Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 09, 2017 12:45 pm

phpBB [video]

Situacija kada je Mladenović dobio crveni protiv Zrinjskog. Mladenović opstruira igru držeći loptu u rukama, igrač Zrinjskog ga odguruje i Mladenović baca loptu od sebe. Slična situacija i sa Zebom i ovim iz Radnika. Igrač Radnika opstruira igru (uzima loptu u ruke i baca je), Zeba ga odguruje i obojica dobijaju žuti karton. Igrač Radnika pored opstrukcije i simulira udaranje (bilo odgurivanje), kao da ga je Tajson opalio.

Ko im yebe mater. Kada iznova gledam oba snimka, žao mi fakat što ga Zeba nije nokautirao.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet mar 09, 2017 12:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

vrbanjusa
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:
čet mar 09, 2017 12:41 pm
Najlakse se naklatit na nekog bez razloga. Proigrala nam lijeva strana sa Stojketom i Zakaricem, svrsavali na njih tokom priprema, sad ne valja nijedan, prizivaju Krizmana koji nije krilo, a jebali mu od do kad je odlazio.
Miro se napada, a prekucao na ovoj utakmici, probijao kao lud, ali kao ne trci, ne trudi se dovoljno, igra preko one stvari.

Nema kod nas normalno. Slavko ziheras, a ubio Zrinjskog u po Mostara. Kaze ne valja igra protiv Mladosti, dosadno, a protiv Radnika se igralo fenomenalno, trka, stalno se napadalo, ali sad ne valja rezultat. Pa odlucite se vise :D

Boku niko ne zapostavlja, koliko je meni poznato jos nije oporavljen, vjerovatno ce igrati sljedecu utakmicu ili revans.

Imali smo stvarno dosta prilika, ali imao je i Radnik, tako da nemamo razloga biti nezadovoljni, ovo je odlican rezultat. Obradovic odlicno igrao, i onaj njihov Celo, Blagojevic v2, ne znam ko je, ali imao je finih poteza. Blagojevic i Markovic izgleda odigrali fino ovu utakmicu :palacgore:

Sto se izjave tice, nije valjalo kad Kostic suti i kaze sve dobro, a svlacionica samo sto ne eksplodira, sad ne valja sto se javno iznosi. Realno ono Zebi nije trebalo i kapiten se ne treba tako ponasati. Bespotrebno je bilo, ajde da je derbi, pa da je pitara klepio, to opravdavam :D :D
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
21 10 4

Petrović Slavko

Model1964

čet mar 09, 2017 12:57 pm

avlami97 je napisao/la:
phpBB [video]

Situacija kada je Mladenović dobio crveni protiv Zrinjskog. Mladenović opstruira igru držeći loptu u rukama, igrač Zrinjskog ga odguruje i Mladenović baca loptu od sebe. Slična situacija i sa Zebom i ovim iz Radnika. Igrač Radnika opstruira igru (uzima loptu u ruke i baca je), Zeba ga odguruje i obojica dobijaju žuti karton. Igrač Radnika pored opstrukcije i simulira udaranje (bilo odgurivanje), kao da ga je Tajson opalio.

Ko im yebe mater. Kada iznova gledam oba snimka, žao mi fakat što ga Zeba nije nokautirao.
:o
Nemogu vjerovati
Cist crveni. Nema niko pravo djeliti pravdu. Hocemo da su drugi pošteni da mi bi da seljacki djelimo pravdu. Ma hajteee... molim vas :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 09, 2017 12:58 pm

Mole se navijači drugih klubova da svoja mišljenja iznose na temi predviđenoj za to
viewtopic.php?f=51&t=82&p=161381#p161381
Sva daljnja pisanja po temi predviđenoj isključivo za navijače Želje će biti sankcionisana automatskim odstranjivanjem sa foruma na 7 dana
イビチャ・オシム

Vrag

čet mar 09, 2017 12:59 pm

mula je napisao/la:
čet mar 09, 2017 12:25 pm
Da li neko zna šta je to Zeba uradio na terenu i što mu Slavko prijeti sankcijama?

http://****.ba/bh_fudbal/petrovic-zeljo-je-gigant-koji-uvijek-igra-pod-pritiskom/227907
Zeba kao kapiten ne smije sebi dopustiti ovakve gluposti. Pogotovo ne iskljucenje. Zbog toga je Slavko i ljut, opravdano.

GoodisonPark
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:04 pm

avlami97 je napisao/la:
phpBB [video]

Bravo, odlično poređenje, Zeba ga odgurnuo i ovaj pada kao pokošen. Ovdje Zeba nije trebao dobiti ni žuti karton.

Dobra igra naših, ofanzivna linija pogotovo, odbrana nije bila na nivou ali da se to popraviti. Na tribinama seljakluk a ovog malog Beširevića i onog proćelavog Horoza treba posebno prijatno dočekati.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

avlami97
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:09 pm

Model1964 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
phpBB [video]

Nemogu vjerovati
Cist crveni. Nema niko pravo djeliti pravdu. Hocemo da su drugi pošteni da mi bi da seljacki djelimo pravdu. Ma hajteee... molim vas :D
Gigant Zeba ide da izvede aut, a tamo neki levat je rukama (i sve to van granica igrališta) baca dalje. Zeba ga je na krajnje kulturan i dostojanstven način odgurnuo, kako bi nesmetano nastavio utakmicu. levat iz Radnika pada kao da ga je sijač smrti sasjekao. Ukratko, igrač Radnika je trebao dobiti jedan žuti zbog opstrukcije, a drugi tj. crveni zbog simuliranja. Zeba je dobio ispravno žuti, jer kao gigant i kapiten je morao daleko energičnije i hitrije djelovati, kako bi se utakmica nastavila u okvirima igrališta. :D
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet mar 09, 2017 1:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:10 pm

Istok jos malo i zavrsen, ostalo par redova pri vrhu triibine, koliko vidim rade se stepenice ispred ulaza. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:13 pm

Besirevic je poznat kao provokator, tako da me ovo i ne čudi. Doduše i ne vidim nista strasno, ovo se desava na svakoj utakmici u svijetu i često se i ne sankcionise.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

voltron30
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:13 pm

I ja gledam ovaj snimak i kontam, o čemu ovi juče pišu i kukaju? Po onom kmečanju, ja kont'o Zeba ga junački odvalio, kad ono obično koškanje, samo što je ovaj teatralno pao. Bjež' ba, eto zašto su bitne kamere na svakoj utakmici.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:14 pm

BAN 7 DANA INCIDENT
NEPOŠTIVANJE FORUMSKIH PRAVILA I OGLUŠAVANJE NA JAVNO UPOZORENJE
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:15 pm

I molio bih da Lendrić ne provocira protivničke navijače :lol: :lol: :lol:

avlami97
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:19 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet mar 09, 2017 1:15 pm
I molio bih da Lendrić ne provocira protivničke navijače :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

phpBB [video]
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet mar 09, 2017 1:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

koje pravilo za kup takmicenje vazi oko zutih kartona? poslije dva ili tri se odmara?
100/94/37/34 - i to je to!

Vrag

čet mar 09, 2017 1:20 pm

Zeba i Besirevic imaju neriješenih stvari jos od finala kupa.

LARSSON
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:21 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
koje pravilo za kup takmicenje vazi oko zutih kartona? poslije dva ili tri se odmara?
Arelinho reče poslije 3

Model1964

čet mar 09, 2017 1:23 pm

avlami97 je napisao/la:
čet mar 09, 2017 1:09 pm
Model1964 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
phpBB [video]

Nemogu vjerovati
Gigant Zeba ide da izvede aut, a tamo neki levat je rukama (i sve to van granica igrališta) baca dalje. Zeba ga je na krajnje kulturan i dostojanstven način odgurnuo, kako bi nesmetano nastavio utakmicu. levat iz Radnika pada kao da ga je sijač smrti sasjekao. Ukratko, igrač Radnika je trebao dobiti jedan žuti zbog opstrukcije, a drugi tj. crveni zbog simuliranja. Zeba je dobio ispravno žuti, jer kao gigant i kapiten je morao daleko energičnije i hitrije djelovati, kako bi se utakmica nastavila u okvirima igrališta. :D
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

avlami97
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:27 pm

phpBB [video]

Ivan Lendrić nastavlja sa provokocaijama i to u kontinuitetu :lol:

igla
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:31 pm

Zaista ne volim kad nam se nešto pokloni, kad dobijemo nešto što nismo zaslužili ili što je nepravedno. Zviždao sam kad nam je sviran penal protiv Krupe u kupu, jednostavno pravda je pravda.

Ipak, šta sad, je li treba pričati protiv sebe da bi glumio objektivnost? Je li Zeba nepotrebno uradio ovo, jeste, je li trebao dobiti žuti, jeste, je li trebao crveni, nije. Gledao sam milion ovakvih odgurivanja, nekad su prolazili i bez kartona, fazon je samo što je ovaj skočio ko u indijskom akcionom filmu.
Je li bio penal, jeste, zašto, zato što ga nije samo pogodila, što se također može svirati, već je frajer vukao metar rukom i tako potpuno promijenio tok igre.

Je li se trebamo lagati da bi kao bili pošteni? Uvijek ću reći kad je nešto navučeno, ali obje situacije je odsudio na pravi način! Šta sad, zato što je 92. minuta nema penala? Mora neko nekom iščupati nogu iz kuka ili uhvatiti je ko golman?

damirfile
Kontakt:

čet mar 09, 2017 1:31 pm

Dobra tema cinimi se po ovom izvještaju. Radnik je odlična i dobro ukomponovana ekipa što položaj na tabeli govori . Mislim da sadašnji raspored na tabeli odnosno prve 4 ekipe idu u Evropu.
Biće pravo teško u uzvratu kupa ne treba to olahko shvatiti. Kad god krenemo lahko ćemo nalazi nas svako.
Koliko god pričali o njima oni su opet najmanje seljački klub u ligi. Predsjednik im je gospodin veliki. To što se igrači pojedini nekada ponašaju seljački pa i naši znaju biti takvi. Da je više ovakvih klubova u ligi bilo bi svima bolje.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava