Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MATORI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 12:26 pm

Što se tiče Edisa njegov intervju je u skladu sa onim šta je pričao poslije otkaza....
O tome sam jednom pisao ko im živaca da to potraži neka vidi.
Previše je to za njega komplikovano da shvati da puše u jedra violinama i ostalim guslarima...
Moj zaključak o njemu nakon svega je da lik nije NIMALO inteligentan a to je prvi uslov za kakvog takvog trenera...
Sve ostalo što je većina raje rekla o njemu potpisujem.
Priije 15-ak godina sam iz jedne naše privatne firme koja je propadala izmedju ostalog i zbog medijske hajke,
prešao u drugu privatnu (i danas vrlo uspješnu) firmu...
Kad sam poslije tog novog poslodavca pitao šta je prevagnulo pa sam primljen baš ja od prijavljernih
40-50 kandidata - odgovorili su mi:
"Izmedju ostalog i zato što nisi pljuvao već nahvalio prethodnog poslodavca,
iako mi svi znamo da stvari stoje sasvim suprotno tj da su lopovi samo takvi"...
Naravoučenie:
Ko Edisa u Bosni poslije onakvog pljuvanja bivšeg poslodavca zaposli kao trenera taj je totalno neuračunljiv.
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u sri maj 25, 2016 12:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:31 pm

Izlija je napisao/la:Mislim da je vrijeme da pokažemo zašto navijamo za Želju a ne za neke druge klubove, vrijeme je da pokažemo svoje jedinstvo kako na forumu tako i u stvarnom životu. Na sve sfere našeg druženja su u toku napadi i pokušaji sa svih nivoa da nas razjedine i razdvoje kako bi bili nemoćni u malim torovima da se borimo protiv sistema koji nas konstantno gura u provaliju. Počelo je to poslije reprezentativne pauze i na sve načine nas razvaljuju, sama činjenica da su nam stornirali 1000 stranica na ovom forumu preko organa mupa govori da radimo za dobrobit države i naroda u njoj jer to vladikama ne odgovara. Evo smo morali ukinuti skriveni dio foruma koji smo koristili za strimanje utakmica jer su se ubačeni elementi koristili raznim mućkama kako bi nam pokvarili veselje i usporili napredak. Ja vas molim da malo popustite priče oko načelnika, violine a pogotovo oko zamrznutih komentara na ovom forumu jer previše energije gubimo na nebitne faktore. Nije ovaj forum slučajno izabran nakon sranja na ss, mudri ljudi su ga izabrali i znaju zašto, ovim ljudima treba dati maksimalnu podršku jer se bore da nam vrate naše riječi a bore se protiv sistema koji im zadaje velike glavobolje. Njima je stavljen na teret naše mišljenje, oni plaćaju ceh našeg nezadovoljstva i sada nesmiju da izlaze sa svojim stavom jer borba za naše pravo još traje. Ovakvu podršku bi možda imali još samo na zvaničnoj stranici i treba ljudima dati vremena da se izbore sa sistemom koji je napravljen da uguši narod i njegovu volju. Nesmijemo im još mi podmetati nogu da se sapliću našim vrućim komentarima, ne sada a kada dođe vrijeme zajedno ćemo ustati i pjevati " Grbavicu ". Treba se skupiti i uplatiti još koju stolicu i umjesto da se sada o tome piše i da gledamo brojač uplata kako se vrti kao ringišpil mi gubimo vrijeme i energiju na branjenje od guslarskog odreda. Ova se akcija neće ponoviti i mi navijači moramo stati uz klub kada gori i nebo i zemlja oko nas.
Bravo Izlija!

Neki naši nisu prepoznali ideju, ali su je prepoznali ljudi u Barceloni :zeljeznicar1:
http://www.ara.cat/esports/flama-eterna ... mpaign=ara" target="_blank
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sri maj 25, 2016 12:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:31 pm

Kad igraju ova djeca opet na ovom turniru i protiv koga..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:32 pm

Okolele je napisao/la:Kad igraju ova djeca opet na ovom turniru i protiv koga..?
Protiv Zvezde danas, 16:30 ja msm, SK1, nek im je bog na pomoci :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:33 pm

Okolele je napisao/la:Kad igraju ova djeca opet na ovom turniru i protiv koga..?
Danas protiv Zvezde u 15 : 30.SK1

zubanovic89
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:34 pm

Ja sam danas uplatio 5 stolica, idem na put sutra ne znam od kojih para cu gorivo sipat :ganja: Malo sam prohodao po zapadu mogu vam reci da izgleda extra, prave se ploce na stepenicama, postaljeni su prozori i vrata, fasada se uradila, WC kod ulaza u kancelarije novi se napravio, unutra u studiju i onoj dole prostoriji se gletuje i mislim da ce se ubrzo krenuti sa opremanjem. Stolice sam uplatio kod neke dvije djevojke koje nisam vidjao ranije tako da je moguce da smo zaposlili jos ljudi da ojacaju administraciju. Sto se tice istoka danas baram kad sam ja bio oko 11 nije bilo nikakvih radova. Sto se tice konstrukcije na zapadu ona se privodi kraju, u cosku sjeverne tribine stoje kutije sa stolicama spremne da se postave.

avlami97
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:37 pm

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:39 pm

nakon svega drago mi je da je Edis dobio otkaz. sve sto je uradio za svog mandata na klupi, a posebno nakon otkaza je potvrdilo ono o cemu su mi drugi svjedocili dok sam ja njihove price uzimao s rezervom sumnjajuci u vjerodostojnost. sad je bar jasno.

Car je go!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 12:42 pm

super1 je napisao/la:koga god izaberu(samo nek nije Simo) imat ce moju podrsku.....sad vas trojica opalite paljbu po meni(prepoznat ce se)
Simo majstore :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:45 pm

Simo Krunić jedan je od nas.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:45 pm

Evo u Celiku raspad sistema, igraci traze papire - mozda kojeg da ugrabimo, Burekovic se povezivao sa nama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:46 pm

Da hoce vise to imenovanje trenera... Dosadilo iscekivanje pravo.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Kapiten
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:49 pm

Kapiten je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:Kako završiše ovi naši dječaci? Jel ostalo 1:1? I ima li negdje link da i ja to pogledam :)
Jeste, ostalo je 1:1. Snimak na netu nema nigdje mislim.
Snimak na Sport Klubu 2 ce biti ujutro u 05:35 :mrgreen:
Ako nađem negdje snimak postavit cu ovdje.
Eh evo ga. Nasao.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=0gOSR3LIDRM[/video]
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

teteac8684
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 12:52 pm

pile87 je napisao/la:
super1 je napisao/la:koga god izaberu(samo nek nije Simo) imat ce moju podrsku.....sad vas trojica opalite paljbu po meni(prepoznat ce se)
Simo majstore :)
Smajiću gigante :shisha:

kontranogama
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:59 pm

Mi moramo malo promijeniti nacin misljenja. Previse smo emotivni kad je u pitanju bilo koji segment FK Zeljeznicara.
Govorim ovo jer pri izboru ljudi koji dolaze u klub nama je najbitnije jel on nas ili nema veze sa nama. Meni nije bitno ko je, kako se zove,odakle je samo ako ce donijeti kakvo poboljsanje na poziciju na koju dolazi.
Nek dodje crni cigan za trenera i napravi napredak ja cu ga voliti, a kad neko''naš'' se posere po svemu za mene je mrtav. Ovo pisem jer za 20 godina vecina imena koja su danas tu bit ce zaboravljena ali ce se znati da su se velike stvari desavale 2015-16 .
Ne kazem sad da trebamo zaboraviti ko je sta ucinio za klub (boze sacuvaj) i pozitivno i negativno. Nego suditi kad se zavrsi njegova sluzba. Ovo sluzba je bitna rijec jer mi svi sluzimo Zelji. Ko to ne konta yebiga.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

fk1921

sri maj 25, 2016 1:02 pm

Samo da vas pitam, jel Misimovic bio na celu upravnog odbora kad je pozajmio nama pare? Nesto kontam, sto bi on nama davao pare na povjerenje ako on nije bio na celu upravnog odbora, nije bio siguran kome daje itd .
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sz21
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:07 pm

Zadnja izmjena: sz21, dana/u sri maj 25, 2016 1:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:08 pm

fk1921 je napisao/la:Samo da vas pitam, jel Misimovic bio na celu upravnog odbora kad je pozajmio nama pare? Nesto kontam, sto bi on nama davao pare na povjerenje ako on nije bio na celu upravnog odbora, nije bio siguran kome daje itd .
Misimović nikad nije bio na čelu UO, tek je na skupštini u februaru 2016 izabran na čelo Nadzornog Odbora.
21 10 4

Petrović Slavko

Charlie Sheen
Kontakt:

Igra li onaj Masala na ovom turniru ?

ChWilla
Kontakt:

samo član skupštine.

biće objavljeno u toku dana sve detaljno i sa papirima.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava