta sa ovom ekipom. Uglavnom, vjerujem da će izabrati pravo rješenje za naš klub.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:10 pm

Još kad vidim tri prate jednog igrača, a četvrti udara svog golmana i povrijedi ga

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:11 pm

Dolina je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Cekati neku novu generaciju iz naseg pogona a do tada se osloniti na ovde dovdene i dobro placene. Da hoce vise zavrsiti izbor trenera i strucnog staba pa da vidimo u kojem ce smjeru raditi.

Najsretniji bi bio kada bi se to desilo. Za te pare neka napokon dovedu jednog beka kako treba ili neka vrate Čolu :)
nikad poslije povrede on nije bio bolji od stanića. nije ni sad. koliko god da je ovaj neuvjeljiivo sad izgledao - ne bi ni čola na lijevoj strani bolje sigurno...

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:14 pm

Ne celavo ih osisajte !
Ma blago receno, katastrofalna generacija. Neka im **** bude na knjigama ili zanatu, nece se hljeba od fudbala najesti, to svakako. Cak ne postoji niti taj jedan koji u ovako bijednoj konkurenciji ne odskace. Ja ove halalim, i ukoliko citaju, neka se late knjige ili lopate.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:14 pm

Nista od trenera ni od saopstenja, jos jedan dan prodje bezveze :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:16 pm

ja koliko znam dan je još skoro 8 sati...

braco
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:17 pm

Eo četvrti go. Razvališe nas staremi

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:17 pm

Nama glavni skauting treba da bude skocentrisan van Sarajeva i tu treba da bude uključen tim sa Odom na čelu. Mujga je primjer toga.
O našim selekcijama i trenerima ne bih trošio riječi. Jedino skidam kapu Joldiću i nikom više.
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u sri maj 25, 2016 4:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:18 pm

Ma nista nije gotovo,pa puknu saopstenje u 22:00,ima jos fore.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

sri maj 25, 2016 4:18 pm

ZVANICNAAAAAAAAAA :klanjase2: :klanjase2:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:19 pm

fk1921 je napisao/la:ZVANICNAAAAAAAAAA :klanjase2: :klanjase2:
ti si jedno mucko djubre

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:20 pm

Buducnost su dobili 6-0,vidjet cemo kolko cemo mi primiti !! :rofl1:
Kad ce zvanicna objaviti to ? Sad mi je jasno sto oni Grujica prodaju za 7 mil eura !! :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava