Odoh kera učlanitiza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 10:45 amnova pripravnica.
ova uclanjuje nove clanove. akcija u toku.
Ma i Slavko se nervirao za vrijeme tekme kao i mi na tribinama, toliko je galamio da se moja najmlađa kćerka prepala bila, kad je Pekić počeo da bogara zavukla se pod moju duksericu, nije nas išlo nikako i to ti je to.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 11:22 amMozda smo fakat krili nesto od Radnika haha.. Lija je celo..
Jos bi dodao samo ovo zadnjih pet utakmica je u pitanju mi nismo primili gol. Igramo ligu kakvu igramo i sa ekipama kakvim igramo. Ali nekim stvarima se ne moze gledati u zube, a to su rezultati. Bez primljenog gola zadnjih pet utakmica postigli 9.MATORI je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 11:09 amSačekao sam da svi nešto kažu o utakmici pa onda...
Bio na jugozapadu umjesto na sjeveru - greškom bacajući kašike u koji red da stanem... dobro je neko rekao
da je organizacija ulaska na stadion (nula) bodova, ali kad se pusti istok biće i to bolje, valjda...
Složio bih se sa svima koji kažu da je igra bila tanka, jer i jeste.
Ostalo se NIŠTA nebih složio sa istima, odnosno složio bih se sa "ćelom" koji (parafraziram) neki dan reče:
"Kod nas je ili smo "Real" ili ispadamo - nema sredine"
Pa ljudi pobijedili smo pobogu.
Da se ne vraćam puuuno nazad, ali evo mnogo sam "Amarovih" utakmica vidio sa tankom igrom - a pobjedom.
Pa on je lansirao krilaticu: "REZULTA PIŠI IGRU BRIŠI"
PS
Vidim niko nije ni pretpostavio mogućnost da je možda ćelo "malo" tempirao formu za ligu za prvaka,
a ove utakmice prije toga - hebaji ga dobij navrat nanos...
Ukratko,
očekujem poboljšanje kvaliteta igre u nastavku a sa ovakvim ili sličnim pobjedama.
Ko god predviđa da ćemo u borbi za prvaka postizati više od jednog do dva gola po utakmici je sanjar.
A mi golove slabo primamo - i eto ti ćelnog recepta za vrhunski uspjeh.
Nadam se da me moj "insekt" ne vara.
![]()
I onda se ljudi zale,kao valjda smo trebali pregaziti Mladost koja je jedina dobila Slobodu u zadnjih pet kola,odnosno ubila nogama. Spustimo se ljudi na zemlju,nismo mi toliko jaci od Mladosti.pile87 je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 11:43 amJos bi dodao samo ovo zadnjih pet utakmica je u pitanju mi nismo primili gol. Igramo ligu kakvu igramo i sa ekipama kakvim igramo. Ali nekim stvarima se ne moze gledati u zube, a to su rezultati. Bez primljenog gola zadnjih pet utakmica postigli 9.MATORI je napisao/la: ↑pon mar 06, 2017 11:09 amSačekao sam da svi nešto kažu o utakmici pa onda...
Bio na jugozapadu umjesto na sjeveru - greškom bacajući kašike u koji red da stanem... dobro je neko rekao
da je organizacija ulaska na stadion (nula) bodova, ali kad se pusti istok biće i to bolje, valjda...
Složio bih se sa svima koji kažu da je igra bila tanka, jer i jeste.
Ostalo se NIŠTA nebih složio sa istima, odnosno složio bih se sa "ćelom" koji (parafraziram) neki dan reče:
"Kod nas je ili smo "Real" ili ispadamo - nema sredine"
Pa ljudi pobijedili smo pobogu.
Da se ne vraćam puuuno nazad, ali evo mnogo sam "Amarovih" utakmica vidio sa tankom igrom - a pobjedom.
Pa on je lansirao krilaticu: "REZULTA PIŠI IGRU BRIŠI"
PS
Vidim niko nije ni pretpostavio mogućnost da je možda ćelo "malo" tempirao formu za ligu za prvaka,
a ove utakmice prije toga - hebaji ga dobij navrat nanos...
Ukratko,
očekujem poboljšanje kvaliteta igre u nastavku a sa ovakvim ili sličnim pobjedama.
Ko god predviđa da ćemo u borbi za prvaka postizati više od jednog do dva gola po utakmici je sanjar.
A mi golove slabo primamo - i eto ti ćelnog recepta za vrhunski uspjeh.
Nadam se da me moj "insekt" ne vara.
![]()
![]()