Kome je interes povratak u ovu ligu ?Hurmasica je napisao/la:Mislim da Štili svakako i nije interesantan povratak u našu ligu. Barem još godinu, dvije..
za stevu se znalo da je klasa,ali se nije znalo da momak nije klasični balkanac nego pravi sportista od glave do pete,odgovoran,skroman,pametan...vodeći se logikom drugih povratnika koji su grohnuli vani,većina nas je očekivala da će i steva biti sličan,ali on je skroz kontra jer momak napreduje umjesto da nazaduje,trudi se,na terenu je prava radilica,nije sebičan,igra za kolektiv,ne gubi lopte bezveze...igrač kakve treneri najviše vole,a bogami i navijači,samo neka ovako nastavi i bez problema će se opet prodati vani i izgraditi sebi uspješnu karijeru.ponosannavas je napisao/la:IMa i ta za Stevu, ali i Stevo je visok nivo. Ako nije i viši od Štile. Nije on džaba bio u ligi pet. Treba mu da se vrati i to smo i vidjeli ove sezone. KOd njega smo imali sreće da ga niko drugi nije upratio, a mogao je.ChWilla je napisao/la:štila sad realno može negdje dobiti 30-40 hiljada KM sigurno. ne vjerujem da manje ima i u APOELu. miroslav je prije nas završio u drugoj grčkoj, a ovo je 4x uzastopni prvak kipra koji je igrao i sad grupu LE i dvije godine prije toga. i to je zato što on nije trenutno nivo iznad bekrića, nego jedno 3-4 nivoa...
seha je napisao/la:Sta ovi protiv Siljka sad pricaju na mrezi whaaat ?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Repriza od sinocseha je napisao/la:Sta ovi protiv Siljka sad pricaju na mrezi whaaat ?
Sve to stoji ali hebe nas 7%seha je napisao/la:Ne kontam prica o neregularnosti lige ide i od jednom bum sto ima para ne valja otjero sve ljude iz kluba a Zeljo nikad jaci od rata na ovamo s kesom.
Ima lik ugovor do 2018teexbabilon je napisao/la:Mahir Karic slobodan igrac, valjalo bi ga dovest samo da protiv nas ne igra, svaki put izgleda ko Ibrahimovic licno.
Raskinuo je on, djidic i jos par igraca ugovoreAsharaK je napisao/la:Ima lik ugovor do 2018teexbabilon je napisao/la:Mahir Karic slobodan igrac, valjalo bi ga dovest samo da protiv nas ne igra, svaki put izgleda ko Ibrahimovic licno.
Sad nesto citam, ima ugovoe do 2018, kontaktirala ga Sloboda, ali upravo taj ugovor je problem.LARS1921 je napisao/la:Raskinuo je on, djidic i jos par igraca ugovoreAsharaK je napisao/la:Ima lik ugovor do 2018teexbabilon je napisao/la:Mahir Karic slobodan igrac, valjalo bi ga dovest samo da protiv nas ne igra, svaki put izgleda ko Ibrahimovic licno.
Bas sam mu krenuo odgovoriti ovo sto si ti napisao, drago mi je sto necu morati trositi rijeci. Dosta je sutnje, dosta smo trpili parazite, koji su se okoristili o klub, te njihovo medijsko blacanje. Maliciozni stvorovi su krenuli svim sredstvima, a mi im sutnjom dopustamo da se jos vise aktiviraju. Nisam problem ja, problem su oni koji ce na osnovu ovoga kreirati misljenje a takvih je dosta. Zasto? Iz jednostavnog razloga sto ovi nasi ovo neozbiljno shvataju i uopce se ne trude pojasniti sta sve stoji iza ovoga. Biti neupucen u nesto je veliki problem, a ko ce ih uputiti ako necemo mi?Hadzijalagic je napisao/la:Za 70% gledalaca one emisije sinosnji prilog nije amaterski vec je primjer priloga na koji su ih navikli nepismeni i samoprozvani novinari.. Konzumenti onakvih emisija nisu navikli na kvalitetno istrazivacko novinarstvo, tako da im je onaj amaterizam sasvim uobicajen.. Ako budemo sutili i ne iskoristimo sav taj amaterizam ucinicemo sebi medvjedju uslugu.. Poored toga i mnogi navijaci koji nisu upuceni kako treba zasluzuju objasnjenje i pravu sliku..FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
Sad nam je puno bitniji tema izbor novog šefa struke...
Pisat ga onda,gdje sam ja onda pročitao svak me ****AsharaK je napisao/la:
Sad nesto citam, ima ugovoe do 2018, kontaktirala ga Sloboda, ali upravo taj ugovor je problem.
Ima na zvanicnoj obavjestenje a kako smo navikli od ove uprave da oni malo pricaju a vise rade...grade nam stadion, imamo stabilan klub itd itdAjzea je napisao/la:Bas sam mu krenuo odgovoriti ovo sto si ti napisao, drago mi je sto necu morati trositi rijeci. Dosta je sutnje, dosta smo trpili parazite, koji su se okoristili o klub, te njihovo medijsko blacanje. Maliciozni stvorovi su krenuli svim sredstvima, a mi im presutimo na sve. Nisam problem ja, problem su oni koji ce na osnovu ovoga kreirati misljenje a takvih je dosta. Zasto? Iz jednostavnog razloga sto ovi nasi ovo neozbiljno shvataju i uopce se ne trude pojasniti sta sve stoji iza ovoga. Biti neupucen u nesto je veliki problem, a ko ce ih uputiti ako necemo mi?Hadzijalagic je napisao/la:Za 70% gledalaca one emisije sinosnji prilog nije amaterski vec je primjer priloga na koji su ih navikli nepismeni i samoprozvani novinari.. Konzumenti onakvih emisija nisu navikli na kvalitetno istrazivacko novinarstvo, tako da im je onaj amaterizam sasvim uobicajen.. Ako budemo sutili i ne iskoristimo sav taj amaterizam ucinicemo sebi medvjedju uslugu.. Poored toga i mnogi navijaci koji nisu upuceni kako treba zasluzuju objasnjenje i pravu sliku..FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
Sad nam je puno bitniji tema izbor novog šefa struke...
bilo bi lijepoboju dao si nebu... je napisao/la:Meni dosta Evropa i zavrsena prva faza istoka do narednog ljeta.