Pa rto nek ti dovedu Livaju pa ces biti sretanNeandertalac je napisao/la:Odakle pare jarane? Ko ce to ba sve placat?KrajPrice je napisao/la:Znam da su kontaktirali Stilica, vidjet cemo:)
Mislim da je slobodan igrac.
Ne treba nam novi Bekric 8 milja ugovor dugogodisnji i sada lupaj glavom od zid sta sa njim.
Nikako mi se ne svidja ova politika da se za te stvari pitaju ljudi koji o tome pojma nemaju. Blage veze nemaju.
Pa nije top eleven hbte...
160 milja mjesecno i natovari jos...
Ma on ne igra ispod 150-200 milja eura godisnje tako da na to treba zaboraviti... Cak mislim da ima i dosta vise i od ove sumeLeon_Professional je napisao/la:Stila ima ugovor jos 2 godine, ali je nezadovoljan, trazi ga i onaj Izraelski klub ali i njima je problem sto je jos vezan ugovorom. Jedina opcija bi bila ako raskine ugovor, eh sad da li mozemo mu dati platu, to ne znam, ali ako ikako moze doci treba ga zaganjati, jer sa Stilom ide![]()
Ja kada sam pricao jos na onom tamo forumu u vezi tih dolazaka, Livaja, Diata, Mladenovica, Kokota cica mica, bio sam popljuvan od 90% vas, napadan, proglasavan neprijateljem kluba, ubjedjivan da pojma nemam i da treba dati sansu svakome da se dokaze. A retrospektivno, bio u pravu. Jel tako?delinjo je napisao/la:Pa rto nek ti dovedu Livaju pa ces biti sretanNeandertalac je napisao/la:Odakle pare jarane? Ko ce to ba sve placat?KrajPrice je napisao/la:Znam da su kontaktirali Stilica, vidjet cemo:)
Ne treba nam novi Bekric 8 milja ugovor dugogodisnji i sada lupaj glavom od zid sta sa njim.
Nikako mi se ne svidja ova politika da se za te stvari pitaju ljudi koji o tome pojma nemaju. Blage veze nemaju.
Ja sam ubjedjen da ljudi u upravi znaju racunat i predvidjet ima li se para za te igrace. Cuj sad se bunimo sto dovodimo dobre igrace, nismo normalni.Neandertalac je napisao/la:Odakle pare jarane? Ko ce to ba sve placat?KrajPrice je napisao/la:Znam da su kontaktirali Stilica, vidjet cemo:)
LARS1921 je napisao/la:Neandertalac nisi ti dobar al nikako
Kakav Stilic, valja 7% Misketu vracatChWilla je napisao/la:štila sad realno može negdje dobiti 30-40 hiljada KM sigurno. ne vjerujem da manje ima i u APOELu. miroslav je prije nas završio u drugoj grčkoj, a ovo je 4x uzastopni prvak kipra koji je igrao i sad grupu LE i dvije godine prije toga. i to je zato što on nije trenutno nivo iznad bekrića, nego jedno 3-4 nivoa...