čekaj maloBlwD je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:24 pmjeste, slazem se, zvuci glupo. Ali tako je. Koliko se puta nama desilo da nam ukinu stream, pa i konama su yt kanal prijavili i ukinuli jer su radili isto ono sto rade Siroki i Zrinjski...salle86 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:03 pmpriča kako nama neko brani a njih ne dira je po meni glupa
ne kažem da ne postoji i ta opcija, ali je nekako priča za malu djecu (sličnu onome da smo kupili depiliranog za 400 pa ga odma prodali za 800)
mislim da se neko treba pozabaviti ozbiljno tim pitanjem jer ipak te utakmice (ne sad svaku već ovako ove rijetke kojih mislim mda nije više od 5 u čitavoj sezoni) gledaju isključivo ili u velikom broju oni koji su tu uvijek uz klub...i financijski i fizički
Mislim, nemam ja problem s tim. Ljudi imaju prava da rade sta hoce i to je posteno. Ali bi bilo postenije da je prema svima isto, a ne samo na osnovu pregleda...
Sad ja ne znam kako to ide oko potpsivanja ugovora o tv pravima, ali zamisli imas sljedecu situaciju,
sljedece godine opet zele otkupiti ugovor, i opet nude nesto malo (ovo zakljucujem iz onog clanka sa zvanicne).
Nama i konama to ne odgovara ali ostali klubovi nemaju problema s tim jer su do sad bili bas povlasteni. I sta dalje? Kako?
Stvarno ne razumijem takvo razmišljanje, u cijelom entitetu jedan klub ima navijače mislim na Borac naravno, razumijem da Krupa, Modriča, Obarska i slični klubovi nisu imali podršku s obzirom da su to mali gradovi i klubovi bez historije i tradicije, ali mi je totalno nelogično da npr u Doboju kod Kaknja ili Širokom Brijegu postoji mnogo veća baza navijača koja voli lokalni klub nego u Bijeljini, Prijedoru, Trebinju, Zvorniku, naravno ne mislim na trenutno stanje već periode kada su svi ti klubovi bilježili solidne rezultate, a rezultati Radnika u zadnje dvije sezone su fantstični ali opet nigdje nikog na stadionu, vidim i na presicama uvijek potenciraju svi iz kluba da se nadaju da će doći i ta podrška, a s druge strane gledaš npr Bg derbi s obje strane na ogradama transparenti s natpisima gradova iz RS-a, ili Borac-Zvezda igraju u BL prijateljsku više ljudi navija za Zvezdu nego za Borac na stadionu, totalna glupost, kao da centraliziraš komplet FBiH samo na Želju i Sarajevo, sreća pa nije tako pa imamo i interesantne utakmice u PL i dosta rivalstava što i jeste čar fudbala.MATORI je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:06 pmInače je u RS-u "in" navijati za "Zvezdu" ili "Partizan".cikazubo je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:51 pmMa pravac stadion kakav Partizan, nije mi jasno kako ovaj Radnik nema veću podršku s obzirom da Bijeljina ima 150.000 stanovnika, Krstajić vam pravi ozbiljan i stabilan klub, uzeli trofej, sad u ligi za prvaka skoro sigurni, iz kupa doduše ispali u 1/4finalua na stadionu u prosjeku 300 ljudi
![]()
Po koju cijenu?
Pa eto da DOMAĆU utakmici najboljeg kluba iz RS-a na stadionu gleda 300 gledalaca.
Onih koji navijaju naravno mnogo manje.
![]()
Neznam da imamo boljeg desnog bekaModel1964 je napisao/la:Jel racunamo i Avdijukada govorimo o našim u repci?
baš tako
ja sam govorio isključivo o utakmicama gdje uopšte nema prenosa, kao ova danaskremenko je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:24 pmPrvo moramo shvatiti da nas klub ne moze postavljati uslove bilo kome,osim na svom stadionu.
Sa pravima za prijenos mozemo pregovarati samo sa Grbavice. Dakle,u slucaju i da klub sve obezbjedi za stream i ode ekipa da radi sa stadiona npr u Travniku,bubam,ako domacin ne dozvoljava,zaboravi na to,prijenos nece ici.
Sad zamislite situaciju npr u Doboju kod Kaknja,Zeljo gostuje kod Mladosti i ode ekipa da nam radi stream prijenos utakmice. Tamo i ekipa koja radi prijenos za MojaTV. Zasto bi MojaTV dala bilo kome dozvolu,pa platili su ljudi a sad bi neko djaba to da radi. Ne moze.
Jel dobijamo malo,to neka u klubu odluce. Ako nam ne odgovara,neka raskinu imaju moju podrsku. Ali ponavljam,ne mozemo mi postavljati uslove na tudjim stadionima,samo na svom.
Zeljo dobija pare od telekoma za kotizaciju,placena su sluzbena lica i plus dobija pare svaki put kad Arena radi prijenos sa Grbavice. Arena placa,nikakav telekom.
Mogla se jedna promjena uraditi u sredini, npr. Tuce, al Slavko zna. Mozda hoce da na prekide uzmemo ovo.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:23 pmI meni vala bi čudno kad sam došao kući i pročitao da je Kerla jedan od gorih,odigrao sasvim dobro,svaki korner on je tu,preko njega i gol pao,razgrtao njihove igrače dobar u odbrani osim u onoj situaciji kad je umalo dao autogolLeon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:08 pmJa te pitam sta si vidio..
Ustvari i ne moramo raspravljati o tome. Ali da je Bogi bolji od njeg to se ne mogu sloziti.
Bogi je imao kriticnije greske, koje su nas mogle kostati.
@cikaz.. bravo, to je zato sto Zeba mora igrati riskantnije pasove, prodje prodje, ako prodje gol sansa je..
Što se tiče sastava,nadam se da Slavko zna šta radi i da nećemo izgorit u želji do aprila već.
Posto sam imao neke familije prije rata u BN,evo objasnjenja. Za Radnik su navijali domaci muslimani. Srbi su uvijek navijali za CZ ili Partizan,Radnik je bio sporedna stvar kod njih. Kako je broj muslimana tamo na nivou statisticke greske,ima dosta Srba koji su se doselili poslije rata i nemaju nikakve veze sa Radnikom,odatle i tolika posjeta. Nesto slicno,mada u manjem obimu se desilo Borcu iz BL.cikazubo je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:30 pmStvarno ne razumijem takvo razmišljanje, u cijelom entitetu jedan klub ima navijače mislim na Borac naravno, razumijem da Krupa, Modriča, Obarska i slični klubovi nisu imali podršku s obzirom da su to mali gradovi i klubovi bez historije i tradicije, ali mi je totalno nelogično da npr u Doboju kod Kaknja ili Širokom Brijegu postoji mnogo veća baza navijača koja voli lokalni klub nego u Bijeljini, Prijedoru, Trebinju, Zvorniku, naravno ne mislim na trenutno stanje već periode kada su svi ti klubovi bilježili solidne rezultate, a rezultati Radnika u zadnje dvije sezone su fantstični ali opet nigdje nikog na stadionu, vidim i na presicama uvijek potenciraju svi iz kluba da se nadaju da će doći i ta podrška, a s druge strane gledaš npr Bg derbi s obje strane na ogradama transparenti s natpisima gradova iz RS-a, ili Borac-Zvezda igraju u BL prijateljsku više ljudi navija za Zvezdu nego za Borac na stadionu, totalna glupost, kao da centraliziraš komplet FBiH samo na Želju i Sarajevo, sreća pa nije tako pa imamo i interesantne utakmice u PL i dosta rivalstava što i jeste čar fudbala.MATORI je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 2:06 pmInače je u RS-u "in" navijati za "Zvezdu" ili "Partizan".cikazubo je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:51 pm
Ma pravac stadion kakav Partizan, nije mi jasno kako ovaj Radnik nema veću podršku s obzirom da Bijeljina ima 150.000 stanovnika, Krstajić vam pravi ozbiljan i stabilan klub, uzeli trofej, sad u ligi za prvaka skoro sigurni, iz kupa doduše ispali u 1/4finalua na stadionu u prosjeku 300 ljudi
![]()
Po koju cijenu?
Pa eto da DOMAĆU utakmici najboljeg kluba iz RS-a na stadionu gleda 300 gledalaca.
Onih koji navijaju naravno mnogo manje.
![]()
Slavko bez rizika što se tiče sastava, teško će biti ove sedmice na ovim kaljužama s obzirom da iscrpe duplo više igrače, prepostavljam da će rotacije u sastavu biti protiv Metalnih za vikend, i zna li neko hoćel biti na bh radiju live komentari ?
Kerla glavom u 90+ za 0-1 !
Ja u kancelariji imam kauc