Samo dlanovi i grla svaka hiljada kazne je 33 stolice

jel moja tv prenosi iz tz znal ko ?Leon_Professional je napisao/la:Je li zavrsena tekma da pricamo o Slobodi
mirsadmekic je napisao/la:jel moja tv prenosi iz tz znal ko ?Leon_Professional je napisao/la:Je li zavrsena tekma da pricamo o Slobodi
ocel bit streamm oces nam napravit brateLARSSON je napisao/la:mirsadmekic je napisao/la:jel moja tv prenosi iz tz znal ko ?Leon_Professional je napisao/la:Je li zavrsena tekma da pricamo o Slobodi
Da
Trebalo bi sve ok biti. 2 linka kao i uvijekjovanmaksimovic je napisao/la:dobro je sto je utakmica u subotu, svaka cast na ovom terminu, uzdam se larsona i njegove tehnicke inteligencije da nam ponovo obraduje sa linkom samo kakav on moze da stvori... maestarlni kvalitet slike ali i igraca u plavom u njoj
Da ih ne tužimo za nekih milion eura zbog neučešća u ligi prvaka prošle godine a koje bi zaradili, kao što su slobodi isplatili.Eisenbahner1921 je napisao/la:Izgleda da nas savez nije kaznio zbog baklje na sjeveru. Dobri su prema nama ove polusezone
BH Telecom ti diktira koje se utakmice prenose na Moja TV, koje na BHT koje na Areni, logicno da sebi stimaju atraktivna gostovanja Zelje i Sarajeva jer ih najvise ljudi prati.Okolele je napisao/la:**** im olimpik i vitez sve po spisku i njihova moja tv..
Uoči derbija protiv Željezničara stručni štab Crveno - crnih neće moći računati na nekoliko prvotimaca. Iz kombinacija ispadaju Sarić i Kostić koji će preskočiti meč 22. kola zbog tri žuta kartona, dok je pod znakom pitanja nastup Mehmedagića i Merzića koji je povrijedio aduktor u kup utakmici protiv Sarajeva.
Škahić će odsustvovati duže vremena jer mu je dijagnosticirana plućna embolija. Takođe, Lakićević još uvijek nema pravo nastupa za Crveno - crne zbog administrativnih procedura koje su u toku.
Tryg je napisao/la:Napravit ce nam Larsson stream kao prosli put na privatnu grupu gdje nas je gledalo 19. ljudi, ljepota.