Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 5:13 pm

Opet nismo kažnjeni , bravo manijaci valjda nisu vidjeli onu baklju sinoc :zeljeznicar1: .
Samo dlanovi i grla svaka hiljada kazne je 33 stolice :P

Kapiten
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:16 pm

Malo nam je savez progledao kroz prste :palacgore: Protiv Mladosti je bilo 2-3 petarde, sinoc baklja i blic na sjeveru. Hvala im :)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Whisperer

čet mar 17, 2016 5:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li zavrsena tekma da pricamo o Slobodi :ganja:
jel moja tv prenosi iz tz znal ko ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:22 pm

mirsadmekic je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Je li zavrsena tekma da pricamo o Slobodi :ganja:

Da

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:26 pm

dobro je sto je utakmica u subotu, svaka cast na ovom terminu, uzdam se larsona i njegove tehnicke inteligencije da nam ponovo obraduje sa linkom samo kakav on moze da stvori... maestarlni kvalitet slike ali i igraca u plavom u njoj :D
100/94/37/34 - i to je to!

Whisperer

čet mar 17, 2016 5:26 pm

LARSSON je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:

Da
ocel bit streamm oces nam napravit brate
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:27 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:dobro je sto je utakmica u subotu, svaka cast na ovom terminu, uzdam se larsona i njegove tehnicke inteligencije da nam ponovo obraduje sa linkom samo kakav on moze da stvori... maestarlni kvalitet slike ali i igraca u plavom u njoj :D
Trebalo bi sve ok biti. 2 linka kao i uvijek

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:27 pm

Da napišem i ja koju za sinoćnju utakmicu. Drago mi je što smo odmorili neke igrače, posebno Bekrića i Lendrića. Siniša kada je izlazio raja je automatski počela ustajati i pljeskati, nevjerovatan igrač zaista i naprijed i nazad perfektan, odavno nisam gledao onakvog beka. Svaka čast majstore! Kramarić na drugoj strani nije brz ali vidi se klasa, postavljanje, centaršutevi milimetarski precizni, ni za njega nema nekih zamjerki velikih. Drago mi je za Miroslava i gol, diže formu kroz svaku utakmicu i od njega tek možemo očekivati majstorske partije. Memija se definitivno vraća starim navikama, onim pozitivnim naravno, brz, agresivan u duelima, s tim što ga definitivno zeza kad krene u napad po lijevoj strani i dođe do šesnaesterca i onda se mora okrenuti, vratiti.. puno to bolje izgleda kad je on na desnoj strani (vidjelo se jučer) ali kad hoće da igra on je opasan i na toj "kontra strani". Đermanović... podsjeti me na Amarova vremena i sidraše u napadu :mrgreen: , puno pretrčao zaista, spuštao lopte na krila i na kraju dobru partiju krunisao i golom što mu sigurno mnogo znači. Neki ljudi oko mene su ga već na zub počeli uzimati, kako je slab, veze nema a daleko je od toga bilo. Drugačiji tip napadača od Lendrića ali zlata vrijedan. Halvadžić, zanimljiv igrač, imao je onu priliku čim je ušao u igru, poslije slabiji ali definitivno ima šlifa i ako nastavi dobro raditi možemo od njega očekivati svašta. Dok se još malo privikne na terene, način igre jer dolazi iz totalno drugog svijeta što se fudbala tiče :) . Dženis mi je djelovao nekako pogubljen, ostali standardno. U Tuzli se potući za bodove, odigrati najbolje što znamo, pritisak je na njima i tu trebamo tražiti našu šansu. Volim te Željo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:29 pm

Izgleda da nas savez nije kaznio zbog baklje na sjeveru. Dobri su prema nama ove polusezone :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Kapiten
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:30 pm

Kako ide oporavak Bogdanovica ? Kada se ocekuje da pocne trenirati ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

damirfile
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:32 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Izgleda da nas savez nije kaznio zbog baklje na sjeveru. Dobri su prema nama ove polusezone :DD:
Da ih ne tužimo za nekih milion eura zbog neučešća u ligi prvaka prošle godine a koje bi zaradili, kao što su slobodi isplatili.
A titulu će svakako prepisati nama :kafa: :kafa:

Elegant
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:43 pm

Samo da u subotu bude sve regularno na terenu i tribinama pa neka bolji pobjedi ili nerjeseno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

čet mar 17, 2016 5:47 pm

**** im olimpik i vitez sve po spisku i njihova moja tv..

Uoči derbija protiv Željezničara stručni štab Crveno - crnih neće moći računati na nekoliko prvotimaca. Iz kombinacija ispadaju Sarić i Kostić koji će preskočiti meč 22. kola zbog tri žuta kartona, dok je pod znakom pitanja nastup Mehmedagića i Merzića koji je povrijedio aduktor u kup utakmici protiv Sarajeva.

Škahić će odsustvovati duže vremena jer mu je dijagnosticirana plućna embolija. Takođe, Lakićević još uvijek nema pravo nastupa za Crveno - crne zbog administrativnih procedura koje su u toku.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zubanovic89
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:08 pm

Okolele je napisao/la:**** im olimpik i vitez sve po spisku i njihova moja tv..

Uoči derbija protiv Željezničara stručni štab Crveno - crnih neće moći računati na nekoliko prvotimaca. Iz kombinacija ispadaju Sarić i Kostić koji će preskočiti meč 22. kola zbog tri žuta kartona, dok je pod znakom pitanja nastup Mehmedagića i Merzića koji je povrijedio aduktor u kup utakmici protiv Sarajeva.

Škahić će odsustvovati duže vremena jer mu je dijagnosticirana plućna embolija. Takođe, Lakićević još uvijek nema pravo nastupa za Crveno - crne zbog administrativnih procedura koje su u toku.
BH Telecom ti diktira koje se utakmice prenose na Moja TV, koje na BHT koje na Areni, logicno da sebi stimaju atraktivna gostovanja Zelje i Sarajeva jer ih najvise ljudi prati.

shzna
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:15 pm

Sarajevska jalija u subotu je u Tuzli. :shisha:
1987

Tryg
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:19 pm

Napravit ce nam Larsson stream kao prosli put na privatnu grupu gdje nas je gledalo 19. ljudi, ljepota.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:22 pm

Tryg je napisao/la:Napravit ce nam Larsson stream kao prosli put na privatnu grupu gdje nas je gledalo 19. ljudi, ljepota.

I ima da spucam reklama i po malo utakmice :D

forte forteee forteeeee

teteac8684
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:30 pm

Ne pada :DD:

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:51 pm

Sace ona emisija na obnu Finale, pa ako ko nema obn stavit cu na yt stream svakako mi se onda samo uploada na kanal ne moram snimat

damirfile
Kontakt:

čet mar 17, 2016 6:58 pm

Osim 20 stolica :pljesak: , kako smo krenuli ovo će biti skupljeno za 10 dana :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava