Mozda sam i ja pogrijesio xdLARS1921 je napisao/la:Pisat ga onda,gdje sam ja onda pročitao svak me ****AsharaK je napisao/la:
Sad nesto citam, ima ugovoe do 2018, kontaktirala ga Sloboda, ali upravo taj ugovor je problem.
Mozda sam i ja pogrijesio xdLARS1921 je napisao/la:Pisat ga onda,gdje sam ja onda pročitao svak me ****AsharaK je napisao/la:
Sad nesto citam, ima ugovoe do 2018, kontaktirala ga Sloboda, ali upravo taj ugovor je problem.
Ostrim koplje, cuvaj se.super1 je napisao/la:koga god izaberu(samo nek nije Simo) imat ce moju podrsku.....sad vas trojica opalite paljbu po meni(prepoznat ce se)
Suti i sastavljaj saopstenje, ne mogu sam.ChWilla je napisao/la:ma biće...
Jel to opet?Plava Porodica je napisao/la:POMOĆNI SUDIJA AAAAAA![]()
UMRO KAD SAM VIDIOAsharaK je napisao/la:
Koliko je rezultat?FaraonTM je napisao/la:Sisaj Zvezdo!
0-0mirzza je napisao/la:Koliko je rezultat?FaraonTM je napisao/la:Sisaj Zvezdo!
Kada sam ja sta napisao za Husica, Pozdera itd?Jaozinho22 je napisao/la:Nesto ne kontam ovog @Neandertalca. Prvo piše kako nam trebaju igrači koji čine prevagu a ne neki Husici,Pozderi i ostali i kad @KrajPrice napise da smo kontaktirali upravo takvog igrača kao što je on tražio sad taj igrač ne valja i skup je za naše Uslove. Pa yebiga jarane dogovori se sam sa sobom.
O igračima i kadru ću kad dodje novi trener i iznese ko mu treba a ko ne.
SVETLANAAAAAA HODAJUĆI SEX.AsharaK je napisao/la:Jel to opet?Plava Porodica je napisao/la:POMOĆNI SUDIJA AAAAAA![]()