Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 3:44 pm

ja kako su losi ovi malci :r :r
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:46 pm

Brkoo je napisao/la:Meni nije jasno sto napadate toliko Neandrealca. Covjek je iznio svoje misljenje, kakvo god da je moramo ga postovati i argumentovano mu obrazloziti stvari za koje smatramo da nisu tacne.
U upravi nam sjede ljudi koji su bankari, pravnici, u nadzornom odboru imas multimilionera itd. Nisu oni neobrazovani pa da ne znaju voditi finansije, nisu zavrsavali privatne fakultete u manjem BH entitetu. Oni nece probijati budzet i stetiti klubu. Ako isplaniraju da se npr. Stilic moze dovesti, mi cemo pokusati da ga dovedemo, a uvjeren sam da ce pronaci modalitet kako ce ga placati. Kod poslovnih ljudi kao sto su nasi iz uprave unaprijed se sve planira, normalno je da se moze i pogrijesiti ali je sansa za to minimalna..

Nesto kontam kako bi nam dobro sjeo onaj Dzidic iz Celika, procitao sam da je zatrazio raskid ugovora u Celiku. On je u top 3 stopera ove lige. Nesto mastam, kad bi doveli Dzidica,, Jahica, lijevo krilo i Stilica to bi bila beton ekipa..
Fazon je u tome što kuka kao da smo ga već doveli i još ko da mu platu iz naših džepova dajemo. Ako je s nekim ostvaren kontakt to ne mora značiti da će isti igrač doći. Volimo frku praviti kada je nema to je čudo. Da nam je u klubu potreban sportski direktor to se svi slažemo ali i tu treba postaviti nekoga ko će prije svega gledati interes kluba i čija će se vizija poklapati sa vizijom kluba, šefa struke itd. Ima li takvih osoba mnogo? Nema, ali ne znači da neko i tu neće uskočiti. Samo treba pažljivo izabrati jer neki "ibrak" nam ne treba u klubu.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri maj 25, 2016 3:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

sri maj 25, 2016 3:48 pm

1921.ba je napisao/la:ja kako su losi ovi malci :r :r
Ocajni
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:51 pm

e to je to kad neko kaze mlade pod svaku cijenu...djaba npr kad u ovoj generaciji nema igraca da valja...evo centra nirsu presli kako treba...ovi iz zvezde ko vanzemalcji izgledaju ...ne moze svaka generacija imati Baju ,Aru ili Amira jbg...to je cista sreca :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

braco
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:51 pm

2:0...Lijep go.

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:52 pm

Navedite mi jedno zvučno ime sa kojim je Zrinjski uzeo ligu
. NIJEDNO!!!
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:52 pm

Kako ce uradit sta kad samo nabijaju loptu sto dalje

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:53 pm

Dolina je napisao/la:Navedite mi jedno zvučno ime sa kojim je Zrinjski uzeo ligu
. NIJEDNO!!!
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobrim igracima ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

nookey
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:54 pm

delinjo je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Navedite mi jedno zvučno ime sa kojim je Zrinjski uzeo ligu
. NIJEDNO!!!
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobrim igracima ..
Tomić, Zakarić...

psihopata
Kontakt:

što nas cigani kvase,centra nismo prešli.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

fk1921

Nek se ne javljaju oni koji govore da se djeca moraju gurat u prvi tim :D cast izuzetcima tipa zeric, mujagic..
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:55 pm

Zvezda se šali s nama...
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

FaraonTM
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:55 pm

Ova generacija omladinaca je dosta lošija od prošle a ni prošla nije baš obilovala talentima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:56 pm

Haj sto ne znaju, al sto mozga nemaju

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:56 pm

delinjo je napisao/la:
. NIJEDNO!!!
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobr.im igracima ..
Imamo i mi ali samo treba da ih neko NAPOKON rasporedi i da nekad PROMIJENIMO FORMACIJU

fk1921

sri maj 25, 2016 3:57 pm

LARS1921 je napisao/la:Haj sto ne znaju, al sto mozga nemaju
Treba izgleda neke stvari u omladinskom pogonu popraviti...
04.03.2015

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:58 pm

Frajer pretrca 50 metara a 3 nasa igraca ga gledaju samo. Ovo je prelose, nema ovdje materijala nikakvog. Nadam se da ce uprava i u omladinsku skolu uloziti malo, jer ove sezone nesto nije uredu. Sportski segment ove sezone je za zaborav i nadam se da se nece vise nikada ponoviti. :DD:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 3:58 pm

delinjo je napisao/la:
. NIJEDNO!!!
Odradili su odličan ljetni prelazni rok i već dobru ekipu samo poboljšali na zimskom prelaznom roku. Ljetni rok su dobro odradili i Sloboda i Široki i automatski im se to isplatilo sada na kraju sezone. Mi smo tu u startu zajeb napravili koji smo pokušali da popravimo zimskim prelaznim rokom i mijenjanjem pola tima. Mi smo jednostavno bili primorani to uraditi. Kone isto tako, od lutanja sa trenerom, sumnjivim pojačanjima, dođoše tu gdje su sada. Ovo ljeto je već drugačija situacija, okosnicu tima imamo i ovo igrača što će doći su tu samo da pojačaju konkurenciju. Samim zadržavanjem okosnica tima lakše će biti i novom šefu struke koji će imati vremena da dodatno uigra ekipu, pripremi ih taktički i kondiciono za ligu 12. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:00 pm

fk1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Haj sto ne znaju, al sto mozga nemaju
Treba izgleda neke stvari u omladinskom pogonu popraviti...
Odoviću treba dati premierligašku trenersku platu i dat mu odriješene ruke za omladinsku i juniorsku ekipu.

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 4:01 pm

Dolina je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
. NIJEDNO!!!
uhh imaju oni par jako dobrih igraca ....ne zvijezda ali su gotovo na svim pozicijama pokriveni dobr.im igracima ..
Imamo i mi ali samo treba da ih neko NAPOKON rasporedi i da nekad PROMIJENIMO FORMACIJU
vidi nesto brate oni su u nekim utakmicama cak sebi priustili luksuz da su im Tomic i Bilbija na klupi...njima je Benjo Colic zakucan za klupu koji bi bar u 10 klubova u ovom prvenstvu bio prvi izbor...dok smo mi sa klupe koristili Enisa ...i tako te slicne igrace koji ne mogu napravii prevagu kad udju...mozda bi Halvadzic bar u jednoj tekmi napravio prevagu i preokrenuo rezultat da je dobijao priliku ali nije...znamo ko je krivac...nasa cistacica jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava