Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 2:14 pm

ljudi dragi znate koliko platu štila može negdje dobiti...šta vam je.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:15 pm

Ja bi volio da se nekad i Cica Mulaosmanovic prikljuci prvom timu,moze sigurno mnogo da nauci..Al prvo treba fino provjeriti jel i on kompleksas kao Edis,mada mi ne izgleda tako !! Ne svidja se ni meni sto Bekric ima 8 milja platu,mogli smo za te pare naci dobrog mladog igraca,al najlakse je sada srati..Bekrica u ovoj ligi niko ne bi odbio ,pa tako ni mi !! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:16 pm

može bekrić i dalje jako mnogo, sa pravim kondicionim i glavnim koji mu neće biti ahbab nego trener...

delinjo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:16 pm

Neandertalac je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Znam da su kontaktirali Stilica, vidjet cemo:)
Mislim da je slobodan igrac.
Odakle pare jarane? Ko ce to ba sve placat?
Ne treba nam novi Bekric 8 milja ugovor dugogodisnji i sada lupaj glavom od zid sta sa njim.
Nikako mi se ne svidja ova politika da se za te stvari pitaju ljudi koji o tome pojma nemaju. Blage veze nemaju.
Pa nije top eleven hbte...
160 milja mjesecno i natovari jos...
Pa rto nek ti dovedu Livaju pa ces biti sretan :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

teteac8684
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:18 pm

Daj Edisa da počistimo sve :rofl: :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:19 pm

Naletih sad na video ovog našeg potencijalnog trenera iz igračkih dana, jest ih po ćevape slao.. :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=3mpeoKCcU74[/video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 2:20 pm

Leon_Professional je napisao/la:Stila ima ugovor jos 2 godine, ali je nezadovoljan, trazi ga i onaj Izraelski klub ali i njima je problem sto je jos vezan ugovorom. Jedina opcija bi bila ako raskine ugovor, eh sad da li mozemo mu dati platu, to ne znam, ali ako ikako moze doci treba ga zaganjati, jer sa Stilom ide :karanje: :karanje:
Ma on ne igra ispod 150-200 milja eura godisnje tako da na to treba zaboraviti... Cak mislim da ima i dosta vise i od ove sume

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:20 pm

e to je pravi lik da izvuče maksimum iz bekrića :rofl:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:21 pm

Smajica sam nesto pravo zagotivio, ne znam zasto, i bit ce mi malo krivo ako on ne bude izabran. Ali ko god da bude novi sef, ima potpunu podrsku od mene :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Neandertalac

sri maj 25, 2016 2:22 pm

delinjo je napisao/la:
Ne treba nam novi Bekric 8 milja ugovor dugogodisnji i sada lupaj glavom od zid sta sa njim.
Nikako mi se ne svidja ova politika da se za te stvari pitaju ljudi koji o tome pojma nemaju. Blage veze nemaju.
Pa rto nek ti dovedu Livaju pa ces biti sretan :)
Ja kada sam pricao jos na onom tamo forumu u vezi tih dolazaka, Livaja, Diata, Mladenovica, Kokota cica mica, bio sam popljuvan od 90% vas, napadan, proglasavan neprijateljem kluba, ubjedjivan da pojma nemam i da treba dati sansu svakome da se dokaze. A retrospektivno, bio u pravu. Jel tako?

Isto tako i ovo sada. Koji je pravac kluba trenutni? Pare koje se ulazu u igracki kadar nisu male, gdje su rezultati i koji su ciljevi?

Mi nemamo trenera uopste a vec su mu tri igraca dovedena. Care niko ozbiljan se ne bi upustio u takvu avanturu.
Željeznicar za život cijeli!

godrina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:23 pm

Ja sam ubjedjen da ljudi u upravi znaju racunat i predvidjet ima li se para za te igrace. Cuj sad se bunimo sto dovodimo dobre igrace, nismo normalni.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:24 pm

Neandertalac nisi ti dobar al nikako

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:24 pm

Ja koliko znam ta 3 igrača su dovedena dok je Edis trener bio, tako da ta priča nema smisla.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

sri maj 25, 2016 2:26 pm

LARS1921 je napisao/la:Neandertalac nisi ti dobar al nikako
:rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:27 pm

Što je to nerealno da Štila dođe sviju vam. Pa Steva je imao bolju karijereu od njega pa dođe. Sa Štilom bi to bio jedan nivo više sigurno.
On je nivo iznad BEkrije garant ali gomilanje je to osim ako ćemo prodati Dadu npr. SAd se tek vidi greška sa Bekrijom i potpisom a tri i po godine. PO onom što sam ja vidio kod Bekrije nije do taktike nego do kvaliteta lige koji se povećao i koji on ne može praiti. Živi bili pa vidjeli. Nadam se da griješim i da će sa adekvatnim pripremama to biti bolje tj kad mu ne bude haver trener.
Ne može se sa Štilom pogriješiti ko god da je trener. TO je nivo iznad ove lige. Bekrija je bio među boljima u ovoj ligi ali nikad nivo iznad. Nivo iznad su trenutno kod nas Lendra, Stevo, Zaha i par mladića koji će za koju godinu biti taj nivo tipa Memije.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u sri maj 25, 2016 2:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:28 pm

Lahko bi bilo dovesti i platiti da se kako može osloboditi plaća par igrača, ali i da dobiju papire valja im isplatiti iznos ugovora.

Elegant
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:29 pm

Imenovanje trenera ce biti tokom prve sedmice juna kako stvari stoje. Kad se izabere trener, malo kasnije strucni stab, odmah na posao oko odlaska i dolaska igraca pa onda pirpreme.

Sjednica skupstine je 18. juna. - sta tu mozemo ocekivati ?

Ne treba ocekivati nista posebno pi pitanju pojacanja, odlazaka ce biti cisto da se nesto zaradi i ustedi. Samo da se pirpreme odrade sto bolje, fizicka pripremljenost je kljucna za ligu 12. pogtovo ako odemo u prvih šest ekipa.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri maj 25, 2016 2:31 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:30 pm

štila sad realno može negdje dobiti 30-40 hiljada KM sigurno. ne vjerujem da manje ima i u APOELu. miroslav je prije nas završio u drugoj grčkoj, a ovo je 4x uzastopni prvak kipra koji je igrao i sad grupu LE i dvije godine prije toga. i to je zato što on nije trenutno nivo iznad bekrića, nego jedno 3-4 nivoa...

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:32 pm

Mislim da Štili svakako i nije interesantan povratak u našu ligu. Barem još godinu, dvije..

fk1921

sri maj 25, 2016 2:32 pm

ChWilla je napisao/la:štila sad realno može negdje dobiti 30-40 hiljada KM sigurno. ne vjerujem da manje ima i u APOELu. miroslav je prije nas završio u drugoj grčkoj, a ovo je 4x uzastopni prvak kipra koji je igrao i sad grupu LE i dvije godine prije toga. i to je zato što on nije trenutno nivo iznad bekrića, nego jedno 3-4 nivoa...
Kakav Stilic, valja 7% Misketu vracat :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava