Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2017 2:23 pm

lendric zabija dva gola u prvom poluvremenu :D
100/94/37/34 - i to je to!

kremenko

sri mar 08, 2017 2:24 pm

Prvo moramo shvatiti da nas klub ne moze postavljati uslove bilo kome,osim na svom stadionu.
Sa pravima za prijenos mozemo pregovarati samo sa Grbavice. Dakle,u slucaju i da klub sve obezbjedi za stream i ode ekipa da radi sa stadiona npr u Travniku,bubam,ako domacin ne dozvoljava,zaboravi na to,prijenos nece ici.
Sad zamislite situaciju npr u Doboju kod Kaknja,Zeljo gostuje kod Mladosti i ode ekipa da nam radi stream prijenos utakmice. Tamo i ekipa koja radi prijenos za MojaTV. Zasto bi MojaTV dala bilo kome dozvolu,pa platili su ljudi a sad bi neko djaba to da radi. Ne moze.
Jel dobijamo malo,to neka u klubu odluce. Ako nam ne odgovara,neka raskinu imaju moju podrsku. Ali ponavljam,ne mozemo mi postavljati uslove na tudjim stadionima,samo na svom.

Zeljo dobija pare od telekoma za kotizaciju,placena su sluzbena lica i plus dobija pare svaki put kad Arena radi prijenos sa Grbavice. Arena placa,nikakav telekom.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

salle86
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:28 pm

BlwD je napisao/la:
sri mar 08, 2017 1:24 pm
salle86 je napisao/la:
sri mar 08, 2017 1:03 pm
BlwD je napisao/la:
sri mar 08, 2017 12:39 pm

Pa i imaju za ligu, a kup moze bilo ko ako ne grijesim?

Međutim, Zrnjski i Siroki prenose i ligu bez ikakvih opomena i sankcija...
priča kako nama neko brani a njih ne dira je po meni glupa
ne kažem da ne postoji i ta opcija, ali je nekako priča za malu djecu (sličnu onome da smo kupili depiliranog za 400 pa ga odma prodali za 800)
mislim da se neko treba pozabaviti ozbiljno tim pitanjem jer ipak te utakmice (ne sad svaku već ovako ove rijetke kojih mislim mda nije više od 5 u čitavoj sezoni) gledaju isključivo ili u velikom broju oni koji su tu uvijek uz klub...i financijski i fizički
jeste, slazem se, zvuci glupo. Ali tako je. Koliko se puta nama desilo da nam ukinu stream, pa i konama su yt kanal prijavili i ukinuli jer su radili isto ono sto rade Siroki i Zrinjski...
Mislim, nemam ja problem s tim. Ljudi imaju prava da rade sta hoce i to je posteno. Ali bi bilo postenije da je prema svima isto, a ne samo na osnovu pregleda...

Sad ja ne znam kako to ide oko potpsivanja ugovora o tv pravima, ali zamisli imas sljedecu situaciju,
sljedece godine opet zele otkupiti ugovor, i opet nude nesto malo (ovo zakljucujem iz onog clanka sa zvanicne).
Nama i konama to ne odgovara ali ostali klubovi nemaju problema s tim jer su do sad bili bas povlasteni. I sta dalje? Kako?
čekaj malo
ukine se yt jer larson "nelegalo" arenu prenosi
to nije isto kao da klub prenosi preko svog sajta
nemojmo mješati kruške i jabuke
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:30 pm

MATORI je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:06 pm
cikazubo je napisao/la:
sri mar 08, 2017 1:51 pm
incident je napisao/la:
sri mar 08, 2017 1:46 pm
Kisa pada ne staje,hladno,cak razmisljam da ostanem kuci i glrdam Partizan -Metalac na Areni.
PS:Mogli su u Etno Selo na vjestaku da odigraju,jel za kup ne vrijedi broj sjedecih mjesta.
Ma pravac stadion kakav Partizan, nije mi jasno kako ovaj Radnik nema veću podršku s obzirom da Bijeljina ima 150.000 stanovnika, Krstajić vam pravi ozbiljan i stabilan klub, uzeli trofej, sad u ligi za prvaka skoro sigurni, iz kupa doduše ispali u 1/4finalu :D a na stadionu u prosjeku 300 ljudi :roll:
Inače je u RS-u "in" navijati za "Zvezdu" ili "Partizan".
Po koju cijenu?
Pa eto da DOMAĆU utakmici najboljeg kluba iz RS-a na stadionu gleda 300 gledalaca.
Onih koji navijaju naravno mnogo manje.
:kafa:
Stvarno ne razumijem takvo razmišljanje, u cijelom entitetu jedan klub ima navijače mislim na Borac naravno, razumijem da Krupa, Modriča, Obarska i slični klubovi nisu imali podršku s obzirom da su to mali gradovi i klubovi bez historije i tradicije, ali mi je totalno nelogično da npr u Doboju kod Kaknja ili Širokom Brijegu postoji mnogo veća baza navijača koja voli lokalni klub nego u Bijeljini, Prijedoru, Trebinju, Zvorniku, naravno ne mislim na trenutno stanje već periode kada su svi ti klubovi bilježili solidne rezultate, a rezultati Radnika u zadnje dvije sezone su fantstični ali opet nigdje nikog na stadionu, vidim i na presicama uvijek potenciraju svi iz kluba da se nadaju da će doći i ta podrška, a s druge strane gledaš npr Bg derbi s obje strane na ogradama transparenti s natpisima gradova iz RS-a, ili Borac-Zvezda igraju u BL prijateljsku više ljudi navija za Zvezdu nego za Borac na stadionu, totalna glupost, kao da centraliziraš komplet FBiH samo na Želju i Sarajevo, sreća pa nije tako pa imamo i interesantne utakmice u PL i dosta rivalstava što i jeste čar fudbala.

Slavko bez rizika što se tiče sastava, teško će biti ove sedmice na ovim kaljužama s obzirom da iscrpe duplo više igrače, prepostavljam da će rotacije u sastavu biti protiv Metalnih za vikend, i zna li neko hoćel biti na bh radiju live komentari ?
Kerla glavom u 90+ za 0-1 !

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Model1964 je napisao/la:Jel racunamo i Avdiju :D kada govorimo o našim u repci?
Neznam da imamo boljeg desnog beka

salle86
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:32 pm

Grbavica je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:04 pm
Ma buraz ja znam šta sam vidio na utakmici i nikakva statistika to ne može promjeniti.
baš tako
kerla na terenu izgledao ko riba na suhom
kako je tako je, nećemo sad nazor od njega praviti maldinija kad ovaj meč nije bio na tom nivou
ne kažem da ne može, ali protiv mladosti baš se vidjelo kako ispada
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:33 pm

kremenko je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:24 pm
Prvo moramo shvatiti da nas klub ne moze postavljati uslove bilo kome,osim na svom stadionu.
Sa pravima za prijenos mozemo pregovarati samo sa Grbavice. Dakle,u slucaju i da klub sve obezbjedi za stream i ode ekipa da radi sa stadiona npr u Travniku,bubam,ako domacin ne dozvoljava,zaboravi na to,prijenos nece ici.
Sad zamislite situaciju npr u Doboju kod Kaknja,Zeljo gostuje kod Mladosti i ode ekipa da nam radi stream prijenos utakmice. Tamo i ekipa koja radi prijenos za MojaTV. Zasto bi MojaTV dala bilo kome dozvolu,pa platili su ljudi a sad bi neko djaba to da radi. Ne moze.
Jel dobijamo malo,to neka u klubu odluce. Ako nam ne odgovara,neka raskinu imaju moju podrsku. Ali ponavljam,ne mozemo mi postavljati uslove na tudjim stadionima,samo na svom.

Zeljo dobija pare od telekoma za kotizaciju,placena su sluzbena lica i plus dobija pare svaki put kad Arena radi prijenos sa Grbavice. Arena placa,nikakav telekom.
ja sam govorio isključivo o utakmicama gdje uopšte nema prenosa, kao ova danas
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:35 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:23 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:08 pm
Ja te pitam sta si vidio..
Ustvari i ne moramo raspravljati o tome. Ali da je Bogi bolji od njeg to se ne mogu sloziti.
Bogi je imao kriticnije greske, koje su nas mogle kostati.
@cikaz.. bravo, to je zato sto Zeba mora igrati riskantnije pasove, prodje prodje, ako prodje gol sansa je..
I meni vala bi čudno kad sam došao kući i pročitao da je Kerla jedan od gorih,odigrao sasvim dobro,svaki korner on je tu,preko njega i gol pao,razgrtao njihove igrače dobar u odbrani osim u onoj situaciji kad je umalo dao autogol :lol:
Što se tiče sastava,nadam se da Slavko zna šta radi i da nećemo izgorit u želji do aprila već.
Mogla se jedna promjena uraditi u sredini, npr. Tuce, al Slavko zna. Mozda hoce da na prekide uzmemo ovo.
Daj Boze da ovu tekmu dobro odradimo, da se neko moze odmoriti u revansu ili sad protiv Metalegea.
Pregorit cemo ko pitari s 14 igraca u rotaciji :D

Elegant
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:37 pm

Danas i za vikend katastrofalni tereni, ne znam na Grbavici kakvo je stanje. :(

Postici gol za miran revans.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

Evo me ko u čekaonici na porođajnom
イビチャ・オシム

kremenko

sri mar 08, 2017 2:38 pm

cikazubo je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
sri mar 08, 2017 2:06 pm
cikazubo je napisao/la:
sri mar 08, 2017 1:51 pm

Ma pravac stadion kakav Partizan, nije mi jasno kako ovaj Radnik nema veću podršku s obzirom da Bijeljina ima 150.000 stanovnika, Krstajić vam pravi ozbiljan i stabilan klub, uzeli trofej, sad u ligi za prvaka skoro sigurni, iz kupa doduše ispali u 1/4finalu :D a na stadionu u prosjeku 300 ljudi :roll:
Inače je u RS-u "in" navijati za "Zvezdu" ili "Partizan".
Po koju cijenu?
Pa eto da DOMAĆU utakmici najboljeg kluba iz RS-a na stadionu gleda 300 gledalaca.
Onih koji navijaju naravno mnogo manje.
:kafa:
Stvarno ne razumijem takvo razmišljanje, u cijelom entitetu jedan klub ima navijače mislim na Borac naravno, razumijem da Krupa, Modriča, Obarska i slični klubovi nisu imali podršku s obzirom da su to mali gradovi i klubovi bez historije i tradicije, ali mi je totalno nelogično da npr u Doboju kod Kaknja ili Širokom Brijegu postoji mnogo veća baza navijača koja voli lokalni klub nego u Bijeljini, Prijedoru, Trebinju, Zvorniku, naravno ne mislim na trenutno stanje već periode kada su svi ti klubovi bilježili solidne rezultate, a rezultati Radnika u zadnje dvije sezone su fantstični ali opet nigdje nikog na stadionu, vidim i na presicama uvijek potenciraju svi iz kluba da se nadaju da će doći i ta podrška, a s druge strane gledaš npr Bg derbi s obje strane na ogradama transparenti s natpisima gradova iz RS-a, ili Borac-Zvezda igraju u BL prijateljsku više ljudi navija za Zvezdu nego za Borac na stadionu, totalna glupost, kao da centraliziraš komplet FBiH samo na Želju i Sarajevo, sreća pa nije tako pa imamo i interesantne utakmice u PL i dosta rivalstava što i jeste čar fudbala.

Slavko bez rizika što se tiče sastava, teško će biti ove sedmice na ovim kaljužama s obzirom da iscrpe duplo više igrače, prepostavljam da će rotacije u sastavu biti protiv Metalnih za vikend, i zna li neko hoćel biti na bh radiju live komentari ?
Kerla glavom u 90+ za 0-1 !
Posto sam imao neke familije prije rata u BN,evo objasnjenja. Za Radnik su navijali domaci muslimani. Srbi su uvijek navijali za CZ ili Partizan,Radnik je bio sporedna stvar kod njih. Kako je broj muslimana tamo na nivou statisticke greske,ima dosta Srba koji su se doselili poslije rata i nemaju nikakve veze sa Radnikom,odatle i tolika posjeta. Nesto slicno,mada u manjem obimu se desilo Borcu iz BL.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

teteac8684
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:38 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:40 pm

JURIS ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

JURIS ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Model1964

Izlija je napisao/la:
Evo me ko u čekaonici na porođajnom
Ja u kancelariji imam kauc :D . OdoK malo zakunjat :ganja:
Kad se probudim bice več pri kraju i 0:0 :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ISB87
Kontakt:

Bezveze sto nema prenosa, mislim nije ni prvi ni posljednji put ali eto.Bas me zanima da li neko zna koliko je Radnik trazio para? Vjerovatno su to ogromne pare za ovaj portal, ali za klub sumnjam.Navijaci su dali miliona i milione za ovaj klub, tako da klubu ne bi trebalo biti puno da obezbjedi prenos utaimice na koju slabo ko ide iz Sa.To je moje razmisljanje.
I da, treba obezbjediti stream svake domace utakmice.Imamo veliku bazu navijaca i van Sa koji su uvijek uz klub ali ne mogu svaku utakmicu da prisustvuju a prenosi preko arene i mojetv su uvreda za klub.Slika, komentator, stekanja...Nije nemoguce da de to uradi kuci, a nije ni prevelik trosak uz mozda cak dodatnu zaradu od sponzora.

Ajmo 0:2 (Lendric x2), za miran revans.
DOK IMAS MENE NISI SAM :baklja:
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:42 pm

Musa kad je vidio teren u Bijeljini odmah se sjetio rodnog sela u Nigeriji, "e braco moja kako bi moja mati ovdje krompir zasjala" - suza mu krenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodrigo87
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:44 pm

0:1 (Zakaric) za nesto mirniji revans

salle86
Kontakt:

sri mar 08, 2017 2:44 pm

ma pustiti link istoka, smanjiti do kraja i odvrnuti BH radio
to je to

e tugo...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

sri mar 08, 2017 2:47 pm

Mene ovi linkovi jebu od kako sam preselio vamo, i siluju me i dalje i dalje. Osjedio sam vise od njih pa dokle vise majku vam vasu dokle. Zurim s posla za malo zaginuo nisam i sad buljim u zid i tako iz godine u godinu ja trpim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri mar 08, 2017 2:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava